Toys“R”Us Times Squarella New Yorkissa

Toys R Us Times Squarella

Toys”R”Us New Yorkin Times Squarella ei ole mikä tahansa lelukauppa. Itse asiassa se on kaikkea muuta kuin tavallinen lelukauppa. Toys”R”Us:ista sinulle tulee varmaankin mieleen paikka, jonne lapset vinkuvat ja jossa vanhemmat haluavat piilottaa lompakkonsa. New Yorkissa asia on kuitenkin päinvastoin, sillä nimenomaan aikuiset ihastuvat kauppaan ja tuntevat itsensä jälleen lapseksi päästessään kauppaan joka on “The World’s Greatest Toys Store”.

Toys”R”Us-liike Times Squarella on suljettu. Löydät kaupan New Yorkin Macy’s-tavaratalosta tai American Dream Mall – ostoskeskuksesta New Jerseystä.

Contents

Suosikkilelut

Tykkäsitpä Barbeista, toimintahahmoista, peleistä tai karkista, tästä 10 220 neliömetrin kokoisesta leluparatiisista löytyy kaikki mahdollinen. Ja jos niin sattuisi käymään ettei haluamaasi lelua löydykään, voit aina istahtaa levähtämään kaupan sisältä löytyvään 18 metriä korkeaan maailmanpyörään, tuijottaa hämmentyneenä 6 metriä korkeaa robotti T-Rexiä tai kävellä oikean Barbie-nukkekodin läpi. Paikka tosiaan on paljon enemmän kuin lelukauppa. Tämä on niin lasten kuin vanhempienkin leikkipaikka.

Osastot leluja pullollaan

Mietitkö mitä tehdä lasten kanssa New Yorkissa? Toys”R”Us on jättimäinen kauppa, jonka osastojen nimet kertovat mitä siellä myydään. Action Figures & More -osastolta löytyy toimintahahmoja niiden tarvikkeita. Barbie Dollhouse on puolestaan jokaisen pikkutytön unelmapaikka. Elektroniikkaa, musiikkia ja pelejä myyvä osasto löytyy myös erikseen. Imaginarium on kerännyt yhteen opettavaisia leluja, myös LEGO shop löytyy sekä pehmoleluja Plus Pets –osastolta. ROBOTGALAXY:ssä voi rakentaa oman robotin. Videopelit ja elokuvat löytyvät Video Games & Movies and Wheels –osastolta. Haluan lisätä vain yhden seikan: nämä osastot ylittävät odotukset! Pääpaino on enemmän itse kokemuksessa kuin lelujen myynnissä, mutta mikään ei tietenkään estä ostamasta leluja mukaan!

Karkkia, jäätelöä ja muuta hauskaa

Odottavien tai uusien vanhempien kannattaa käydä Babies”R”Us:issa. Ovatko lapset jo hiukan vanhempia? Vie heidät keräämään kiviä ja katsomaan kun ammattilaiset halkovat kiviä ja paljastavat niiden sisällön Astro Kidsissä. Pienet fashionistat ihastuvat LittleMissMatched:in vaatekokoelmaan. Tai anna heidän tehdä omat korunsa Fashion Angels –tiskillä. Älkää jättäkö herkullista Candy Landia, Cookie Partya, Scoops”R”Us:ia tai WONKAa väliin.

Jos haluat lukea lisää mitä tehdä lasten kanssa New Yorkissa löydät vinkkini täältä.

Maailmanpyora Toys R Us -liikkeessa New Yorkissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja