Deno’s Wonder Wheel Amusement Park Coney Islandilla

Deno’s Wonder Wheel Amusement Park Coney Islandilla

Deno’s Wonder Wheel Amusement Park Coney Islandilla on rannalla sijaitseva huvipuisto. Tämä New Yorkin Coney Islandilla sijaitseva teemapuisto on kuuluisa samaa nimeä kantavasta maailmanpyörästään, mutta paikasta löytyy myös Phoenix Roller Coasterin ja Spook-A-Raman kaltaisia nähtävyyksiä. Deno’s Wonder Wheel -huvipuistossa maksetaan per laite ja hinnat vaihtelevat.

Ajelu Wonder Wheel -maailmanpyörässä sisältyy New York Passin hintaan.

Contents

Deno’s Wonder Wheel New Yorkissa

Vuonna 1920 yksi ensimmäisistä maailmanpyöristä avattiin Coney Islandilla. Piann Wonder Wheel -nimisestä laitteesta tuli legendaarinen. Vuonna 1983 Denos Vourderis osti huvipuiston ja muutti sen nimeksi Deno’s Wonder Wheel. Hän laajensi huvipuistoa niin, että se sisältää nyt yli kaksikymmentä kaikenikäisille tarkoitettua huvipuistolaitetta. Deno’s Amusement Park on myös elokuvien kuvauspaikka. Se näkyy muassa elokuvissa Men in Black 3, The Blacklist ja Wonder Wheel.

Laitteet Deno’s Wonder Wheel -huvipuistossa

In Deno’s Wonder Wheel Amusement Parkista löytyy nähtävyyksiä sekä nuorille että vanhemmille: esimerkiksi suuri maailmanpyörä, karuselli, vuoristoratoja ja paljon muuta. Huvipuistoa voi verrata tivoliin. Coney Island on New Yorkin huvittelupaikka. Jotkut nähtävyydet ovat olleet siellä jo yli sadan vuoden ajan, joten ne ovat hyvin kuuluisia.

Deno’s Wonder Wheel Amusement Park Coney Islandilla - Laitteet Deno’s Wonder Wheel Amusement Park Coney Islandilla - Maailmanpyörä

Wonder Wheel

Deno’s Wonder Wheel on maailmankuulu nähtävyys, ja se on julistettu New Yorkin maamerkiksi, minkä myötä maailmanpyörä on suojeltu kohde. Sen kyydistä voi ihailla New Yorkin siluettia 45 metrin korkeudessa. Maailmanpyörän erikoisuus on, että 24 vaunusta 16 liikkuu. Vaunut kääntyvät maailmanpyörän keskelle ja laitteen pyöriessä vaunut kääntyvät sen kehää kohti. Muut kahdeksan vaunua pysyvät paikallaan.

Ajelu Wonder Wheel -maailmanpyörässä sisältyy New York Passin hintaan.

Phoenix Roller Coaster

Kiidä 53 kilometrin tuntinopeudella vuoristoradan kyydissä. Phoenix Roller Coaster on hollantilaisen yrityksen rakentama ja avattiin vuonna 2021. Deno’s Wonder Wheelissä sijaitseva Phoenix sopii koko perheelle. Phoenixissa jalkasi riippuvat vapaasti ilmassa ja vuoristoradan jännittävien käännösten vuoksi voit melkein koskettaa Deno’s Wonder Wheel -maailmanpyörää.

Spook-A-Rama

Jos uskallat, voit ajaa Spook-A-Rama-junassa luurankoja, suuria rottia ja muita pelottavia kohtauksia täynnä olevan kummitustalon läpi. Tykkejä ammutaan ja zombit nousevat arkuista. Astu vanhaan puutynnyriin, joka toimii vaununasi, ja anna kummitusjunan viedä mukanaan.

Ericin vinkki: “Eri laitteiden lisäksi huvipuistossa voi myös haukata syötävää, esimerkiksi pizzaa Famiglia Pizzeriassa, makeaa Deno’s Sweet Shoppe’ssa tai maailmankuulua hotdogia Nathan’sissa. Hotdogit ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!”

Deno’s Wonder Wheel Amusement Park Coney Islandilla - Nathan's Famous Hot Dog Deno’s Wonder Wheel Amusement Park Coney Islandilla - Snack Bar

Käytännön tietoa

Deno’s Wonder Wheel sijaitsee Luna Parkin, Coney Islandin toisen huvipuiston eri osien välissä. Lippuja laitteisiin voi ostaa lippukioskista. Voit maksaa käteisellä tai luottokortilla.

Coney Islandille pääsee helposti metrolla. N-, D-, F- tai Q-linja vie Coney Islandin metroasemalle, joka on linjojen päätepysäkki. Sieltä pääsee kävelemään rantabulevardille, jossa Deno’s Wonder Wheel Amusement Parkin sisäänkäynti sijaitsee.

  • Sijainti: Coney Island
  • Aukiolo: Deno’s Wonder Wheel on auki maaliskuun lopusta/huhtikuun alusta lokakuun loppuun

Mitä maksaa sisäänpääsy Deno’s Wonder Wheel Amusement Parkiin?

Deno's Wonder Wheel Amusement Parkiin on ilmainen sisäänpääsy. Maksat per huvipuistolaite.

Pääseekö Deno's Wonder Wheel -maailmanpyörän luo Coney Islandiin helposti?

Deno’s Wonder Wheelin luo Coney Islandille pääsee helposti metrolla.

Mikä on Deno’s Wonder Wheel New Yorkissa?

Deno's Wonder Wheel New Yorkissa on huvipuisto, jossa sijaitsee kuuluisa maailmanpyörä Wonder Wheel. Lue lisää tästä.

Mitä eroa on Coney Islandilla sijaitsevilla Luna Parkilla ja Deno’s Wonder Wheelillä?

Molemmat huvipuistot sijaitsevat Coney Islandilla, mutta niistä löytyy erilaisia laitteita. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja