Russian Tea Room New Yorkissa

Osta liput nyt
Russian Tea Room New York

Illallinen Russian Tea Roomissa on ehdottomasti kokemisen arvoinen New Yorkin matkalla. Sisään astuessasi unohdat saman tien New Yorkin vilskeen ja palaat 1920-luvulle. Aikakauteen jolloin viina oli laitonta, kaikkialla tarjoiltiin teetä ja ihmiset illastivat tyylikkäästi ja pitkän kaavan mukaan.

Contents

Historiaa ja teatteria

Russian Tea Room on hieno paikka josta löytyy historiaa ja taidetta. Paikka on tunnettu Picasson ja Matissen töistä jotka ovat esillä seinillä. Russian Tea Room oli kuulemma Madonnan ensimmäinen työpaikka New Yorkissa. Russian Tea Room sijaitsee Midtown Manhattanilla, Carnegie Hallin ja Lincoln Centerin lähistössä. Suurin osa sisustuksesta on edelleen alkuperäisestä rakennuksesta vuodelta 1927. Rakennusta on saneerattu monesti, mutta he ovat onnistuneet säilyttämään sen alkuperäisen tyylin. Paikka näyttää juuri siltä kuin se olisi näyttänyt kieltolain aikaan, vaikka siellä nyt tarjoillaankin alkoholia. Tähän yli 90-vuotiaaseen instituutioon ovat viehtyneet niin runoilijat ja bisnesmiehet kuin näyttelijät ja poliitikotkin. Ravintola on myös oiva paikka romanttiselle illalliselle.

Tyylikäs illallinen Russian Tea Roomissa

Illallinen Russian Tea Roomissa on upea kokemus. Jos olet menossa oopperaan viereiseen Lincoln Centeriin, henkilökunta tarjoilee mielellään “Pre-Theater” -menun. Illalliseen sisältyy kolmen ruokalajin menu. Kokeile myös klassista teetä joka tarjoillaan 1920-luvun tyyliin! Kun varaat illallisen etukäteen tästä, tulee se edullisemmaksi. Juomat eivät sisälly hintaan, mutta lasillinen viiniä maksaa, kuten yleensä New Yorkissa, noin 16$.

Varaa tästä pöytä Russian Tea Roomiin

Ericin vinkki: Varaa tarpeeksi aikaa Russian Tea Roomissa käyntiin. Suosittelen ehdottomasti stroganovia ja lasillista punaviiniä sen seuraksi. Ravintolassa käynti on todella kokonaisvaltainen kokemus: musiikki, henkilökunta, ruoka sekä tietenkin tee, on tarkkaan harkittu ja muodostaa upean kokonaisuuden. Huom: Hintoihin ei sisälly tippiä, joten sinun odotetaan jättävän 15% tippiä laskun maksamisen yhteydessä.

Russian Tea Room New Yorkissa

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja