Donut Tour New Yorkissa

Osta liput nyt
Donut Tour New Yorkissa

Donut Tour New Yorkissa vie sinut maistelemaan kaupungin herkullisimpia donitseja. Tämä ainutlaatuinen ruokakierros käy neljässä autenttisessa donut shopissa Manhattanilla. Pääset kokeilemaan monia erilaisia donitsiherkkuja. Tämä tyypillinen amerikkalaisherkku on sinulle varmasti jo tuttu kaupoista ja kahviloista, mutta on hyvin mahdollista, ettet enää tyydy mihinkään muuhun tämän kierroksen donitsien jälkeen. Kuljette yhdessä oppaan kanssa donut shopista toiseen samalla tutustuen kauniisiin naapurustoihin Manhattanilla.

Varaa Donut Tour New Yorkissa tästä

Contents

Donut Tour New Yorkissa

Opas odottaa sinua ensimmäisessä donut shopissa, Unregular Bakeryssa, joka sijaitsee lähellä Union Squarea. Testaamasi donitsi tulee olemaan iloinen yllätys, sillä se oli todella herkullinen! Matkalla seuraavaan paikkaan opas kertoo New Yorkin historiasta ja arkkitehtuurista. Kävelet Broadwayta pitkin Chelsean naapuruston läpi Greenwich Villageen. Tämä osa Manhattania on persoonallinen ja täynnä New Yorkin vanhanajan charmia. Et löydä täältä pilvenpiirtäjiä etkä turistilaumoja. Alat odottaa jo innolla muita luvassa olevia herkkuja!

Donut Tour New Yorkissa - Donitsivalikoima Donut Tour New Yorkissa - Donitsimaistiainen

New Yorkin parhaat donitsit

Kierroksella käydään kahdessa muussakin donut shopissa ennen kierroksen päättymistä Mah-Ze-Dahriin West Villagessa. Jokaisessa paikassa saat maistiaisen kaupan parhaasta donitsista tai donitseista. Näet ja maistat jokaisen shopin oman uniikin tyylin tehdä sekä taikina että kuorrutus.

Ericin vinkki: “Maistiaiset ovat suuria, joten älä syö etukäteen paljon. Pääset kierroksella käymään ainutlaatuissa paikallisissa yrityksissä, joita ei itse tulisi kovin helposti löydettyä. Näistä paikoista paikalliset hakevat donitsinsa! Kaikki kierroksen paikat eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja ja löysin heti uusia suosikkeja. Kaupungin historiaan ja arkkitehtuuriin tutustuminen on myös plussaa.”

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa tai näyttää mobiililippuna suoraan puhelimestasi.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: 124 4th Avenue. Inside Unregular Bakery
  • Lähtöaika: klo 9.00, 10.00, 11.00, 12.00 ja 13.00

Varaa Donut Tour New Yorkissa tästä

Donut Tour New Yorkissa - Donitseja Donut Tour New Yorkissa - Ruokakierros

East Village Donut Tour

Toinen vaihtoehto on Donut Tour East Villagessa. Käytte neljässä eri leipomossa maistelemassa herkullisia donitseja ja tutustutte samalla kaupunginosaan. East Village Donut Tour alkaa Donut Pubista. Opas johdattaa sinut alueen halki. Reitti kulkee ohi New Yorkin vanhimman irlantilaispubin McSorley’sin ja käytte myös Astor Placella nähden samalla ainutlaatuisia paikkoja. Kierros päättyy ranskalaishenkiseen Petit Chou -leipomoon.

Varaa East Village Donut Tour tästä

Donut Tour New Yorkissa - East Village Donut Tour Donut Tour New Yorkissa - New York donitseja

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja