Bronx Zoo New Yorkissa

Osta liput nyt
Bronx Zoo New Yorkissa

Bronx Zoo New Yorkissa on maailman suurin eläintarha suurkaupungissa. Bronx Zoo avattiin vuonna 1899 ja nykyään eläintarhassa on lähes 4000 eläintä ja noin 600 eri eläinlajia. Osa on paikallisia eläinlajeja, jotka ovat erittäin näyttäviä. Muut eläintarhan alueet on omistettu muun muassa Aasian, Afrikan ja Madagaskarin eläimille. Melko monet eläintarhan lajeista ovat uhanalaisia, joten pääset näkemään todella erityisen kokoelman eläimiä, kun käyt Bronxin eläintarhassa. Bronx Zoo on loisto paikka lasten kanssa. Se on myös erinomainen nähtävyys niille, jotka haluavat paeta Manhattanin hektisyyttä muutamaksi tunniksi ja nauttia luonnosta.

Osta Bronx Zoo -liput tästä

Contents

Pohjoisamerikkalaisia eläimiä Bronxin eläintarhassa

Bronxin eläintarhassa on ainutlaatuista myös se, että sieltä löytyy paljon Yhdysvaltojen omia alkuperäislajeja. Et näe vain eläintarhalle tyypillisiä eläimiä, kuten seeproja ja kirahveja, vaan myös biisonilauman, muutaman (pelastetun) harmaakarhun ja jopa valkopäämerikotkia. Jos et ole varma mihin eläintarhaan mennä New Yorkissa ja haluat nähdä näyttäviä eläimiä, kannattaa ehdottomasti valita Bronx Zoo.

Bronx Zoo New Yorkissa - Eläimiä juomassa Bronx Zoo New Yorkissa - Eläimiä lepäämässä

Bronx Zoo sateella

Jos vierailusi aikana kohdallesi osuu huono sää, kannattaa suunnata JungleWorldiin. Se on sisätiloissa oleva jäljitelmä aasialaisesta sademetsästä, jonka lämpöasteet vastaavat aitoa sademetsää. Saukot, tapiirit ja gibbonit kaikki elävät täällä yhdessä aivan kuten luonnossakin. Tai voit myös käydä 4D-elokuvateatterissa. Neljäs HD 3D-elokuviin lisätty elementti on erikoisefektit, jotka sisältävät mm. tuulta, sumua, valoja ja tuoksuja.

Bronx Zoo lasten kanssa

Jos mietit mitä tehdä lasten kanssa New Yorkissa, Bronx Zoo on erinomainen vaihtoehto. Erityisesti lapsia varten suunniteltua Children’s Zoo’ta ei kannata jättää väliin, kun menet eläintarhaan lasten kanssa. Siinä yhdistyvät leikkipuisto ja kotieläintarha. Lapset oppivat miten asua tai liikkua kuten eläimet, ja he voivat syöttää lampaita tai laamoja. Myös Madagascar!-alue Bronxin eläintarhassa saa lapset hymyilemään, erityisesti jos he ovat nähneet elokuvan. Madagascar-osiosta ei ainoastaan löydy eläimiä tältä Afrikan saarelta, vaan niiden elinympäristö on myös täydellinen kopio alkuperäisestä ympäristöstä.

Bronx Zoo New Yorkissa - Kirahveja eläintarhassa Bronx Zoo New Yorkissa - Apina eläintarhassa

Vierailu Bronxin eläintarhassa

Nopein tapa päästä Manhattanilta eläintarhaan on express-bussi BxM11. Voit nousta bussiin jollakin Madison Avenuen pysäkeistä. Yksi niistä sijaitsee esimerkiksi Madison Avenuen ja East 39th Streetin kulmassa. Maksa matka Pay-Per-Ride MetroCardilla tai suoraan puhelimesta, luottokorttiin liitetyllä Apple Pay’lla. Voit jäädä pois pysäkillä nimeltä “Bronx River Pkwy & Bronx Zoo Entrance”. Bronx Zoo avaa ovensa kello 10.00 ja menee vuodenajasta riippuen kiinni kello 16.30–17.30. Eläintarhan koon takia suosittelen tutustumaan karttaan ja suunnittelemaan reittisi etukäteen.

Ericin vinkki: “Bronx Zoo sijaitsee kaukana Manhattanilta, joten sinun pitää olla todellinen eläintarhojen ystävä, jos haluat käyttää niin paljon aikaasi matkastasi tähän eläintarhaan. Jos haluat mennä eläintarhaan lasten takia, kannattaa hankkia Central Park Zoo -liput Bronxin eläintarhan sijaan.”

Bronx Zoo ja New York Botanical Garden

Bronx Zoo’n vierestä löytyy New York Botanical Garden. Siksi näissä nähtävyyksissä on hyvä käydä samalla kertaa. Suosittelisin aloittamaan kasvitieteellisestä puutarhasta. Pääset sinne helposti metrolinjalla 4 tai D. Jää pois Bedford Park Boulevard -asemalla, josta kävelee noin 15 minuutissa kasvitieteellisen pohjoisportille. Jos kuljet puutarhassa pohjoisesta etelään, voit poistua pääsisäänkäynnin kautta. Tämä siksi koska pääsisäänkäynniltä on helppo kävellä eläintarhan Belmont-sisäänkäynnille, joka sijaitsee osoitteessa 2348 Southern Boulevard.

Käytännön tietoa

 • Sijainti: 2348 Southern Boulevard, The Bronx
 • Aukioloajat:
  • 01.04. – 04.11.2024:
   • ma-pe: klo 10.00 – 17.00
   • viikonloppuisin & pyhäpäivinä: klo 10.00 – 17.30
  • 05.11.2024 – maaliskuu 2025:
   • päivittäin: klo 10.00-16.30
 • Ilmainen sisäänpääsy alle 3-vuotiaille lapsille

Osta liput Bronxin eläintarhaan tästä

Bronx Zoo -liput sisältyvät myös Sightseeing Flex Passiin

Kuinka paljon Bronx Zoon sisäänpääsy maksaa?

Bronx Zoo -liput ovat alkaen 40€, mutta sisäänpääsy sisältyy New York Sightseeing Passiin.

Onko Bronxin eläintarha turvallinen?

Bronxin eläintarhassa on turvallista käydä. Suosittelen kuitenkin kulkemaan sinne mieluummin bussilla kuin kävellen. Lue lisää tästä.

Kuinka paljon aikaa kannattaa varata Bronxin eläintarhaan?

Bronx Zoo on valtava, joten voi olla vaikeaa nähdä kaikki yhden päivän aikana. Voit kuitenkin nähdä suurimman osan noin 4 tunnissa. Ota huomioon, että Bronxin eläintarhaan on Manhattanilta aikamoinen matka, mikä vie myös oman aikansa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja