The Ride New Yorkissa

Osta liput nyt
Tarjous - The Ride-bussi

The Ride New Yorkissa on todella ainutlaatuinen kokemus. The Ride ei ole mikään tavallinen kiertoajelu. Huipputeknologialla varusteltu bussi kiertää Manhattania ja tarjoaa mukaansatempaavan kierroksen. The Ride on kunnianosoitus New Yorkin monenkirjavalle väestölle, joka tekee kaupungista niin monimuotoisen, mielenkiintoisen ja ennalta-arvaamattoman!

Varaa The Ride -liput tästä

Contents

The Ridella läpi New York Cityn

The Ride tarjoaa vierailijoille aivan uudenlaisen tavan tutustua New York Cityyn. Se on suosittu niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa. Tämä show-kierros on interaktiivinen ja tarjoaa improvisoitua komediaa, Broadway-lauluja ja esityksiä höystettynä mielenkiintoisilla faktoilla kaupungista. Tämä on loistava lisä New Yorkin matkaan. The Ride eroaa Hop On Hop Off -busseista ja sopii heille, jotka haluavat nopean kiertoajelun kaupungilla ja viihdettä sen lisäksi. Bussi kiertää kaupungilla 6,8 km reitin, jonka aikana voit ottaa valokuvia New Yorkin suosituimmista nähtävyyksistä bussin panoraamaikkunoiden läpi.

Interaktiivinen bussi

Puolentoista tunnin pituinen The Ride ajetaan huipputeknologialla varustellussa 49-paikkaisessa bussissa, jossa on 40 plasmatelevisiota ja yli 3000 led-lamppua. Bussin tärkein ominaisuus on kuitenkin jättiläismäiset panoraamaikkunat, joiden ansiosta bussin sivuilta ja katosta näkee läpi ja New Yorkin maisemien seuraaminen on helppoa. Vielä helpommaksi sen tekevät penkit, jotka on sijoitettu sivuttain kolmessa kerroksessa – aivan kuin teatterissa. Kaikki istumapaikat tässä bussissa ovat hyviä! The Ride -bussilla on myös oma persoonansa ja se osallistuu kierrokseen käymällä ajoittain keskustelua kierroksen koomisten juontajien kanssa. On hauska seurata kadulla kävelevien ihmisten yllättyneitä reaktioita, samoin kuin omia reaktioitaan. Tässä piileekin New Yorkin katujen taika: omituiset tapahtumat kuuluvat katukuvaan.

The Ride New Yorkissa - The Riden kyydissä The Ride New Yorkissa - Aalto

Millainen The Ride on?

Kun olet päässyt bussiin sisälle tapaat juontajat Scottin ja Jackien. The Riden aloittaessa kierroksensa tutustut kaikkiin kadulla oleviin ihmisiin. Osa heistä on näyttelijöitä, jotka ovat osa show’ta. Osa heistä on kuitenkin tuiki tavallisia ihmisiä kadulla. Kaikki kierrokselle osallistuvat kommunikoivat “tavisten” kanssa kadulla joko vilkuttamalla tai laulamalla New York, New York. Kyseessä on siis vastavuoroinen show!

Kierroksen aikana näet joitakin New Yorkin tunnetuimpia nähtävyyksiä kuten Empire State Buildingin, Grand Central Stationin, Central Parkin, Chrysler Buildingin ja Times Squaren. New Yorkin tietämyksesi pistetään myös testiin. Valmistaudu siihen, että mitä tahansa voi tapahtua!

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja vaihtaa lippuihin tai näyttää mobiilikuponkina puhelimestasi.

  • Kesto: 75 minuuttia
  • Lähtöpaikka: 42nd Street ja 8th Avenue
  • Lähtöajat: useita lähtöjä päivän mittaan
  • Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille

Varaa The Ride -liput tästä

The Ride New Yorkissa - Esitys The Ride New Yorkissa - Ride-opas

THE RIDE sisältyy alennuspasseihin

Jos sinulla on esimerkiksi New York Sightseeing Flex Pass tai Sightseeing Day Pass, The Ride on valittavissa olevista nähtävyyksistä. Passin kanssa maksat tästä hauskasta kokemuksesta paljon vähemmän ja voit jopa varata paikkasi etukäteen.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja