Paras cheesecake New Yorkissa

Paras cheesecake New Yorkissa

Paras cheesecake New Yorkissa on tietenkin kuuluisa Junior’s-juustokakku. Isossa Omenassa on kuitenkin myös muita hyviä juustokakkuja, joita kannattaa kokeilla matkan aikana, sillä mikään jälkiruoka tai kakku ei ole yhtä newyorkilainen kuin New York Cheesecake. Sanotaan, että New Yorkin juustokakussa on hyvin aito ja uniikki maku. Olen koonnut tähän parhaat juustokakut New Yorkissa.

 1. Contents

  Eileen’s Special Cheesecake

  Eileen’s Special Cheesecake sijaitsee SoHossa, hieman syrjäisellä kadulla, jonka kautta eivät yleensä kulje edes paikalliset. Se, että paikka on salainen pikkuhelmi, tekee siitä myös erityislaatuisen. Kaupan perustaja Eileen on valmistanut New Yorkin parhaita juustokakkuja jo yli 35 vuoden ajan. Myymälä on hyvin kodikas ja koristeltu kuuluisien asiakkaiden kuvilla, paikan kakuista kirjoitetuilla artikkeleilla ja paikallisten taiteilijoiden töillä. He käyttävät juustokakuissa cream cheese -tuorejuustoa (toisin kuin monet muut, jotka käyttävät ricottaa), jossa on täyteläinen rakenne. Eileen’s myy kokonaisia kakkuja, mutta heillä on myös yhden annoksen minijuustokakkuja. Leipomosta löytyy monia erimakuisia juustokakkuja sekä muita kakkuja ja keksejä.

  Paras cheesecake New Yorkissa - Eileen's Special Cheesecake

 2. Junior’s New York

  Junior’s on toiminut Brooklynissa 1900-luvun puolivälistä lähtien. Myöhemmin suosittuja ravintoloita avattiin muutama myös Manhattanille Times Squaren läheisyyteen. Junior’sissa on monipuolinen valikoima voileipiä, salaatteja sekä kala-, äyriäis- ja liharuokia. Ole varovainen, ettet tilaa liikaa, koska menua tähdittää ehdottomasti paikan cheesecake. Junior’sin maine tulee juuri tästä jälkiruoasta, jota kutsutaan usein New Yorkin parhaaksi juustokakuksi. Tämä cheesecake on tehty tuorejuustosta, kermasta, munista, sokerista ja vaniljasta. Lukuisat kuuluisuudet presidenteistä Hollywood-tähtiin eivät ole kyenneet vastustamaan herkkua.

  Paras cheesecake New Yorkissa - Junior's Brooklyn Paras cheesecake New Yorkissa - Junior's

 3. Cheesecake Factory New York

  Minulta kysytään usein, missä Cheesecake Factory sijaitsee New Yorkissa. Tällä kuuluisalla ketjulla on ravintola New Yorkissa, mutta se ei valitettavasti sijaitse Manhattanilla. Jos New Yorkin matkasta ei tule mitään ilman, että pääset maistelemaan paikan yli 30 eri makuista juustokakkua, voit mennä metrolla Queensissa sijaitsevaan Cheesecake Factoryyn. Times Squarelta sinne pääsee noin puolessa tunnissa M- ja R-junalla. Toinen Cheesecake Factory löytyy heti Hudsonjoen toiselta puolelta New Jerseystä. Pääset sinne Journal Squarea kohti menevällä PATH-junalla. Jää pois Newport Stationilla, josta on viiden minuutin kävelymatka.

  Ericin vinkki: Jos menet PATH-junalla New Jerseyn Cheesecake Factoryyn, voit jäädä pois jo ensimmäisellä asemalla Manhattanin jälkeen. Exchange Place -nimiseltä asemalta pääsee kävelemään ravintolaan Hudsonjoen rantabulevardia pitkin, josta näkee Manhattanin skyline-näkymät upealla tavalla. Noin 20 minuutin kävelyreitti on turvallinen, myös illallisen jälkeen.

  Paras cheesecake New Yorkissa - New Jersey

 4. Carlo’s Bakery

  Yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista kondiittoreista Cake Boss “Kakkukuningas” Buddy Valastro tekee myös myös hyviä juustokakkuja. Carlo’s Bake Shopeissa hänellä on myynnissä valtava valikoima erilaisia kakkuja ja leivonnaisia, muukaan lukien monen makuisia juustokakkuja. Manhattanilla Carlo’s Bakery löytyy Times Squaren kupeesta, mutta alkuperäinen leipomo sijaitsee New Jerseyssä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja