EI TOIMINNASSA – Gray Line Hop on Hop off -bussit New Yorkissa

Gray Line Hop on Hop off -bussi New Yorkissa

Punaiset Gray Line Hop on Hop off -bussit New Yorkissa ovat varmaankin suosituimpia turistibusseja. Kiertoajelut ovat mainio tapa tutustua kaupunkiin ja sen tärkeimpiin nähtävyyksiin matkan ensimmäisten päivien aikana. Valittavanasi on yli 40 pysäkkiä, joilta voit nousta kyytiin tai jäädä pois. Kiertoajelun aikana opas kertoo kaiken olennaisen New Yorkin kuuluisimmista nähtävyyksistä.

Valitettavasti Gray Line Hoop on Hop off -bussit eivät operoi enää. Osta liput sen sijaan Big Bus -kiertoajelulle

Contents

Gray Line -reitit

Punaiset Hop on Hop off -bussit New Yorkissa kulkevat neljää eri reittiä pitkin:

 • Uptown-reitti
 • Downtown-reitti
 • Brooklyn-reitti
 • Kiertoajelu illalla (Night Tour)

Downtown-reitti (n. 2 tuntia)

Uptown ja Downtown-reitit kulkevat Manhattanin halki, ja bussit kiertävät kaikki suosituimmat nähtävyydet. Downtown-reitti alkaa Times Squarelta ja siihen sisältyy pysähdykset Empire State Buildingilla, SoHossa, Little Italyssä, Chinatownissa and Battery Parkissa. Jos ostat 24 tunnin lipun, voit käyttää sitä tällä reitillä 24 peräkkäistä tuntia.

Uptown-reitti (n. 2 tuntia)

Mikäli ostat 48 tai 72 tunnin lipun, voit käyttää sitä muillakin reiteillä – esimerkiksi Uptown-reitillä, joka alkaa Times Squarelta ja kiertää Central Parkin ympäri. Mikäli et jää pois bussista reitin varrella, koko kierros kestää noin kaksi tuntia. Voit halutessasi tietysti jäädä pois seuraavilla pysäkeillä: American Museum of Natural History, Upper West Side, Apollo-teatteri Harlemissa, Guggenheim Museum tai millä tahansa muista pysäkeistä.

Brooklyn-reitti (n. 1,5 tuntia)

Brooklyn-reitti on kattava kiertoajelu Brooklynissa, johon sisältyy 8 pysäkkiä. Tämä kiertoajelu lähtee liikkeelle kolme kertaa päivässä Old Fulton Streetiltä Prospect Streetin läheltä Brooklynista. Pääset tälle pysäkille A- tai C-metrolinjoilla Hight Street -asemalle tai F-linjalla York Street -asemalle. Bussi kiertää Brooklynin halki, jonka aikana voit nähdä esimerkiksi Barclays Centerin, Brooklyn Botanic Gardenin ja Brooklyn Museumin.

Kiertoajelu illalla (n. 2,5 tuntia)

Jos ostat vähintään 48 tunnin Hop on Hop off -lipun, kannattaa sinun ehdottomasti osallistua ilta-aikaan järjestettävälle kiertoajelulle, jonka aikana pääset nauttimaan New Yorkin kauneimmin valaistuista alueista. Tämä ei itseasiassa ole “normaali” Hop on Hop off -bussireitti, sillä bussiin ei voi nousta eikä siitä voi jäädä pois eri pysäkeillä. En olisi kuitenkaan huolissani siitä, sillä todennäköisesti haluaisit pysytellä bussissa joka tapauksessa koko kierroksen ajan! Matkan aikana bussi ajaa Manhattanin halki, ylittää Manhattan Bridgen ja suuntaa Brooklyniin. Joulun aikaan voit myös valita tämän kiertoajelun sijaan Holiday Lights -kierroksen, jonka aikana pääset ihastelemaan New Yorkin taianomaisia jouluaiheisia näyteikkunoita, koristeita ja valoja.

Gray Line Hop on Hop off bussi New Yorkissa Kiertoajelu illalla Gray Line Hop on Hop off bussi New Yorkissa Öinen Brooklyn

Gray Line -liput

Gray Line Hop on Hop off -bussiyhtiö tarjoaa erilaisia lippuja ja lippupaketteja.

Päiväliput

Voit ostaa lippuja yhdelle tai useammalle päivälle. Edullisin vaihtoehto on 24 tunnin lippu, joka oikeuttaa yhteen Gray Line -reittiin (Downtown, Uptown tai Brooklyn). Vietätkö New Yorkissa vain yhden päivän? Siinä tapauksessa Big Bus -yhtiön 1 päivän lippu on hyvä vaihtoehto sinulle, sillä heidän lipulla voit tehdä Uptown- sekä Downtown-kierroksen.

Gray Linen 48 tunnin ja 72 tunnin liput ovat monipuolisempia vaihtoehtoja. Voit käyttää niitä rajattomasti kaikilla eri reiteillä päiväaikaan, ja sen lisäksi niihin sisältyy yksi illalla tehtävä kiertoajelu. 48 tunnin ja 72 tunnin lipuilla voit ottaa koko kaupungin haltuun muutaman päivän sisällä!

Hop on Hop off ja nähtävyys -alennuspaketti

Päivälippujen lisäksi valittavanasi on myös erilaisia pakettitarjouksia, joihin sisältyy Hop on Hop off -bussilippuja. Paras vaihtoehto on Hop on Hop off- ja nähtävyys alennuspaketti (tunnetaan myös nimellä Freestyle Package), johon sisältyy 72 tunnin bussilipun lisäksi 3, 5 tai 7 sisäänpääsylippua nähtävyyksiin. Tähän pakettiin sisältyy sisäänpääsy One World Observatoryyn, mikä ei sisälly mihinkään muuhun alennuspassiin. Voit noutaa tämän alennuspaketin Gray Line Visitor Centerissä lähellä Times Squarea näyttämällä tulostettua tai mobiilikuponkiasi.

Kiertoajelu illalla (Night Tour)

Mikäli et halua käyttää Hop on Hop off -busseja päiväaikaan, voit varata erillisen lipun kiertoajelulle illalla. Tämä kierros kestää noin 2,5 tuntia. Joulusesongin aikaan (marraskuun lopusta joulukuun loppuun) voit valita sijaan Holiday Lights -kiertoajelun, minkä aikana pääset ihastelemaan Manhattania jouluvalaistuksessa.

Varaa Night Tour -liput tästä

Gray Line Hop on Hop off bussit New Yorkissa - opas

Käytännön tietoa

Varattuasi liput saat sähköpostitse kupongin, joka sisältää kaikki yksityiskohtaiset tiedot ja ohjeet. Sinun ei tarvitse vaihtaa kuponkia lippuihin ennen bussiin nousua – voit näyttää paperille tulostetun tai mobiliikupongin millä tahansa pysäkillä reitin varrella ja hypätä kyytiin.

 • Lähtöpaikka: Times Square
 • Lähtöajat:
  • Downtown-reitti: kello 08.00–18.00, 20-25 min välein
  • Uptown-reitti: kello 09.00–17.00, 25-30 min välein
  • Brooklyn-reitti: kello 10.00–15.00, 25-30 min välein
  • Kiertoajelu illalla (Night Tour): päivittäin kello 18.30
 • Bussit eivät kulje ollenkaan joulupäivänä ja uudenvuodenpäivänä. Jouluaattona ja uudenvuodenaattona bussit kulkevat ainoastaan kello 9.00–12.00
 • Holiday Lights Tour ei ole saatavilla seuraavina juhlapäivinä: kiitospäivä, jouluaatto, joulupäivä, uudenvuodenaatto ja uudenvuodenpäivä
 • Alle 3-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Lue tästä lisää muista Hop on Hop off -bussiyhtiöistä

Gray Line Hop on Hop off bussit New Yorkissa - bussin kyytiin

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja