New York CityPASS ja New York Pass -kaupunkipassien erot

New York CityPASS ja New York Pass  kaupunkipassien erot

New Yorkiin tarkoitettuja kaupunkipasseja on useita erilaista ja ne on mahdollista ostaa jo ennen New Yorkin matkaa. Suosituimmat alennuspassit ovat New York CityPASSNew York Pass ja New York Explorer Pass. Tällä sivulla kerron eroista New York CityPASSin ja New York Passin välillä. Molemmilla passeilla voit vierailla tunnetuimmilla nähtävyyksillä, mutta miten valita juuri itselle sopiva passi?

New York CityPASS ja New York Pass -kaupunkipassien erot

Seuraavat seikat kannattaa ottaa huomioon. Kuinka kauan olet New Yorkissa? Kuinka paljon aikaa haluat käyttää nimenomaan nähtävyyksiin (etkä esim. Central Park -puistossa pyöräilyyn)? Tämä helpottaa passin valinnassa. New York CityPASSia on helppo käyttää ja se on voimassa yhdeksän päivän ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. New York Passin voi sen sijaan ostaa yhdeksi, kahdeksi, kolmeksi, neljäksi, viideksi, seitsemäksi tai kymmeneksi päiväksi. Kumpaakaan passiin ei liity mitään ylimääräisiä kustannuksia. Pääset passia näyttämällä sisään kohteisiin.

Kohteissa vierailu

Molemmat kaupunkipassit sekä New York Pass että New York CityPASS tulevat paljon edullisimmaksi kuin yksittäisten lippujen ostaminen erikseen eri nähtävyyksiin. New York Passilla pääsee yli 100 kohteeseen ja kun suunnittelet matkan fiksusti voit säästää todella paljon. Tee Hop on Hop off -kierros, vuokraa polkupyörä sekä vieraile Madame Tussaudin vahakabinetissa ja Edgessä. New York Pass ja New York CityPASS -kaupunkipassien yksi lisäetu on, että niillä pääsee joidenkin jonojen ohi, mikä säästää paljon aikaa.

Jos olet New Yorkissa vain muutaman päivän kannattaa sinun valita New York CityPASS. Passi oikeuttaa sisäänpääsyyn viiteen eri nähtävyyteen kuten Top of the Rockiin ja 9/11-museoon. New York Pass taas kannattaa jos olet New Yorkissa pidempään kuin kolme päivää ja haluat nähdä todella paljon nähtävyyksiä. New York Passilla pääset jopa 100 nähtävyyteen, joten aika ei taatusti käy pitkäksi!

Sekä New York CityPASS ja New York Pass passeilla pääsee sisään New Yorkin kuuluisimpiin nähtävyyksiin: Empire State Buildingiin, Top of the Rockiin, Vapaudenpatsaalle sekä kuuluisiin museoihin kuten Guggenheim ja American Museum of Natural History. New York Passiin sisältyy myös tuntemattomampia nähtävyyksiä kuten New York Hall of Science, Staten Island Museum ja Fraunces Tavern. New York Pass onkin täten oiva valinta kokeneille New Yorkin kävijöille.

New York CityPASS vs New York Pass Circle Line New York New York CityPASS ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Näköalatasanne

Hop On Hop Off -bussilippu

Jos olet aikeissa ostaa myös Hop on Hop off -bussilipun kiertoajelulle, suosittelen New York Passia. Siihen sisältyy Big Bus -yhtiön yhden päivän Hop on Hop off -bussilippu, joka oikeuttaa Uptown- ja Downtown-kierroksiin päivän ajan.

Kumpi alennuspassi kannattaa valita?

Jos haluat nähdä viisi nähtävyyttä kahdessa päivässä tulee New York CityPASS halvemmaksi. Passien vertailu on kuitenkin vaikeaa, sillä ne tarjoavat hyvin erilaiset paketit.

Yhteenveto:

New York CityPASSNew York Pass
Voimassa 9 päivääVoimassa 1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 päivää
121€$117 – $305 + lisäale koodilla!
5 nähtävyyttäYli 100 nähtävyyttä
Sähköinen QR-koodi, suoraan sähköpostiinSähköinen QR-koodi, suoraan sähköpostiin
AlennuskuponkejaPaljon tarjouksia kahviloihin ja ravintoloihin
Digitaalinen opaskirja nähtävyyksistäDigitaalinen opaskirja nähtävyyksistä

Osta New York CityPASS täältä

Osta New York Pass täältä

CityPASS ja New York Pass - Top of the Rock

Mitä eroa on New York Passilla ja CityPASSilla?

New York Pass ostetaan tietylle määrälle päiviä. New York CityPASS sisältää vain rajatun määrän nähtävyyksiä. Voit katsoa tästä, sopiiko jompi kumpi alennuspasseista sinulle.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja