Donut Tour New Yorkissa

Osta liput nyt
Donut Tour New Yorkissa

Donut Tour New Yorkissa vie sinut maistelemaan New Yorkin herkullisimpia donitseja. Tämä ainutlaatuinen ruokakierros käy neljässä autenttisessa donut shopissa Manhattanilla. Pääset kokeilemaan monia erilaisia donitsiherkkuja. Tämä tyypillinen amerikkalaisherkku on sinulle varmasti jo tuttu kaupoista ja kahviloista, mutta on hyvin mahdollista, ettet enää tyydy mihinkään muuhun tämän kierroksen donitsien jälkeen. Saat nimittäin tietää miltä aidon donitsin tulee maistua! Kuljette yhdessä oppaan kanssa donut shopista toiseen samalla tutustuen kauniisiin naapurustoihin Manhattanilla.

Varaa Donut Tour New Yorkissa tästä

New Yorkin donut shopit

Kierros alkaa osoitteesta 200 Fifth Avenue, kultaisen kellon edestä, jossa tapaat oppaan. Sieltä suuntaatte Doughnut Plant -leipomoon herkuttelemaan ensimmäisen donitsin. Heidän donitsivalikoimansa on esillä kaupan seinällä: donut shopin seiniä koristavat tyynyt, joista jokainen on tehty tarjolla olevien donitsien näköisiksi. Kokeilemasi donut tulee olemaan iloinen yllätys, sillä se oli yksi herkullisimmista donitseista, joita olen koskaan maistanut! Matkalla seuraavaan paikkaan opas kertoo New Yorkin historiasta ja arkkitehtuurista. Kuljette Chelsean läpi, kävelette pitkin Fifth Avenueta ja käytte Greenwich Villagessa. Tämä osa Manhattania on persoonallinen ja täynnä New Yorkin vanhanajan charmia. Et löydä täältä pilvenpiirtäjiä etkä turistilaumoja. Alat odottaa jo innolla muita luvassa olevia herkkuja!

Donut Tour New Yorkissa - Donitsivalikoima Donut Tour New Yorkissa - Donut Shop

New Yorkin parhaat donitsit

Kierroksella käydään kahdessa muussakin donut shopissa ennen kierroksen päättymistä Doughnut Projectiin West Villagessa. Jokaisessa paikassa saat maistiaisen kaupan parhaasta donitsista tai donitseista. Näet ja maistat jokaisen shopin oman uniikin tyylin tehdä sekä taikina että kuorrutus. Kokeilemallani kierroksella maistiaisina olivat esimerkiksi croissant donut, salted caramel chocolate donut ja “everything donut” (“everything bagelin” inspiroimana) siemenillä.

Ericin vinkki: Maistiaiset ovat suuria, joten älä syö etukäteen paljon. Ehkä saat jopa voittajan tarran, jos onnistut syömään kaikki kierroksella tarjotut maistiaiset. Pääset kierroksella käymään ainutlaatuissa paikallisissa yrityksissä, joita ei itse tulisi kovin helposti löydettyä. Näistä paikoista paikalliset hakevat donitsinsa! Kaikki kierroksen paikat eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja ja löysin heti uusia suosikkeja. Kaupungin historiaan ja arkkitehtuuriin tutustuminen on myös plussaa.

Donut Tour New Yorkissa - Doughnut Project Donut Tour New Yorkissa - Everything Donut

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa tai näyttää mobiililippuna suoraan puhelimestasi.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: 200 Fifth Avenue, kultaisen kellon edessä
  • Lähtöaika: klo 9.00 ja 12.00

Varaa Donut Tour New Yorkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja