Joulushow New Yorkissa 2024

Joulushow New Yorkissa - Radio City Christmas Spectacular

Joulushow New Yorkissa on unohtumaton kokemus, jota et haluat jättää väliin. Osta  siis liput jo hyvissä ajoin ennen matkaasi. Teatterilippujen ostaminen on helppoa, turvallista ja säästää ennen kaikkea aikaa ja rahaa! New Yorkissa on joka vuosi useita erilaisia jouluesityksiä: jokavuotisia esityksiä, kuten Christmas Spectacular, joka palaa Radio City Music Halliin, sekä joka vuosi vaihtuvia esityksiä, kuten Madison Square Gardenissa nähtävät show’t. Haluatko virittäytyä joulutunnelmaan täysillä ja nähdä mahdollisimman monta joulushow’ta? Tai onko jokin esitys jo loppuunmyyty, joten etsit toista vaihtoehtoa? Löydät tästä kaikki tämän vuoden joulushow’t New Yorkissa!

Vuoden 2024 liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Katso tästä kauden parhaat joulushow’t New Yorkissa

Contents

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular on eittämättä mahtavin joulushow New Yorkissa. Tämä esitys on nähtävä, jos olet New Yorkissa marras-, joulukuussa tai tammikuun alussa! Maailmankuulu tanssiryhmä Rockettes tanssii, heittää jalkaa ilmaan ja kaatuu kuin dominonappulat täysin samanaikaisesti puketuneena leikkisotilaiksi. Jopa joulupukki käväisee näyttämöllä tämän koko perheen joulushow’n aikana. Osta liput hyvissä ajoin, sillä show myydään nopeasti loppuun.

Joulushow New Yorkissa - Rockettes Joulushow New Yorkissa - Radio City Christmas Spectacular

Cirque du Soleil: ‘Twas the Night Before…

‘’Twas the Night Before” on maailmankuulun Cirque du Soleil’n ensimmäinen joulushow. Se kertoo pienestä tytöstä, joka kokee tunnetun joulurunon heräävän henkiin. Taianomaisen sirkuksen akrobaatit, klovnit ja muut lahjakkaat sirkustaiteilijat esittävät show’ta Madison Square Gardenin Hulu-teatterissa.

The Nutcracker – Pähkinänsärkijä

Marraskuussa ja joulukuussa voit musikaalien ja näytelmien ohella nauttia myös joulutunnelmasta baletin parissa! Joka vuosi maineikas New York City Ballet esittää The Nutcracker -baletin. Pikku-Klaara taisto piparkakkusotilaita vastaan, nälkäiset hiiret ja tietenkin elävä Pähkinänsärkijä lumoavat varmasti koko perheen.

The Magic Flute – Taikahuilu

Mozartin The Magic Flute (“Die Zauberflöte”) on ajaton draama hyvän taistosta pahaa vastaan. Metropolitan-oopperan koko perheen versio tästä jouluopperasta on lyhyempi ja esitetään englanniksi. Näin kaikki voivat nauttia tästä klassikosta, joka on täynnä maagisia melodioita, unenomaisia hahmoja ja taruolentoja. Jos haluat nähdä joulun alla oopperan, Taikahuilu on erinomainen valinta.

Joulushow New Yorkissa - Baletti

Alla listassa vuoden 2024 joulushow’t, varaa liput heti!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja