Wicked Broadway-liput

Wicked Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Wicked Broadway-liput on helppo ostaa verkkokaupasta. Suosittelen aina ostamaan teatteriliput etukäteen ennen New Yorkin matkaa. Näin säästät aikaa ja rahaa. Wicked-show pyörii Gershwin-teatterissa. Wicked on huippusuosittu musikaali ja se on rikkonut menestyksellään monta ennätystä. Musikaalin koko nimi on Wicked: The Untold Story of the Witches of Oz. Musikaalin tarina kertoo miten lännen ilkeä noita (Wicked Witch of the West) sai syntynsä. (Wicked tarkoittaa ilkeää.) Noita ei nimittäin aina ollut ilkeä!

Osta Wicked -liput tästä

Erityistä: Valitse kassalla Flex-lippuvaihtoehto ja voit peruuttaa tai muuttaa varausta viimeistään 72 tuntia ennen esitystä!

Contents

Etsi lippuja

Maksa helposti ja kätevästi:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Lännen ilkeä noita

Tämä musikaali on sekä Ihmemaa Ozia edeltävä osa että sen jatko-osa. Tämä tarkoittaa sitä, että musikaali alkaa ajasta ennen kuin Dorothy ilmestyi Ihmemaa Oziin ja jatkaa hänen sinne saavuttuaan. Dorothya musikaalissa ei kuitenkaan nähdä, ainoastaan maininta hänen rubiininpunaisista kengistään, jotka hän kuulemma varasti. Musikaalin pääosissa ovat Glinda ja Elphaba, jotka opiskelevat Shiz-yliopistossa.

Glinda on itseään täynnä oleva kaunis blondi ja Elphaba taas älykäs hylkiö, joka näyttää erilaiselta kuin muut. Vaikka Glinda ja Elphaba ovat hyvin erilaiset (ja inhoavat toisiaan aluksi), heistä tulee kämppikset ja hyvät ystävät. Musikaali käy läpi heidän ystävyytensä ylä- ja alamäet, kun he esimerkiksi ihastuvat samaan poikaan! Mutta miksi Elphabasta tulee lännen ilkeä noita? Mitä tapahtuu?

Wicked Broadway-liput - Glinda Wicked Broadway-liput - Lavastus

Lentäviä apinoita ja Ozin haltija

Musikaalin tarina on tapahtumarikas, mutta se ei ole ainoa syy miksi se on niin suosittu. Sen laulut ja sanoitukset ovat todella nokkelia ja saavat yleisön melkein laulamaan mukana. Puvustus on vaikuttava. Ei ole ihme, että musikaali voitti Tony-palkinnon parhaasta puvustuksesta vuonna 2004. Onnistuneen lavastuksen avulla Ozin Ihmemaa ja Emerlad City heräävät henkiin. Äläkä unohda lentäviä apinoita. Wicked-musikaali sai ensi-iltansa Helsingin Kaupunginteatterissa elokuussa 2010. Helsingin tuotanto oli kuitenkin ensimmäinen versio, joka oli ulkoasultaan aivan erilainen kuin alkuperäinen Broadway-show. Lähde katsomaan miltä alkuperäinen musikaali näyttää! Wicked-musikaali on todellinen spektaakkeli ja ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Musikaali seikkailee ihmeellisessä Ihmemaa Ozissa, jossa eläimet osaavat puhua ja jokainen voi oppia taikoja. Musikaalin laulut jäävät päähän soimaan ja molemmat noidat ovat ihastuttavia. Sekä hyvällä että pahalla noidalla on herttaisia luonteenpiirteitä. Wicked on hiukan tyttömäinen musikaali, jossa puhutaan muuttumisleikeistä, suosiosta ja pojista ja show hurmaa taatusti erityisesti teini-ikäiset tytöt.

Wicked Broadway-liput - Elphaba ja muut näyttelijät Wicked Broadway-liput - Elphaba

Miten ostan Wicked Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Wicked-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta Wicked -liput tästä

Ericin vinkki: “Wicked on innoittava musikaali, joka vie sinut mennessään Ozin ihmemaahan. Pääset näkemään muun muassa lentäviä apinoita, velhoja, taikaloitsuja ja tietenkin mahtavan Lännen ilkeän noidan. Tämä on tarina ystävyydestä, hyväksynnästä ja rakkaudesta yhdessä upean lavastuksen ja puvustuksen sekä mahtavien stunttien kanssa.”

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 8-vuotiaille. Kielletty alle 5-vuotiailta.
 • Kesto: 2 tuntia 45 minuuttia
 • Paikka: Gershwin Theatre, 222 West 51st Street
 • Esteettömyys: T
 • Gershwin-teatterin katsomokartta

Osta Wicked -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Osta Wicked -liput tästä Osta lippusi tästä

* Alin hinta tälle musikaalille löytyy (muun muassa) ke 15.05.2024 19.00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ke 15.05.2024 19.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja