Cake Bossin Carlo’s Bakery New Yorkissa

Osta liput nyt
Carlo’s Bakery Cake Boss New Yorkissa

Cake Boss -tosi-tv-sarja on tehnyt Carlo’s Bakerysta kuuluisan ja sarjan tähdestä Buddy Valastrosta kaikkien tunteman julkkiksen New Yorkissa. Kakkukuningas-sarjaa on seurattu myös Suomessa. Fanit matkasivat ilomielin New Yorkista New Jerseyyn vierailemaan kuuluisassa leipomossa. Cake Boss avasi uuden Carlo’s Bake Shop -leipomon myös New Yorkiin keskelle Manhattania, joten fanien ei tarvitse enää poistua kaupungista ostamaan herkullisia leipomuksia.

Carlo’s Bakery

Carlo’s Bakery on pieni leipomo Hobokenissa, New Jerseyssä. Leipomo on vuodelta 1910 ja italialaisamerikkalainen Valastron perhe osti sen itselleen vuonna 1964. Carlo’s Bakery on perheyritys, jossa työskentelee koko Valastron perhe neljännen sukupolven leipurin Buddy Valastron johdolla.

Cake Boss

Carlo’s Bakery on ollut esillä tosi-tv-sarjassa Cake Boss (Kakkukuningas) amerikkalaisen TLC-kanavan ohjelmistossa aina vuodesta 2009 asti. Televisiosarjassa seurataan Buddya ja hänen neljää siskoaan sekä kolmea lankoaan Carlo’s Bakeryssä. Buddy ja hänen tiiminsä luovat joka jaksossa henkeäsalpaavan upeita hääkakkuja ja erilaisia teemakakkuja erityisjuhliin. Nyt ei puhuta tavallisista kermakakuista. Nämä leipomukset ovat upeita luomuksia, usein yli metrin korkuisia ja koristeltu liikkuvilla osilla. Kun itse menin naimisiin, tilasimme hääkakkumme juuri kyseiseltä Cake Bossilta, Kakkukuninkaalta. Kakku oli, kuten oletimmekin, upea ja mikä vielä tärkeämpää: todella herkullinen!

TV-shown myötä Hobokenin leipomosta on tullut varsinainen turistinähtävyys. Kauniiden designer-kakkujen lisäksi Carlo’s Bakerystä voi ostaa Italialaisia leivonnaisia, kuppikakkuja ja pikkuleipiä. Leipomo on auki päivittäin kello 7.00 lähtien.

Carlo’s Bakeryn sijainti

Carlo’s Bakery sijaitsee Hobokenissa New Jerseyssä, Hudsonjoen toisella puolen. Leipomoon pääsee Manhattanilta PATH-junalla tai bussilla. PATH-juna kulkee suoraan Hoboken-asemalle, New Jerseyyn lähtee 33rd Streetiltä. Asemalle pääsee menemällä metrolla 34th Street – Herald Square -asemalle ja kävelemällä sieltä noin minuutin ). Jää pois viimeisellä asemalla (“Hoboken”) ja kävele Carlo’s Bakeryyn (noin kolmen minuutin kävelymatka). Bussi numero 126 Hoboken-PATH lähtee Port Authority Bus Terminalista (42nd Street ja 8th Avenue). Jää pois Washington Street – Newark Street –pysäkillä ja kävele leipomoon (noin minuutin kävelymatka). NJ Transitin bussimatka kestää noin 20-30 minuuttia.

Opastettu kierros New Jerseyssä ja vierailu Carlo’s Bakeryyn

Haluaisitko vierailla Carlo’s Bake Shopissa ja yhdistää vierailuun muita New Jerseyn nähtävyyksiä? Siinä tapauksessa tämä kierros on sinulle! Bussi lähtee Manhattanilta New Jerseyyn ja pysäkkeihin sisältyy mm. Carlo’s Bakery (jossa sinulla on aikaa nauttia Buddyn luomuksista), Frank Sinatran koti sekä Empty Sky Memorial, josta on kauniit maisemat New Yorkin horisonttiin.

Varaa opastettu kierros New Jerseyssä ja vierailu Carlo’s Bakeryssa tästä

Vinkki: Toinen kuuluisa italialais-amerikkalainen New Jerseyssä, vaikkakin kuvitteellinen, on tietenkin Tony Soprano. Jos olet sarjan fani, The Sopranos Tour on hauska tapa nähdä lisää kuuluisia paikkoja New Jerseyssä.

Carlo’s Bakery Cake Boss New Yorkissa Minun hääkakkuni Carlo’s Bakery Cake Boss New Yorkissa Leipomon kakkuja

Carlo’s Bake Shop

Cake Boss -tv-shown (Kakkukuningas) suosion innoittamana Buddy Valastro avasi Carlo’s Bake Shopin Manhattanille. Kodikkaassa kahvilassa voi istua alas nauttimaan leivonnaisista. Kahvin ja teen lisäksi Carlo’s Bake Shop myy myös Carlo’s Bakeryn leipomuksia. Kahvila on avoinna päivittäin 07.30 – 24.00.

Carlo’s Bake Shopin sijainti

Carlo’s Bake Shop sijaitsee Port Authority Bus Terminalin kulmassa. Leipomo sijaitsee keskeisellä paikalla ja Times Squarelta sinne kävelee noin 8 minuutissa. Carlo’s Bake Shopiin pääsee myös metrolla. Jää pois 42nd Street & Port Authority Bus Terminal -asemalla. Linjat A, C ja E pysähtyvät täällä. Leipomo sijaitsee katutasossa.

Carlo’s Bakery Cake Boss New Yorkissa Carlo's Bake Shop Carlo’s Bakery Cake Boss New Yorkissa Leipomo

Carlo’s Bake Shopin kakut

Yksi erikoisuuksista on ehdottomasti cannolit. Tämä on tyypillinen italialainen, tötterön muotoinen, kermalla täytetty leivonnainen. Kokeile myös Lobster Tail -leivonnaista. Tämä on samantyylinen leivonnainen kuin cannoli, mutta tehty hummerin (lobster) pyrstön muotoiseksi. Lobster Tail tulee Buddyn suosittelemana, joten valinta on taatusti herkullinen! Tarjolla on myös paljon erilaisia pikkuleipiä, keksejä, kakkuja ja leivoksia. Vitriinit saavat veden herahtamaan kielelle. Chocolate Chip cookiesit maksavat alkaen $1,50 Carlo’s Bake Shopissa.

Jos arvostat hyvää leipomoa tai olet Cake Boss (Kakkukuningas) -shown fani suosittelen ehdottomasti käyntiä Carlo’s Bake Shopissa vaikka maistamassa kuuluisia canneloneja. Carlo’s Bake Shopin yksi parhaista puolista on, että leipomon ulkopuolelta näkyy suoraan keittiöön, jossa kaikki leivotaan. Paikka on todella suosittu ja täyttyy nopeasti päivän aikana. Ota jonotusnumero heti tultuasi liikkeeseen riippumatta siitä mitä haluat tilata. Suosittelen käymään Carlo’s Bake Shopissa aamulla välttääksesi jonot.

Carlo’s Bakery Cake Boss New Yorkissa Bake Shop sisustus Carlo’s Bakery Cake Boss New Yorkissa Leivonnaisia

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja