New York pizzakierros Brooklyniin ja Coney Islandille

Osta lippusi tästä

Pizza-kierros Brooklyniin ja Coney Islandille

New York pizzakierros Brooklyniin ja Coney Islandille täytyy tietenkin olla myös minun sivuillani. Mutta jos haluat syödä suuria määriä ainutlaatuista pizzaa kaikissa mahdollisissa muodoissa, tämä kierros ei ole sinua varten. Suosittelen kuitenkin lämpimästi tätä neljän ja puolen tunnin kierrosta. Tämä kierros kannattaa nähdä pelkän pizzakierroksen sijaan ennemminkin kierroksena Brooklyniin ja Coney Islandille, johon sisältyy bonuksena erittäin herkullista pizzaa.

 

Ihan kuten elokuvissa

Kierros starttaa Union Squarelta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla. Sieltä bussi jatkaa Manhattan Bridgen yli suoraan Brooklyniin. Oppaani oli erittäin innostunut ja koska kierroksen järjestää perheyritys, on suuri todennäköisyys, että saat saman oppaan tai jonkun muun, joka on varmasti yhtä innostunut ja tietää yhtä paljon Brooklynista. Kierroksen jälkeen tiedät tarkalleen missä julkimot asuvat, ja missä mikäkin elokuva on kuvattu. Kun bussi ohittaa elokuvan kohtauspaikan, näytetään bussissa videolta kohtaus kyseisestä elokuvasta. Ensimmäinen pysähdys on Brooklyn Bridge Parkissa, jos aikaa on riittävästi. Manhattanin skyline-näkymät ovat henkeäsalpaavan upeat, kuten näet alla olevasta kuvasta.

New York pizzakierros Brooklyniin ja Coney Islandille Pizza-kierros New York - Hannun ja Kertun talo

Jonon ohi Grimaldi’s-ravintolassa

Grimaldi’s on vain kävelymatkan päässä Brooklyn Bridge Parkista. Grimaldi’s-ravintolan edessä on aina pitkä jono. Se saattaa johtua siitä, että paikka on Michelle Obaman lempiravintola, mutta myös moni muu pitää sitä New Yorkin parhaana pizzapaikkana. Kierrokselle osallistuvat pääsevät jonon ohi ja suoraan katettuun pöytään. Grimaldi’s on tunnettu puu-uunissa paistetuista pizzoista, joissa on tuoretta mozzarellaa ja herkullista kastiketta päällä. Kaikki saavat kaksi palaa tavallista pizzaa ja (alkoholittoman) juoman, jotka kaikki sisältyvät kierroksen hintaan.

Pizza-kierros New York - Grimaldis

Brooklynin kierros täydellä vatsalla

Täydellä vatsalla kierros jatkuu Brooklynin kauneimpien alueiden läpi. Brooklynin kuuluisten talojen ohi ajellessa suurkaupungin fiilis katoaa hiljalleen. Ja sitten onkin aika seuraavalle pizza-pysähdykselle: L&B Spumoni Gardens. Tämä paikka sijaitsee aivan Brooklynin sydämessä: löydät täältä ainoastaan paikallisia. Mikä on harmi, koska pizza on ehdottomasti maistamisen arvoista. Pizzapohja on hiukan paksumpi, mutta paikan erikoisuus on juusto, joka on piilossa kastikkeen alla! Herkullista. Kaikki saavat kaksi pizzapalaa ja (alkoholittoman) juoman.

Pizza Tour in Brooklyn and Coney Island Slice

Coney Island: Pepperoni pizzan täytteenä

Hyvin ruokittuna voit nyt rentoutua, kun matka jatkuu Coney Islandille. Tämä on mielestäni kuin kirsikka kakun päällä. Tai pepperoni pizzan päällä! Normaalisti matka Coney Islandille ja takaisin kestää ainakin 2–3,5 tuntia. Nyt pääset sinne nopeasti ja helposti. Käytte kävelyllä rantabulevardilla, ja opas näyttää myös maailmankuulut Nathan’s hotdogit ja Luna Parkin.

Pizza-kierros New York - Coney Island

Onnellinen paluu

Tekeekö mielesi lisää, haluatko vielä kerran vuoristorataan tai vain oleskella ulkosalla? Saat vapaasti päättää kierroksen Coney Islandille ja palata takaisin kaupunkiin sitten kun itse niin haluat. Opas neuvoo mielellään reitin takaisin Manhattanille. Jos palaat bussin kyydissä, olet takaisin Union Squarelle puolessa tunnissa. Muistona upeat näkymät aivan erilaisesta New Yorkista ja täysi vatsa tietenkin. Tämä ei ole edullisin opastettu kierros, mutta näin syvällinen neljän ja puolen tunnin katsaus Brooklyniin on sen arvoinen. Unohtamatta tehokasta käyntiä Coney Islandilla ja eritoten herkullista pizzaa!

Käytännön tietoa

Maksettuasi ostoksesi saat kupongin (voucher) sähköpostiisi, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot. Sinun ei tarvitse tulostaa kuponkia.

  • Kesto: 4,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Union Square
  • Lähtöaika: kello 11.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja