New York Aquarium

Osta liput nyt
New York Aquarium

Coney Islandilla sijaitseva New Yorkin akvaario on New Yorkin ainoa akvaario. Wildlife Conservation Societyn ylläpitämän akvaarion tehtävänä on pelastaa eläimiä ja elinympäristöjä maailmanlaajuisesti tieteen, luonnonsuojelun ja koulutuksen avulla sekä kannustaa luonnon kunnioittamiseen. New Yorkin akvaariossa elää satoja merieläinlajeja heidän luonnollista elinympäristöään muistuttavissa olosuhteissa.

Osta New York Aquarium -liput (sis. 4D-elokuvan) tästä

Contents

New York Aquarium -näyttelyt

New York Aquarium on mahtava paikka lasten kanssa New Yorkissa. Täältä löytyy yli 10 000 kalaa ja muuta merenelävää 16 eri elinympäristössä. Esimerkiksi merisaukot ja pingviinit uiskentelevat koillisen Tyynenmeren kivien ja puiden seassa. “Ocean Wonders: Sharks!” -näyttely on suuri akvaario ja informaatiokeskus, joka on omistettu täysin haille. Kalifornian merileijonista kiinnostuneet voivat vierailla Aquatheaterissa, jossa eläimet ja heidän kouluttajansa esiintyvät usean kerran päivässä.

NY Aquarium avattiin alun perin 10. joulukuuta 1896 Battery Parkissa Lower Manhattanilla, ja se on näin ollen maan vanhin yhtäjaksoisesti toiminnassa oleva akvaario. Kun alkuperäinen akvaario suljettiin vuonna 1941, eläimet siirrettiin väliaikaisesti Bronxin eläintarhaan, kunnes uusi akvaario avattiin Coney Islandilla 6. kesäkuuta 1957.

Käynti New Yorkin akvaariossa

New York Aquariumissa on paljon vapaaehtoisia, jotka vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat lisää kaikista lajeista. Päästyäsi sisään tarkista heti eläinten ruokinta-aikataulu. Ruokintahetki on hyvin hauska, joten varmista, ettei se mene sinulta ohi. Puistossa on myös 4D-teatteri, jossa yhdistyy 3D-teatteri ja aistiefektejä.

Ericin vinkki: “Vierailu New York Aquariumissa on kiva lisäys kävelyyn Coney Islandin rantabulevardia pitkin ja ajeluun vuoristoradalla vieressä sijaitsevassa Luna Parkissa. Älä myöskään unohda kuuluisia Nathan’s hotdogeja!”

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi e-lipun, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Sijainti: Surf Avenue and West 8th Street, Coney Island
  • Aukioloajat: päivittäin kello 10.00–16.00
  • Ilmainen sisäänpääsy alle 3-vuotiaille

Osta New York Aquarium -liput (sis. 4D-elokuvan) tästä

New York Aquarium - ruokinta New York Aquarium - Koralliriutta

Onko New York Aquarium ilmainen?

New York Aquarium ei ole ilmainen, mutta sisäänpääsy sisältyy New York Sightseeing Passiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja