Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa

Osta liput nyt
Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa

Carlo’s Bakery New Yorkissa on tullut tunnetuksi Cake Boss -tosi-tv-sarjasta ja sarjan tähti Buddy Valastro on nykyään kaikkien tuntema julkkis New Yorkissa. Kakkukuningas-sarjaa on seurattu myös Suomessa. Monet fanit matkaavat ilomielin New Yorkista New Jerseyyn vierailemaan kuuluisassa leipomossa. Kakkukuninkaalla on myös Carlo’s Bake Shop -leipomo New Yorkissa, keskellä Manhattania, joten fanien ei tarvitse lähteä kauas ostamaan herkullisia leipomuksia.

Contents

Carlo’s Bake Shop New Yorkissa

Cake Boss -tv-shown (Kakkukuningas) suosion innoittamana Buddy Valastro avasi Carlo’s Bake Shopin Manhattanille vuonna 2013. Kahvin ja teen lisäksi paikka myy myös Carlo’s Bakeryn leipomuksia. Käy tutustumassa Carlo’s New York Bake Shoppiin Times Squarella.

Carlo’s Bake Shopin sijainti

Carlo’s Bake Shop löytyy Times Squarelta. Leipomo sijaitsee keskeisellä paikalla ja hyvien metroyhteyksien päässä. Jää pois Times Square & 42 St -metroasemalla, jossa pysähtyää useita eri metrolinjoja.

Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa - Carlo's Bake Shop Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa - Leipomo

Carlo’s Bake Shopin erikoisuudet

Yksi erikoisuuksista on ehdottomasti cannolit. Tämä on tyypillinen italialainen, tötterön muotoinen, kermalla täytetty leivonnainen. Kokeile myös Lobster Tail -leivonnaista. Tämä on samantyylinen leivonnainen kuin cannoli, mutta tehty hummerin (lobster) pyrstön muotoiseksi. Lobster Tail tulee Buddyn suosittelemana, joten valinta on taatusti herkullinen! Tarjolla on myös paljon erilaisia pikkuleipiä, keksejä, kakkuja ja leivoksia. Vitriinit saavat veden herahtamaan kielelle.

Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa - Bake Shop sisältä Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa - Leivonnaisia

Carlo’s Bakery

Alkuperäinen Carlo’s Bakery sijaitsee Hobokenissa, New Jerseyssä. Leipomo on vuodelta 1910 ja italialaisamerikkalainen Valastron perhe osti sen itselleen vuonna 1964. Carlo’s Bakery on perheyritys, jossa työskentelee koko Valastron perhe neljännen sukupolven leipurin Buddy Valastron johdolla.

Cake Boss

Carlo’s Bakery on ollut esillä tosi-tv-sarjassa Cake Boss (Kakkukuningas) amerikkalaisen TLC-kanavan ohjelmistossa aina vuodesta 2009 asti. Televisiosarjassa seurataan Buddya ja hänen neljää siskoaan sekä kolmea lankoaan Carlo’s Bakeryssä. Buddy ja hänen tiiminsä luovat joka jaksossa henkeäsalpaavan upeita hääkakkuja ja erilaisia teemakakkuja erityisjuhliin. Nyt ei puhuta tavallisista kermakakuista. Nämä leipomukset ovat upeita luomuksia, usein yli metrin korkuisia ja koristeltu liikkuvilla osilla. Kun itse menin naimisiin, tilasimme hääkakkumme juuri kyseiseltä Cake Bossilta, Kakkukuninkaalta. Kakku oli, kuten oletimmekin, upea ja mikä vielä tärkeämpää: todella herkullinen!

TV-shown myötä Hobokenin leipomosta on tullut varsinainen turistinähtävyys. Kauniiden designer-kakkujen lisäksi Carlo’s Bakerystä voi ostaa Italialaisia leivonnaisia, kuppikakkuja ja pikkuleipiä.

Carlo’s Bakeryn sijainti

Carlo’s Bakery sijaitsee Hobokenissa New Jerseyssä, Hudsonjoen toisella puolen. Leipomoon pääsee Manhattanilta PATH-junalla tai bussilla. PATH-juna kulkee suoraan Hoboken-asemalle, New Jerseyyn lähtee 33rd Streetiltä. Asemalle pääsee menemällä metrolla 34th Street – Herald Square -asemalle ja kävelemällä sieltä noin minuutin ). Jää pois viimeisellä asemalla (“Hoboken”) ja kävele Carlo’s Bakeryyn (noin kolmen minuutin kävelymatka).

Bussi numero 126 Hoboken-PATH lähtee Port Authority Bus Terminalista (42nd Street ja 8th Avenue). Jää pois Washington Street – Newark Street –pysäkillä ja kävele leipomoon (noin minuutin kävelymatka). NJ Transitin bussimatka kestää noin 20-30 minuuttia.

Opastettu kierros New Jerseyssä ja vierailu Carlo’s Bakeryyn

Haluaisitko vierailla Carlo’s Bake Shopissa ja yhdistää vierailuun muita New Jerseyn nähtävyyksiä? Siinä tapauksessa tämä kierros on sinulle! Bussi lähtee Manhattanilta New Jerseyyn ja pysäkkeihin sisältyy mm. Carlo’s Bakery (jossa sinulla on aikaa nauttia Buddyn luomuksista) sekä Empty Sky Memorial, josta on kauniit maisemat New Yorkin horisonttiin.

Varaa opastettu kierros New Jerseyssä ja vierailu Carlo’s Bakeryssa tästä

Vinkki: Toinen kuuluisa italialais-amerikkalainen New Jerseyssä, vaikkakin kuvitteellinen, on tietenkin Tony Soprano. Jos olet sarjan fani, The Sopranos Tour on hauska tapa nähdä lisää kuuluisia paikkoja New Jerseyssä.

Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa - Hääkakkuni Cake Boss Carlo’s Bakery New Yorkissa - Leipomon kakkuja

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja