Paras meksikolainen ruoka New Yorkissa

Paras meksikolainen ruoka New Yorkissa

Meksikolainen ruoka on erittäin suosittua New Yorkissa. Tämä herkku maistuu monille aina silloin tällöin, josta johtuen kaupungista löytyy paljon meksikolaisia ravintoloita. Olen listannut tähän parhaat ravintolat, joissa syödä hyviä tacoja, herkullista guacamolea tai kaupungin parhaat margaritat ja tequilat.

 1. Contents

  Cantina Rooftop

  Jos haluat meksikolaista ruokaa, jossa on hinta-laatusuhde kohdallaan ja joka tarjoillaan Midtown Manhattanin kattojen yllä, on Cantina Rooftop sinun paikkasi. Tämä kattoterassiravintola on kuuluisa Margaritoistaan, mutta herkullinen guacamole ja muut meksikolaiset ruokalajit vievät myös kielen mennessään. Ravintolan kokki kiersi vuoden ajan ympäri Meksikoa ja vieraili yli 30 kaupungissa palaten mukanaan todelliset Meksikon maut – ja sen todella maistaa ruoassa! Tilaa empanadoja, enchiladoja tai tostaditasia ja nauti kaupungin näkymistä. Varaa pöytä ajoissa, sillä tämä tunnelmallinen kattoterassi on erittäin suosittu.

  Paras meksikolainen ruoka New Yorkissa Cantina Rooftop Restaurant Paras meksikolainen ruoka New Yorkissa - Cantina näköala

 2. Tacombi at Fonda Nolita

  Tacombi at Fonda Nolita on yksi makeimmista paikoista Nolitassa. Tacombi syntyi Yucatanissa, missä omistaja myi tacoja Volkswagen-bussista Playa del Carmenissa. Nykyään bussi on parkkeerattu Elizabeth Streetille, jossa se on valmiina johdattamaan sinut Meksikon kaduille herkullisten tacojen myötä. Päästyäsi ovesta sisään huomaat heti, että tämä paikka on ainutlaatuinen. Ilmapiiri on erittäin trendikäs ja voin vakuuttaa, että edessä on unohtumaton kokemus. Ruokalista ei ole laaja, mutta raaka-aineet tulevat Meksikosta ja ovat tuoreita. Tilaa taco ja juomaksi michelada tai agua fresca ja nauti. Voit melkein kuvitella itsesi aurinkoiselle meksikon rannalle.

  Paras meksikolainen ruoka New Yorkissa - Tacombi

 3. Dos Caminos

  Dos Caminos saattaa olla New Yorkin tunnetuin meksikolainen ravintola – ja ansaitusti! Ketjulla on Manhattanilla useampi ravintola, jossa voi maistaa tyypillistä meksikolaista ruokaa rennossa ilmapiirissä. Kysy suosituksia henkilökunnalta, joka avustaa mielellään ruokalistan tulkitsemisessa. Suurin osa henkilökunnasta puhuu myös espanjaa. Ravintola tarjoilee brunssin, lounaan ja illallisen. Guacamole on niin herkullista, että sitä nauttii mihin tahansa aikaan päivästä. Suosittelen erityisesti Meatpacking Districtillä sijaitsevaa ravintolaa, sillä sieltä on kiva jatkaa illanviettoa naapuruston monissa klubeissa ja baareissa. Sohossa sijaitseva ravintola on myös hyvä vaihtoehto, etenkin kesäisin, jolloin voit syödä ulkona terassilla. Dos Caminos löytyy myös Times Squarelta. Ravintolat ovat aina täynnä (etenkin viikonloppuisin), joten suosittelen lämpimästi varaamaan pöydän etukäteen.

 4. Arriba! Arriba! West Side

  Arriba Arriba! tarjoilee yksinkertaista meksikolaista ruokaa. Ravintola ei ole Manhattanin trendikkäin, eikä se ehkä sovi romanttisille treffeille, mutta se on hyvä paikka, kun haluat syödä laadukasta meksikolaista ruokaa. Ruoka on maukasta ja täällä kannattaa erityisesti maistaa “chef specials”. Myös margaritat ovat suosittuja ja niitä tarjoillaan kolmessa eri koossa (bebé, papá ja mamá). Suurin vaihtoehto on jättimäinen. Maanantaista perjantaihin kello 12.00-16.00 tarjoillaan päivittäin vaihtuva, edullinen lounasmenu, joka sisältää pääruoan ja juoman. Iltaisin ravintolassa soittaa DJ, sillä ravintolan slogan on: There is always a party here.

 5. Los Tacos No. 1

  Aitoja meksikolaisia tacoja tarjoilee Los Tacos No. 1 Midtown Manhattanilla. Kuten he itse sanovat: “In every taco from LOS TACOS No. 1 there is a bit of true Mexican culture and flavor” eli joka Los Tacos No. 1:n tacossa on pala aitoa meksikolaista kulttuuria ja makumaailmaa. Saat muutamalla dollarilla herkullisia tacoja, paahdettuja tostada-tortilloja ja muita perinteisiä annoksia tuoreilla ainesosilla. Ruokalistalla on jopa taco, jossa on grillattua kaktusta. Los Tacos No. 1:ssa ruoka nautitaan seisten korkeilta baaripöydiltä ja annokset tarjoillaan pikaruokatyyliin pahvilautasilta. Siksi ravintola on erinomainen vaihtoehto, kun haluat syödä herkullisen pikalounaan nähtävyyksien katselun lomassa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja