New York Aquarium

Osta liput nyt
New York Aquarium

Coney Islandilla sijaitseva New York Aquarium on New Yorkin ainoa yleisöakvaario. Satoja eri lajeja asuttava New York Aquarium opettaa vierailijoilleen vedenalaisista ekosysteemeistä sekä kannustaa vesien suojeluun. Se avattiin yleisölle ensimmäistä kertaa 10. joulukuuta 1896 Lower Manhattanilla, mutta suljettiin 1941, jolloin eläimet siirrettiin väliaikaisesti Bronxin eläintarhaan. Akvaario avattiin nykyisessä paikassaan 6. kesäkuuta vuonna 1957.

Osta New York Aquarium -liput (sis. 4D-elokuvan) tästä

Näyttelyt

Akvaariota hallinnoi Wildlife Conservation Society. Sen missio on suojella meriluonnon monimuotoisuutta ja kannustaa luonnon kunnioittamiseen. New Yorkin akvaariossa elää satoja merieläimiä heidän luonnollista elinympäristöään muistuttavissa olosuhteissa. Tämä on mahtava paikka lasten kanssa New Yorkissa. Esimerkiksi merisaukot ja pingviinit uiskentelevat koillisen Tyynenmeren kivien ja puiden seassa. Vuonna 2018 avautui myös “Ocean Wonders: Sharks!” -näyttely. Suuri akvaario ja informaatiokeskus on omistettu täysin haille. Kalifornian merileijonista kiinnostuneet voivat vierailla Aquatheaterissa, jossa eläimet ja heidän kouluttajansa esiintyvät usean kerran päivässä.

Vedenalainen maailma

New York Aquariumissa on paljon vapaaehtoisia, jotka vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat lisää kaikista lajeista. Päästyäsi sisään tarkista heti eläinten ruokinta-aikataulu. Ruokintahetki on hyvin hauska, joten varmista, ettei se mene sinulta ohi. Puistossa on myös 4D-teatteri, jossa yhdistyy 3D-teatteri ja aistiefektejä.

Ericin vinkki: Vierailu New York Aquariumissa on kiva lisäys kävelyyn Coney Islandin rantabulevardia pitkin ja ajeluun vuoristoradalla vieressä sijaitsevassa Luna Parkissa. Älä myöskään unohda kuuluisia Nathan’s hotdogeja!

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi e-lipun, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Sijainti: Surf Avenue and West 8th Street, Coney Island
  • Aukioloajat:
 päivittäin kello 10.00–16.00
  • 
Ilmainen sisäänpääsy alle 3-vuotiaille

Osta New York Aquarium -liput (sis. 4D-elokuvan) tästä

New York Aquarium - ruokinta New York Aquarium - Koralliriutta

Onko New York Aquarium ilmainen?

New York Aquarium ei ole ilmainen, mutta sisäänpääsy sisältyy New York Sightseeing Passiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja