Lincoln Center for the Performing Arts New Yorkissa

Lincoln Center New Yorkissa

Lincoln Center for the Performing Arts New Yorkissa on yksi maailman johtavista esittävien taiteiden keskuksista. Itse keskus on valtava (yli 65 000 neliömetriä) ja loistava vaihtoehto, kun etsit ohjelmaa illaksi. Rakennuskompleksi koostuu kolmesta päärakennuksesta ja useista sisä- ja ulkotapahtumiin tarkoitetuista tiloista.

Lincoln Centerissä pääset nauttimaan maailmankuulusta oopperasta, baletista, tanssista, konserteista ja muista esityksistä. Varmista paikkasi ostamalla liput etukäteen.

 

Tutustu tarkemmin ja varaa liput Metropolitan-oopperaan tästä

Tutustu tarkemmin ja varaa liput New York City -balettiin tästä

Varaa New York Philharmonic -liput tästä

Contents

Lincoln Center New Yorkissa

Lincoln Center New Yorkissa perustettiin osana Robert Mosesin 1950- ja 1960-luvuilla toteuttamaa Lincoln Square -aukion urbaania uudistamisprojektia. Kolme päärakennusta ovat David Geffen Hall (entinen Avery Fisher Hall), Metropolitan Opera House ja David H. Koch Theater (entinen New York State Theater). Nämä rakennukset tunnetaan ympäri maailmaa upeista konserteista, oopperasta ja balettiesityksistä. Met Operan ja New York City Ballet’n lisäksi Lincoln Centerissä toimii sinfoniaorkesteri New York Philharmonic. Kuuluisa Juilliard School sijaitsee myös Lincoln Centerissä.

Miten Lincoln Centerille pääsee?

Lincoln Center sijaitsee Upper West Sidella, West 62nd Streetin ja 65th Streetin sekä Columbus ja Amsterdam Avenueiden välissä. Metro 1 Uptownin suuntaan pysähtyy 66th Street/Lincoln Centerillä, joka on lähin metroasema. Tai ota linja A, B, C tai D Columbus Circle -asemalle ja kävele pohjoiseen. Et voi olla huomaamatta rakennusta.

Ravintoloita Lincoln Centerin lähellä

Lincoln Centerin lähellä on useita hyviä ravintoloita, joissa voi syödä illallisen ennen esitystä. Käy esimerkiksi The Smith -ravintolassa, joka sijaitsee Lincoln Centeriä vastapäätä. Erityisempää iltaa varten voit suunnata Columbus Circleen, josta löytyy useita tilaisuuteen sopivia ravintoloita. Kokeile esimerkiksi Blue Ribbon Sushi Bar & Grilliä tai Porter Housea. Tai jos haluat illastaa ihaillen upeita näkymiä, varaa pöytä Robert NYC:sta. Tästä tyylikkäästä ja tyylikkäästä ravintolasta on upeat näkymät Columbus Circleen ja Central Parkiin. Kaikki ravintolat ovat kävelymatkan päässä Lincoln Centeristä.

Lincoln Center New Yorkissa - Lincoln Center yöllä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja