Pääsiäinen New Yorkissa 2022

Osta liput nyt
Paasiainen New Yorkissa

Pääsiäistä ei juuri huomaa New Yorkissa, sillä kaupat ovat auki normaalisti. Amerikassa ei myöskään juhlisteta toista pääsiäispäivää toisin kuin Suomessa, eikä pitkäperjantai ole pyhäpäivä.

Pääsiäinen osuu 22.3.–25.4. välille. Vuonna 2022 pääsiäissunnuntaita vietetään 17.4.,  toista pääsiäispäivää 18.4. ja pitkäperjantaita 15.4.

Millainen on pääsiäinen New Yorkissa?

Pääsiäinen ei tuo paljoa muutoksia New Yorkin aikatauluun. Lähes kaikki kaupat ovat auki – myös pitkäperjantaina (Good Friday), joka ei ole pyhäpäivä Yhdysvalloissa.

Pääsiäinen New Yorkissa - Pääsiäisparaati Keltainen paasiaismuna New Yorkissa

Mitä pääsiäisenä voi tehdä New Yorkissa?

Amerikkalainen traditio on piilottaa pääsiäismunia, joita lapset sitten etsivät. Sitä kutsutaan nimellä Easter Egg Hunt. Etsintöjä järjestetään eri paikoissa ja niissä on todella hauska käydä lasten kanssa. Suosittelen myös ehdottomasti varaamaan aikaa pääsiäisbrunssiin.

Fifth Avenuella järjestetään myös pääsiäisparaati kello 10.00–16.00 välillä. Paraatissa ei nähdä erityisiä paraatiautoja tai soittokuntaa, mutta ihmiset ovat pukeutuneet pääsiäisen mukaisesti hattuja myöten. Asut vaihtelevat tyylikkäistä vaatteista eläin- ja sotilasasuihin.

Pääsiäismunan etsintöjä ja muita pääsiäistapahtumia järjestetään esimerkiksi Brooklyn Children’s Museumissa ja Chidren’s Museum of Manhattanilla. Trinity Church järjestää Easter Fun Festin. Voi myös käydä pääsiäisjumalanpalveluksessa, monet New Yorkin kirkoista järjestävät niitä.

Pääsiäissunnuntain brunssiristeily

Haluaisitko tehdä jotain erityistä pääsiäissunnuntaina New Yorkissa? Silloin tämä brunssiristeily on sinulle. Ohitat useita Manhattanin kohokohtia, kuten Vapaudenpatsaan ja Brooklynin sillan. Sillä aikaa voit nauttia live-jazzista ja seisovan pöydän pääsiäisbrunssista ilmaisten Mimosa-juomien kera. Syötyäsi DJ pitää huolen tämän risteilyn juhlatunnelmasta.

Varaa lippusi pääsiäissunnuntain brunssiristeilylle tästä

Pääsiäinen New Yorkissa - Little Italy

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja