Circle Line: Hop On Hop Off -risteily (60 min)

New York Harbour Hop On Hop Off -risteily

Circle Line: Hop On Hop Off -risteily on erinomainen tapa tutustua nähtävyyksiin New Yorkissa. Voit jäädä välillä pois (hop on, hop off), tai istua koko 1,5 tunnin kierroksen läpi ja risteillä Hudsonjokea pitkin. Opas kertoo New Yorkin maamerkeistä ja nähtävyyksistä matkan varrella: Empire State Building, One World Trade Center, Statue of Liberty, Battery Park ja Intrepid Museum.

Tämä risteily ei liikennöi enää. Voit lähteä sen sijaan nyt Circle Line Liberty Express -risteilylle

Contents

Manhattanin maisemat

Hop On Hop Off -risteily lähtee Pier 83 -laiturilta Manhattanilla. Istuitpa sitten ilmastoiduissa sisätiloissa tai ulkona yläkannella, on näkymä Manhattanille taatusti mahtava. Napsi valokuvia Ellis Islandista ja tietenkin Vapaudenpatsaasta! Jos haluat nähdä Downtown Manhattanin, jää kyydistä pois Battery Parkin luona ja tutustu Wall Streetiin ja Financial Districtiin. Tai ota mukava asento, rentoudu ja nauti risteilystä juoman ja naposteltavan kera. New York Harbour Hop On Hop Off -risteily on täydellinen tapa tutustua Lower Manhattaniin ja muihin kaupunginosiin omassa tahdissa. Halusitpa välillä jäädä kyydistä pois tai seilata koko reitin yhdellä kertaa, kaupunkiristeily sopii loistavasti New Yorkin matkaan.

Harbour Hop On Hop Off ja sisäänpääsy One World Observatoryyn

Ajattelitko tutustua Downtown Manhattaniin? Mikset ostaisi yhdistelmälippua Hop On Hop Off -risteilylle ja sisäänpääsyä One World Observatoryyn? Tämä säästää paljon aikaa ja vaivaa. Risteilyn jälkeen suuntaa One World Trade Centeriin ja ota vaikuttava hissi ylös 102. kerrokseen. Ihaile Downtown Manhattanin nähtävyyksiä, jotka näit juuri vesiltä!

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jota voit käyttää lippuna risteilyllä.

  • Kesto: 60–75 minuuttia
  • Lähtöpaikka: Pier 83
  • Lähtöajat: joustavat
  • Ensimmäinen lähtö  kello 10.00
  • Viimeinen lähtö noin kello 18.00
  • Risteily lähtee tunnin välein
  • Paluupaikat: Pier 83 ja Battery Park

Vinkki: Osta New York CityPASS tai New York Pass, jolloin risteily sisältyy passin hintaan

Circle Line: Hop On Hop Off -risteily - New York Water Taxi

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja