A Christmas Carol Broadway-liput

A Christmas Carol Broadway-liput

A Christmas Carol (Saiturin joulu) Broadway-liput voi ostaa helposti verkosta. Suosittelen ostamaan teatteriliput etukäteen netistä ennen New Yorkiin lähtöä, sillä näin säästät aikaa ja rahaa. Tämä uusi, taianomainen tulkinta Charles Dickensin jouluklassikosta nähdään Lyceum-teatterissa ja tuo varmasti joulumielen tullessaan!

Liput ei ole vielä saatavilla

Tarina Saiturin joulusta

Tämä saidan Ebenezer Scroogen tähdittämä esitys tulee taas kerran vangitsemaan kaikkien katsojien sydämet. Scroogen tarina alkaa jouluaattona, jolloin hän tapansa mukaan ärtyisänä kieltäytyy toivottamasta kenellekään hyvää joulua. Kun Scrooge samana iltana palaa töistä kotiin, hänet yllättää myöskin ahneen ex-liikekumppani Jacob Marleyn haamu kertoen, että kolme joulun henkeä tulee vierailemaan Scroogen luona. Nämä kolme henkeä, jotka edustavat menneitä, nykyistä ja tulevia jouluja, opettavat Scroogelle, että on paljon parempi elää anteliaampaa ja ystävällisempää elämää. Henget onnistuvat muuttamaan ahnaan Saiturin kiltiksi ja anteliaaksi mieheksi. Klassikkotarinaa säestää 12 tunnettua joululaulua, muun muassa “Joy to the World” ja “Silent Night” (Jouluyö, Juhlayö).

Miten ostan A Christmas Carol Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut A Christmas Carol -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutus on mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Tietoa musikaalista

  • Ikäraja: Suositellaan yli 8-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
  • Kesto: 2 tuntia 15 minuuttia
  • Esityspaikka: Lyceum Theatre, 149 West 45th Street
  • Katso tästä Lyceum-teatterin katsomokartta

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja