Broadway-musikaalit lapsille

Mietitkö sopivatko Broadway-musikaalit lapsille? Show’ta ei kannata jättää väliin New Yorkin matkalla. Kuten monilla muilla, sinulla saattaa olla sellainen käsitys, etteivät esitykset sovi lapsille. Se ei voisi olla kauempana totuudesta. Tarjolla on aina paljon erilaisia musikaaleja, jotka on kiva nähdä lasten kanssa. Osa esityksistä on myös erityisesti kirjoitettu ja luotu lapsia varten.

Katso tästä Broadway-musikaalit lapsille

Disney-musikaaleja New Yorkissa

Valikoiman huipulla ovat Disney-musikaalit Broadwaylla. Näe esimerkiksi Aladdin, joka kertoo taianomaisen ryysyistä rikkauksiin -tarinan arabialaisesta pojasta ja prinsessa Jasminesta. Tämä esitys sopii yli 6-vuotiaille. Pitkään pyörinyt klassikko Lion King soveltuu jopa kaikille yli 4-vuotiaille. Lapsesi tulevat katsomaan hämmästyneinä miten viidakon eläimet vaeltavat pitkin näyttämöä!

Musikaaleja kaiken ikäisille

Suurimpaan osaan esityksiä alaikäraja on 4 vuotta. Esitykset kestävät usein 1,5–2 tuntia, joten se on aika pitkä aika olla paikallaan alle 4-vuotiaille. Jos pikkuisesi on kuitenkin yli 4-vuotias, voit aina lähteä yhteen erityisesti lapsille tehdyistä musikaaleista! Disney-musikaalien lisäksi valittavana on muita musikaaleja ja esityksiä, jotka sopivat täydellisesti koko perheelle. Näe esimerkiksi Blue Man Group, ryhmä sinisiä kaljuja miehiä, jotka luovat (melkein) kaikenikäisille sopivan, hauskan show’n yhdistellen musiikkia, teknologiaa ja komediaa. Alla on yhteenveto kaikista lapsille sopivista musikaaleista, joihin on tällä hetkellä saatavilla lippuja. Lippujen hankkiminen on helppoa, turvallista ja säästää sinulta rahaa!

Broadway-musikaalit lapsille - Blue Man Group Broadway-musikaalit lapsille - Frozen

Etsi lippuja


Hae lippuja

Hakutulokset

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja