Tiffany’s New Yorkissa

Tiffany New Yorkissa

Tiffany’s New Yorkissa  sijaitsee Fifth Avenuella. Tämän lippulaivaliikkeen nimi on The Landmark. Tiffany & Co. on tunnettu ympäri maailmaa sinisistä lahjalaatikoistaan, jotka on sidottu valkoisella nauhalla. Tämä kuuluisa luksusmerkki ei myy ainoastaan koruja, vaan liikkeestä löytyy myös muun muassa kodin tuotteita, laukkuja ja aurinkolaseja. Astu kimaltelevien timanttien ja jalokivien maailmaan Tiffany-myymälässä New Yorkissa.

Contents

Tiffany’s New Yorkissa

Tiffanyn lippulaivamyymälä on nähtävyys jo itsessään. Kymmenessä kerroksessa on esillä yli 40 taideteosta ja ennennäkemättömiä esineitä. Mukaan lukien Tiffanyn Medusa-kaulakoru ja heidän uusin mestariteoksensa.

Tiffany's New Yorkissa - Näytillä Tiffany's New Yorkissa - Liike

Vierailu Tiffany’s-myymälässä

Myymälään astuessasi näet ensimmäisenä kunnianosoituksen perustaja Charles Lewis Tiffanylle ja New Yorkille. Kun videoseinille heijastetaan ikonisia näkymiä Empire State Buildingista ja Central Parkista, tuntuu siltä kuin olisit itse asiassa ulkona. Muista katsoa katosta lisää taidetta!

Hissien luota löytyy Jean-Michel Basquiatin maalaus, jota käytettiin Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa toteutetussa kampanjassa. Mene sitten hissillä kuudenteen kerrokseen, jossa on esillä kauniisti koristeltuja pöytiä. Jos haluat nähdä Fifth Avenuen Tiffany’s-myymälän kohokohdat, kävele alas kierreportaita, joissa voit kuvitella itsesi ylellisessä loistossa. Esillä on muun muassa Daniel Ashramin Arlesin Venus-patsas ja katossa foliosta tehty teos, joka on kunnianosoitus Andy Warholille. Vieraile samalla vessassa.

Tiffany's New Yorkissa - Taidetta Tiffany's New Yorkissa - The Landmark

Breakfast at Tiffany’s Experience

Tiffany & Co:lla on liikkeitä ympäri maailmaa. Niistä kuuluisin on juuri Fifth Avenuen lippulaivaliike Aamiainen Tiffanylla (Breakfast at Tiffany’s) -elokuvan (1961) takia. Elokuvassa Holly Golightyly (jota esitti Audrey Hepburn) nautti aina aamiaisensa Tiffany’s-liikkeen näyteikkunoiden edessä seisten. Hollyn mukaan Tiffany’s on “the best place in the world, where nothing bad can take place”.

Elokuvan kunniaksi Tiffany & Co:sta löytyy Audrey Experience. Tämä ainutlaatuinen näyttely sisältää kaulakorun, jota Hepburn käytti kohtauksessa, jäljennöksen mustasta mekosta ja muun muassa elokuvan voittaman Oscar-palkinnon.

Tiffany's New Yorkissa - Audrey Experience Tiffany's New Yorkissa - Aamiainen Tiffanylla

Blue Box Cafe

Voit jopa syödä “aamiaisen Tiffanylla”! Käy Fifth Avenuen liikkeen Blue Box Cafe’ssa, kun haluat pitää tauon shoppailusta New Yorkissa. Se tarjoilee amerikkalaisia klassikkoita tiffanynsinisistä astioista aamiaisella, brunssilla ja lounaalla.  Muista tehdä varaus ennen vierailua.

Tee varaus Blue Box Café -ravintolaan tästä

Tiffany-jalokivi

Charles Tiffany, mies Tiffany’s liikkeen takana, herätti paljon huomiota ostaessaan hienostuneen 287 karaatin keltaisen timantin, josta hiottiin kuuluisa 128 karaatin Tiffany-timantti. Timantti on pysyvästi esillä New Yorkin Fifth Avenuen lippulaivaliikkeessä, jossa tuhannet vierailijat käyvät vuosittain katsomassa sitä. Tiffany-timantti symboloi liikkeen historiaa ja ammattitaitoa jalokivien parissa.

Käytännön tietoa

Tiffany & Co. lippulaivaliike sijaitsee Fifth Avenuen ja 57th Streetin kulmassa, lähellä Apple Storea.

Tiffany's New Yorkissa - Ostoksia Tiffany's New Yorkissa - Kodin tavaroita

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja