Parhaat donitsit New Yorkissa

Osta liput nyt
Parhaat donitsit New Yorkissa

Mistä löytyvät parhaat donitsit New Yorkissa? Donut (tai doughnut) on yksi suosituimmista herkuista Yhdysvalloissa ja myös newyorkilaiset tykkäävät nauttia kahvinsa kanssa donitsin. Kaupungissa onkin lukuisia donitsikauppoja, joista saa donitseja joka makuun – ruokakojujen perusmunkeista erikoisleipomoiden hifistelyversioihin. Hyvä donut New Yorkissa löytyy myös ketjuliikkeestä, mutta suosittelen käymään lisäksi pienissä paikallisissa donut shopeissa. Tässä joitakin parhaita donitseja New Yorkissa.

Contents

Donut Tour New Yorkissa

Jos et halua lähteä omin päin metsästämään parhaita donitseja, vaan haluat tehdä opastetun kierroksen New Yorkin parhaisiin donut shoppeihin, siinä tapauksessa sinut kannattaa kokea yksi suosikkikierroksistani: Donut Tour New Yorkissa! Pääset maistelemaan New Yorkin parhaat donitsit ja samalla tutustumaan oppaan johdolla Manhattanin kauniisiin kaupunginosiin.

 1. The Donut Pub

  The Donut Pub aloitti taipaleensa vuonna 1964 ja siitä lähtien he ovat valmistaneet monia sekä perinteisiä että uniikkeja makuja, kuten suolaisia suklaadonitseja, vaahterasiirappi-pekonidonitseja ja legendaarinen Boston Kreme. West Villagen alkuperäinen liike osoitteessa 203 West 14th Street on auki vuorokauden ympäri. The Donut Pub on maapähkinätön ja pähkinätön paikka, joten se sopii täydellisesti myös pähkinäallergikoille.

  Parhaat donitsit New Yorkissa - The Donut Pub Parhaat donitsit New Yorkissa - The Donut Pubin donitsit

 2. The Doughnut Project

  Tästä pienestä West Villagen kaupasta löytyy donitseja, joissa on bourbonia, teetä tai vaikka maapähkinävoita. Käy aamulla, sillä jos odotat liian kauan, donitsit ovat todennäköisesti loppu! He tekevät myös erikoisdonitseja rajoitettuina erinä. The Doughnut Project sijaitsee osoitteessa 10 Morton Street.

  Parhaat donitsit New Yorkissa - The Doughnut Project

 3. Krispy Kreme Times Square

  Yhdysvalloissa toimiva donitsikauppaketju Krispy Kreme tunnetaan omasta “originaalista kuorrutetusta donitsista”. Donut shoppeja löytyy New Yorkista useita, mutta lippulaivamyymälä Times Squarella on ehdottomasti niistä vaikuttavin. Siellä voi olla paljon asiakkaita, mutta sisälle päästyäsi donitsien valmistusprojekti vie huomion mukavasti pois kaikesta muusta samalla kun jonotat. Times Squaren Krispy Kremessä on pakko kokeilla paikan eksklusiivista Big Apple Doughnut -herkkua, joka tulee tulee koristeellisessa vihreässä rasiassa.

  Ericin vinkki: “Kun tilaat Big Apple -donitsin Krispy Kremessä, valmistaudu yllätykseen. Se on kallein koskaan syömäni donut, mutta hinta oli kokemuksen arvoinen.”

 4. Dominique Ansel Bakery

  Kuuluisan cronut-herkun luoja Dominique Ansel on pakko olla tällä listalla. Cronut on kroisantin ja donitsin risteytys, joka on levinnyt ympäri maailmaa. Alkuperäisen cronutin hinta on suhteessa paikan maineeseen ja suosioon. Cronut nimittäin myydään usein loppuun. Jos haluat maistaa aitoa cronutia, vaihtoehtoja on monia. Yksi mahdollisuus on jonottaa SoHon leipomoon osoitteessa 189 Spring Street (huomaa, että jono alkaa usein tunti ennen aukeamista). Voit myös tilata cronutin netissä ja valita noutopäivän.

  Parhaat donitsit New Yorkissa - Dominique Ansel Bakery Parhaat donitsit New Yorkissa - Dominique Ansel Bakeryn sisällä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja