Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa

Osta liput nyt
Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa

Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa antaa rahoillesi vastinetta. Risteile La Barca Cantinan kanssa Hudsonjoella samalla kun nautit meksikolaisesta ruuasta. Reitin varrella pääset ihastelemaan Manhattanin kaunista horisonttia ohittaessasi Vapaudenpatsaan, Little Islandin ja muita tunnettuja maamerkkejä. Risteily lähtee Manhattanin länsipuolelta, Times Squaren läheltä, jatkaen Downtown Manhattanin ohi ennen kääntymistään ympäri ja suuntaa takaisin kohti lähtöpaikkaa.

Varaa La Barca Cantina Hudsonjoki-illallisristeily tästä

Jos La Barca Cantina -illallisristeilyliput eivät ole varattavissa, voit sen sijaan hankkia Lobster Cruise -liput.

Contents

Meksikolaisen Hudsonjoki-illallisristeily

Lähde New Yorkin kelluvaan meksikolaisravintolaan katselemaan New Yorkin kuuluisia maamerkkejä. Risteilyyn sisältyy El Plato Perfecto -paketti, joka sisältää 3 valitsemaasi tacoa, klassisen margaritan ja churroja. Voit halutessasi ostaa lisää meksikolaista ruokaa ja juomaa laivalla. Nauti risteilyn aikana latinotunnelmasta ja suuntaa ulkokannelle, josta avautuu vielä parempi näkymä Manhattanille.

Eri lähtöaikoja

Voit valita joko klo 18.00 tai 20.00 lähtevän laivan. Kello 18.00 risteily kestää vain tunnin, joten se on täydellinen valinta, jos sinulla on illalle myös muuta ohjelmaa. Jos suinkin ehdit, valitse klo 20.00 alkava risteily. Silloin sinulla on riittävästi aikaa syödä ja nauttia samalla Manhattanin näkymistä.

Ericin vinkki: Tämä on leppoisa ja helppo sightseeing-risteily, johon sisältyy ruoka ja juoma. Hinta-laatusuhde on hyvä, sillä pääset näkemään New Yorkin vesiltä käsin ja nauttimaan samalla meksikolaista ruokaa.

Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa - Ruoka Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa - Sisätilat

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat kupongin sähköpostitse. Voit joko tulostaa sen ja käyttää sitä lippuna risteilylle tai näyttää puhelimestasi mobiililippuna.

  • Kesto: 1 tai 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 81
  • Lähtöaika: kello 18.00 tai 20.00
  • Ikäraja: 21 vuotta

Varaa La Barca Cantina Hudsonjoki-illallisristeily tästä

Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa - jahti Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa - Skyline

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja