Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa (2h)

Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa

Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa antaa rahoillesi vastinetta. Risteilet jahdilla kahden tunnin ajan Hudsonjoen yli ja East Riverille samalla kun nautit kolmen ruokalajin illallista. Reitin varrella pääset ihastelemaan Manhattanin kaunista horisonttia ohittaessasi Vapaudenpatsaan ja muita tunnettuja maamerkkejä. Risteily lähtee Manhattanin länsipuolelta, Times Squaren läheltä ja jatkaa Downtown Manhattanin ohi. Risteilyn aikana näet lukuisia ikonisia rakennuksia ja siltoja, kuten One World Trade Centerin, Brooklyn Bridgen ja Manhattan Bridgen. Sen jälkeen jahti kääntyy ympäri ja suuntaa takaisin kohti lähtöpaikkaa.

Tämä risteily ei ole enää saatavilla, mutta voit varata sen tilalla New York -illallisristeilyn buffetilla

Mielenkiintoisia upgrade-vaihtoehtoja

Alkupalat tarjoillaan pian sen jälkeen, kun jahti lähtee liikkeelle laiturista. Sinulla on useita menu-vaihtoehtoja, joiden keskiössä ovat tuoreet ja paikalliset raaka-aineet. Ruokalista on todella laaja, tarjoten jotain jokaiseen makuun. Lisäksi tarjolla on muutamia mielenkiintoisia upgrade-vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi lisätä mukaan viinitarjoilun tai open barin. Tai jos haluat satsata täysillä, niin varaa VIP-vaihtoehto, johon kuuluu kattava open bar ja taatut ikkunapaikat.

Ericin vinkki: Risteilijä lähtee kello 19.00, mutta voit nousta laivaan tuntia aiemmin. Suosittelen käyttämään tämän tunnin tutustumalla jahtiin ja nauttimalla virvokkeen ulkokannella ennen illallisen tarjoilua.

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat kupongin sähköpostitse. Voit joko tulostaa sen ja käyttää sitä lippuna risteilylle tai näyttää puhelimestasi mobiililippuna.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 81
  • Lähtöaika: kello 19.00 (boarding alkaa kello 18.00)
  • Pukukoodi: smart casual (farkut ja siistit tennarit on sallittuja, ei rantasandaaleja)

Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa - jahti Hudsonjoki-illallisristeily New Yorkissa - Skyline nakyma

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja