Bronx Zoo New Yorkissa

Osta liput nyt
Bronx Zoo New Yorkissa

Bronx Zoo New Yorkissa on maailman suurin eläintarha. Se sijaitsee Bronx Parkissa, New Yorkin kasvitieteellisen puutarhan eteläpuolella. Suosittelen vierailua eläintarhaan lasten kanssa tai viettämään siellä romanttiset treffit. Täällä ei voi tylsistyä, ikinä. Eläintarhan avautuessa vuonna 1899 siellä oli 843 eläintä, nykyään eläimiä on melkein 4000 levittäytyneinä 107 hehtaarin alueelle. Eläintarhassa on edustettuina noin 600 lajia, joiden joukossa on muutama uhanalainen.

Osta liput Bronxin eläintarhaan tästä

Bronx Zoo lasten kanssa

Jos mietit mitä tehdä lasten kanssa New Yorkissa, Bronx Zoo on erinomainen vaihtoehto. Erityisesti lapsia varten suunniteltua Children’s Zoo’ta ei kannata jättää väliin, kun menet eläintarhaan lasten kanssa. Siinä yhdistyvät leikkipuisto ja kotieläintarha. Lapset oppivat miten asua tai liikkua kuten eläimet, ja he voivat syöttää lampaita tai laamoja. Myös Madagascar!-alue Bronxin eläintarhassa saa lapset hymyilemään, erityisesti jos he ovat nähneet elokuvan. Madagascar-osiosta ei ainoastaan löydy eläimiä tältä Afrikan saarelta, vaan niiden elinympäristö on myös täydellinen kopio alkuperäisestä ympäristöstä.

Kirahveja Bronx Zoo elaintarhassa New Yorkissa Apina Bronx Zoo eläintarhassa New Yorkissa

Bronx Zoo talvella

Jos vierailusi aikana kohdallesi osuu huono sää, kannattaa suunnata JungleWorldiin. Se on sisätiloissa oleva jäljitelmä aasialaisesta sademetsästä, jonka lämpöasteet vastaavat aitoa sademetsää. Saukot, tapiirit ja gibbonit kaikki elävät täällä yhdessä aivan kuten luonnossakin. Tai voit myös käydä 4D-elokuvateatterissa. Neljäs HD 3D-elokuviin lisätty elementti on erikoisefektit, jotka sisältävät mm. tuulta, sumua, valoja ja tuoksuja.

Bronx Zoo -vierailu

Manhattanin suunnasta eläintarhaan pääsee nopeimmin bussilla BxM11. Jos haluat käydä nopeasti moikkaamassa apinoita tai pingviinejä, pidä mielessä, että viimeinen sisäänpääsy eläintarhaan on tuntia ennen sulkemisaikaa. Bronx Zoo aukeaa kello 10.00 ja menee kiinni kello 16.30–17.30 vuodenajasta riippuen. Eläintarhassa kiertelyyn on siis 6,5–7,5 tuntia aikaa, mutta älä luulekaan, että ehdit kiertää koko eläintarhan päivässä. Vaikka varaisit siihen kokonaisen päivän, on eläintarha yksinkertaisesti liian iso päivässä nähtäväksi. Katso eläintarhan karttaa etukäteen ja suunnittele päivän reitti niin saat vierailusta eniten irti.

Ericin vinkki: Bronx Zoo sijaitsee kaukana Manhattanilta, joten sinun pitää olla todellinen eläintarhojen ystävä, jos haluat käyttää niin paljon aikaasi matkastasi tähän eläintarhaan. Jos haluat mennä eläintarhaan lasten takia, kannattaa hankkia Central Park Zoo -liput Bronxin eläintarhan sijaan.

Käytännön tietoa

 • Sijainti: 2300 Southern Boulevard, The Bronx
 • Aukioloajat:
  • 27.03. – 06.11.2021:
   • ma-pe: klo 10.00 – 17.00
   • viikonloppuisin & pyhäpäivinä: klo 10.00 – 17.30
  • 07.11.2021 – maaliskuu 2022:
   • päivittäin: klo 10.00-16.30
 • Ilmainen sisäänpääsy alle 3-vuotiaille lapsille

Osta liput Bronxin eläintarhaan tästä

Bronx Zoo -liput sisältyvät myös Sightseeing Flex Passiin

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja