Shoppailu New Yorkin Upper East Sidella

Shoppailu Upper East Sidella New Yorkissa

New Yorkin Upper East Sidella shoppailu ei ehkä tule yhtä helposti mieleen kuin shoppailu Fifth Avenuella. Älä  kuitenkaan jätä tätä naapurustoa väliin! Upper East Sideksi luetaan alue Manhattania 59th ja 96th Streetien välillä, noin kolmen mailin pätkä Central Parkin itäpuolella. Se on New Yorkin hienostoaluetta: aivan Central Parkin vieressä Fifth Avenuella voit ihailla kauniita brownstone-taloja ja shoppailla luksusmerkkejä.

Contents

Putiikkeja ja museoita

Central Parkin vieressä oleva osa Fifth Avenueta tunnetaan myös Museum Mile -pätkänä, sillä monet museot, kuten Guggenheim ja Metropolitan Museum, sijaitsevat täällä. Museovierailuun voi helposti yhdistää shoppailuhetken Upper East Sidella. Tai nauti rauhallisesta aamusta Central Parkissa ja siirry sen jälkeen Upper East Sidelle ostoksille. Alueelta löytyy jokaiselle jotakin.

Samat merkit, vähemmän tungosta

Toisin kuin kuuluisa Fifth Avenuen ostosalue (alue joka sijaitsee aivan Upper East Siden alapuolella), tämä on rauhallisempi naapurusto. Upper East Sidella on vähemmän turisteja, vaikka kaupat ovat samoja. Kaupunginosasta löytyy muun muassa Zara ja Sephora. Merkkiliikkeet sijaitsevat suurimmaksi osaksi Lexington Avenuella 62nd Streetin tienoilla. Kuuluisa Bloomingdale’s-tavaratalo sijaitsee 59th Streetillä, 3rd Avenuen ja Lexington Avenuen välissä.

Shoppailua Upper East Sidella New Yorkissa - Näyteikkunaostoksilla Shoppailua New Yorkin Upper East Sidella - Fifth Avenue

Ylellisiä ostoksia

Jos olet valmis törsäämään hiukan enemmän tai haluat kokea naapuruston ylellisyyden, suuntaa Madison Avenuelle. Täältä löytyvät kaikista kalleimmat merkkiliikkeet, jotka sijaitsevat kauniissa rakennuksissa ja näyteikkunat ovat henkeäsalpaavan upeat. Lanvin, Oscar de la Renta, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana… Vaikka päätyisit vain katselemaan näyteikkunoita, et varmasti kyllästy.
Shoppailua Upper East Sidella New Yorkissa - Tunnelma Shoppailu Upper East Sidella New Yorkissa - Näyteikkunoita

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja