Joulushow New Yorkissa 2022

Joulushow New Yorkissa – osta liput jo ennen matkaasi. Teatterilippujen ostaminen on helppoa, turvallista ja säästää ennen kaikkea aikaa ja rahaa! New Yorkissa on joka vuosi useita erilaisia jouluesityksiä: jokavuotisia esityksiä, kuten Christmas Spectacular, joka palaa Radio City Music Halliin, sekä joka vuosi vaihtuvia esityksiä, kuten Madison Square Gardenissa nähtävät show’t. Haluatko virittäytyä joulutunnelmaan täysillä ja nähdä mahdollisimman monta joulushow’ta? Tai onko jokin esitys jo loppuunmyyty, joten etsit toista vaihtoehtoa? Löydät tästä kaikki tämän vuoden joulushow’t New Yorkissa!

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular on eittämättä mahtavin joulushow New Yorkissa. Tämä esitys on nähtävä, jos olet New Yorkissa marras-, joulukuussa tai tammikuun alussa! Maailmankuulu tanssiryhmä Rockettes tanssii, heittää jalkaa ilmaan ja kaatuu kuin dominonappulat täysin samanaikaisesti puketuneena leikkisotilaiksi. Jopa joulupukki käväisee näyttämöllä tämän koko perheen joulushow’n aikana. Osta liput hyvissä ajoin, sillä show myydään nopeasti loppuun.

Cirque du Soleil: ‘Twas the Night Before…

‘’Twas the Night Before” on maailmankuulun Cirque du Soleil’n ensimmäinen joulushow. Se kertoo pienestä tytöstä, joka kokee tunnetun joulurunon heräävän henkiin. Taianomaisen sirkuksen akrobaatit, klovnit ja muut lahjakkaat sirkustaiteilijat esittävät show’ta Madison Square Gardenin Hulu-teatterissa.

Sherlock’s Carol – Saiturin joulu

Joulu ei ole joulu ilman Scroogea ja … Sherlockia. Tätä pahantuulisen Saiturin tarinaa ei voi jättää väliin jouluesitysten listalta. Sherlock’s Carol näkyy off-Broadwaylla, New World Stages -teatterin Stages 3 -lavalla. Jacob Marley ja kolme joulun henkeä, yhdessä itse Ebenezer Scroogen kanssa, takaavat sylin täydeltä jouluiloa.

Osta Sherlock’s Carol -liput tästä

The Nutcracker – Pähkinänsärkijä

Marraskuussa ja joulukuussa voit musikaalien ja näytelmien ohella nauttia myös joulutunnelmasta baletin parissa! Joka vuosi maineikas New York City Ballet esittää The Nutcracker -baletin. Pikku-Klaara taisto piparkakkusotilaita vastaan, nälkäiset hiiret ja tietenkin elävä Pähkinänsärkijä lumoavat varmasti koko perheen.

The Magic Flute – Taikahuilu

Mozartin The Magic Flute (“Die Zauberflöte”) on ajaton draama hyvän taistosta pahaa vastaan. Taikahuilu on täynnä maagisia melodioita, unenomaisia hahmoja ja taruolentoja. Jos haluat nähdä joulun alla oopperan, Magic Flute on erinomainen valinta.

Osta The Magic Flute -liput tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja