National Geographic Encounter: Ocean Odyssey

National Geographic Encounter Ocean Odyssey

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey on Times Squarella New Yorkissa sijaitseva nähtävyys. Vallankumouksellista teknologiaa hyödyntäen sinut kuljetetaan virtuaalisesti meren syvyyksiin. Kohtaa haita, valaita, valtava mustekala ja merileijonia silmästä silmään ilman että kastut! Vedenalaisen maailman takana on Oscar- ja Emmy-palkittu tiimi, joka on luonut Game of Thronesin ja Martin Scorsesen Hugo-elokuvan. Joten meriodysseia on taatusti visuaalisesti upea!

Valitettavasti National Geographic Encounter on suljettu. Katso mitä tehdä New Yorkissa ja tutustu muihin nähtävyyksiin Times Squaren lähellä.

Contents

Virtuaaliakvaario

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey on valtava 60 000 m² kokoinen nähtävyys, joka on verrattavissa virtuaaliakvaarioon. Vierailun alussa sinut ympäröi merelliset kuvat ja äänet. Kävelet opastettuna useiden elinympäristöjen halki, joilla on jokaisella omat asukkaansa. Nähtävyyteen kuuluu myös digitaalinen “leikkikenttä”, jossa sinulla on tilaisuus leikkiä esimerkiksi hologrammeilla ja kosketusnäytöillä. Voit oppia paljon meren suojelusta ja siihen liittyvästä tieteellisestä tutkimuksesta. Koko elämyksen ajan käytetään edistyksellistä ääni- ja kuvatekniikkaa vedenalaisen maailman luomiseksi. Tuntuu kuin itse asiassa laskeutuisit merenpinnan alapuolelle ja seisoisit kasvotusten merielämän kanssa, vaikka aitoja elämiä tai vettä ei olekaan käytetty. Vierailu National Geographic Encounter: Ocean Odysseyssa vie noin 90 minuuttia.

Ericin vinkki: National Geographic Encounter on kaunis vierailukohde, erityisesti jos olet liikkeellä lasten kanssa tai jos olet erityisesti kiinnostunut meren elämästä. Jos olet Times Squaren alueella sateisena päivänä, niin sinun kannattaa ehdottomasti vierailla täällä.

National Geographic Encounter Ocean Odyssey - veden alla National Geographic Encounter Ocean Odyssey - syva meri

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat:
    • sunnuntai–torstai: kello 10.00–21.00
    • perjantai ja lauantai: kello 10.00–22.00
  • Esityspaikka: 226 West 44th Street, Broadwayn ja 8th Avenuen välissä
  • Ikä: kokemuksen intensiivisyyden vuoksi tämä elämys ei sovi kovin hyvin alle 6-vuotiaille lapsille.
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja