Swarovski New Yorkissa

Swarovski in New York

Swarovski New Yorkissa sijaitsee Fifth Avenuella. Korumerkin Swarovski on Fifth -nimisessä lippulaivamyymälässä on kaksi kerrosta täynnä upeita kristalleja. Tässä värikkäässä koruliikkeessä on korujen lisäksi myynnissä myös astiastoa, koriste-esineitä ja muita kodin sisustustuotteita. New Yorkin myymälässä on muun muassa Swarovskin kristalleilla koristeltu ikoninen baseball-lippis ja muita yhteistyössä valmistettuja esineitä.

Contents

Swarovski NYC

New Yorkin Swarovsk-myymälässä kannattaa ehdottomasti käydä, sillä se on kuin pieni museo! Voit ihastella alakerran miniatyyri-dioramoista kristalleja ja muotihetkiä, joista brändi tunnetaan. Lisäksi löydät Disneyn ja Marvelin kaltaisten merkkien kanssa tehtyjä erikoisfiguureita ja voit kurkistaa Creators Labin yhteistyöerikoisuuksia. Näiden lisäksi voit tietenkin tutustua uusimpaan Swarovski-mallistoon.

Myymälässä erityisen mukavaa on se, että sieltä löytyy jokaisesta hintahaarukasta jotakin. Koruja voi ostaa myös alle 100 dollarilla. Swarovski Store sijaitsee Fifth Avenuella, New Yorkin kuuluisimmalla ostoskadulla.

Osoite: 680 Fifth Avenue

Ericin vinkki: “Swarovski on Fifth on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, vaikka et suunnittelisikaan ostavasi mitään! Voit ihastella sisustusta ja myymälän tarjontaa.”

Swarovski New Yorkissa -Sisätilat Swarovski New Yorkissa - Korut

Lähistöllä

Voit käydä Swarovski-myymälään ohella kätevästi myös muissa nähtävyyksissä. Liike sijaitsee esimerkiksi lähellä Rockefeller Centeriä, jossa on muun muassa Radio City Music Hall ja näköalatasanne Top of the Rock. Reitin varrella ohitat myös Pyhän Patrickin tuomiokirkon.

Jos haluat käydä Swarovski on Fifthissä ja tutustua tähän alueeseen tarkemmin, voit kiertää Midtownin kävelyreittini. Kävelyreitti kulkee niin tuttujen kuin tuntemattomienkin paikkojen ohi.

Tiffany’s ja Swarovski

Muutaman korttelin päässä Swarovskista Fifth Avenuella sijaitsee Tiffany’s, toinen tunnettu koruliike New Yorkissa. Täältäkin voi ostaa koruja, mutta näiden kahden liikkeen välillä on joitakin eroja. Esimerkiksi Tiffany’sissa on enemmän ylellisiä koruja, jotka ovat usein myös korkeammassa hintaluokassa kuin Swarovskissa. Lisäksi Tiffany & Co. käyttää useammin timantteja, kun taas Swarovski käyttää enemmän kristalleja.

Swarovski New Yorkissa -Ffith Avenue

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja