Luna Park Coney Island -liput

Osta liput nyt
Luna Park Coney Island -liput

Voit ostaa Luna Park Coney Island -liput verkosta. Tästä New Yorkin tunnetuimmasta huvipuistosta löytyy vauhdikkaita laitteita, kuten puinen vuoristorata Cyclone. Voit myös ajaa kilpaa kartingradalla, ratsastaa karusellilla tai heittää rengasta. Huvipuisto sijaitsee Coney Islandin rannan tuntumassa ja sinne on ostettava Luna Park -lippu.

Osta Luna Park -liput tästä

Luna Park New Yorkissa

1900-luvun alussa Coney Islandilla avasi ovensa useita huvipuistoja. Suuri tulipalo vuonna 1944 tuhosi suurimman osan huvipuistoista, mutta onneksi Coney Islandin legendaariset laitteet, kuten vuonna 1927 avattu Cyclone-vuoristorata, ja Nathan’sin hotdogkoju selviytyivät palosta. Vuonna 2010 avattiin uudistettu Luna Park, josta löytyy yli 25 huvipuistolaitetta. Huvipuisto sijaitsee rantabulevardilla, joka on täynnä hauskoja rihkamakauppoja ja ruokapaikkoja.

Laitteet Luna Parkissa

Luna Park tarjoaa jokaiselle jotakin, nopeista vuoristoradoista kartingrataan ja karusellista peliluolaan. Huvipuisto on vähän kuin tivoli. Coney Island on ollut yli sadan vuoden ajan New Yorkin huvittelupaikka, joten jotkut sen nähtävyyksistä ovat nykyään hyvin kuuluisia.

Luna Park Coney Island -liput - Huvipuisto Luna Park Coney Island -liput - Huvipuistolaite

Puinen vuoristorata Cyclone

Cyclone ei ole vain maailman kolmanneksi nopein puinen vuoristorata, vaan myös New Yorkin virallinen maamerkki, joka antaa sille suojellun aseman. Vuoristoradan nopeus on 96 kilometriä tunnissa, joten sen hurjat pudotukset, jyrkät käännökset ja 27 korkeusvaihtelua takaavat, että luvassa on paljon jännitystä. Coney Islandin “Big Momma” on ehdottomasti kyydin arvoinen, jos käyt Luna Parkissa.

Sling Shot

Laitteen nimi kertoo kaiken: sinut ammutaan yli 144 km/h nopeudella ja saavutat 45 metrin korkeuden. Pallonmuotoinen laite, jossa on kuminauha molemmilla puolilla, ampaisee ilmaan niin, että tuntuu kuin osaisit lentää.

Thunderbolt

Jos olet suuri vuoristoratojen ystävä, suosittelen lämpimästi Thunderbolt-laitetta. Vuoristorataan kuuluu 90 asteen pudotus, terävät käännökset ja tarpeeksi G-voimia, jotta adrenaliini alkaa virrata.

Ericin vinkki: Luna Parkissa on parasta käydä arkipäivänä, jolloin huvipuistossa on hiljaisempaa, eikä sinun tarvitse jonottaa niin pitkään. Näin pääset käymään kaikissa laitteissa saman päivän aikana.

Käytännön tietoa

Luna Park jakautuu useaan eri alueeseen, joiden välissä sijaitsee Deno’s Wonder Wheel -huvipuisto. Lippua vastaan voit noutaa rannekkeen Guest Services -ikkunan luota. Ranneke sisältää rajattoman pääsyn kaikkiin Luna Parkin laitteisiin, mutta joihin nähtävyyksiin voi olla lisämaksu. Tämä Coney Islandin huvipuisto on hauska paikka lasten kanssa, sillä jokaiselle löytyy sopivia laitteita ja pelejä.

Coney Islandiin pääsee helposti metrolla. Maan alla sijaitseva asema on linjojen D, F, N ja Q päätepysäkki. Asemalta kävelee helposti Luna Parkiin, jonne pääsee sisään monelta eri sisäänkäynniltä.

  • Sijainti: Coney Island
  • Aukiolo: Luna Park on auki maaliskuun lopusta/huhtikuun alusta lokakuun loppuun

Osta Luna Park -liput tästä

Luna Park Coney Island -liput - Hauskanpitoa Luna Park Coney Island -liput - Sisäänpääsy

Mitä maksaa Luna Park -lippu Coney Islandilla?

Luna Park Coney Island -liput maksavat alkaen 62€. Lue lisää tästä.

Pääseekö Luna Parkiin Coney Islandille helposti?

Coney Islandilla sijaitsevaan Luna Parkiin pääsee helposti metrolla.

Mikä on Luna Park New Yorkissa?

Luna Park New York on tunnettu huvipuisto Coney Islandin rannan tuntumassa. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja