Paras sushi New Yorkissa

Sushi New Yorkissa

Mistä löytyy paras sushi New Yorkissa? New York on todellinen sushikulttuurin kehto ja sushipaikkoja saattaa olla enemmän kuin Starbucks-kahviloita – se kertoo kaiken! Sushipaikan löytää melkein jokaisesta kadunkulmasta. Varsinkin Manhattan on oikea sushimekka. Monissa supermarketeissakin on omat sushibaarinsa, joista saa tuoretta sushia koko päivän.

Contents

Paras sushi New Yorkissa

En ole varma mitä mieltä japanilaiset ovat newyorkilaisesta sushista, mutta jos pidät sushista pienellä twistillä kuten minä, olet tullut oikeaan kaupunkiin. Newyorkilaiset ovat kuuluisia tavastaan kokeilla eri ainesosia, ja erikoisrullat ovat suosittuja. Tällä erikoisella tavalla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä ruuan laadun kanssa: kaikki vähänkin hinnakkaammat paikat tarjoavat vain laadukkainta kalaa.

Tuoreen kalan käytön vuoksi sushi ei ole halpaa. Tämän Top 6 -listan paikoissa on kuitenkin hyvä hinta-laatusuhde. Silti vähän liian kallista? Lounasaikaan hinnat ovat usein halvempia kuin illallisaikaan!

 1. Blue Ribbon Sushi

  Blue Ribbon sopii erinomaisesti treffipaikaksi. Tämä ylellinen ravintola SoHossa on tyylikäs. Itse asiassa ravintolasta löytyy paljon kaikkea: paljon charmia, paljon väkeä ja ruoka maksaa paljon. Tämä ei johdu ainoastaan siitä, että Blue Ribbon palkitaan vuosittain, vaan ravintola on myös pieni. Siksi suosittelen tekemään pöytävarauksen etukäteen. Tämä paikka on auttamatta kallis, mutta tätä laatua et löydä muualta. Ruoka on eksoottista, eksklusiivista ja parasta laatua. Myös sake-menu on kattava. Katso, ettet kävele paikan ohi, sillä ravintolaan laskeudutaan alas portaita pitkin. Tiedät tulleesi oikeaan paikkaan kun näet jonon nälkäisiä asiakkaita. Joudut avaamaan kukkaron nyörejä, mutta paikka on kokemisen ja erityisesti syömisen arvoinen.
  Paras sushi New Yorkissa - Blue Ribbon Sushi

 2. Kaiten Zushi Nomad

  Kaiten Zushi Nomadissa voit syödä hyvää ruokaa koko perheen voimin. Sushit tilataan iPadilla, ja ne saapuvat pöydän luo liukuhihnalla. Juomat ja veden tuo robotti. Tämä paikka on siis todella erilainen kuin muut ravintolat. Koko ajan tapahtuu jotain, joten nähtävää riittää jatkuvasti. Siksi myös lapseni olivat hyvin innoissaan Kaiten Zushista!

  New Yorkin mittapuulla tämä ravintola tarjoaa kohtuuhintaista ja hyvää sushia. Lisäksi tämä sushiravintola New Yorkissa on sijainniltaan kätevä, joten sinne voi helposti mennä lounaalle tai illalliselle. Voit esimerkiksi käydä siellä samalla kun menet Empire State Buildingiin. Ravintolaan ei ole mahdollista tehdä pöytävarausta, mutta tämä ei ole myöskään tarpeen, sillä pöytiä on runsaasti. Yksin matkustaville se on myös erinomainen ruokapaikka.

  Paras sushi New Yorkissa - Kaiten Zushi Nomad Paras sushi New Yorkissa - Kaiten Zushi Nomad sisätilat

 3. Blue Fin

  Blue Fin -ravintolan sushi on hyvää ja näkymät vielä paremmat. Varsinkin jos satut saamaan yhden (harvoista) ikkunapöydistä, joista avautuu näköala Times Squaren ylle. Loistava paikka syödä sushia! Eikö ole nälkä? Täällä voit tilata oluen tai lasin viiniä baarissa ja pari palaa sushia sen seuraksi. Sopiva paikka jos sinulla on ylimääräistä aikaa ennen Broadway-show’ta.

  Sushi New Yorkissa - Abace Sushi Sushi New Yorkissa - Blue Fin

 4. Nobu New York

  Nobu New York on ylellinen sushiravintola. Tämä super sushi -ravintola on ylistetty ja voin taata, että lasku on sen mukainen. Mielestäni Blue Ribbonin tunnelma on mukavampi, vaikka laatu ja hinta ovat samaa luokkaa. Näyttelijä Robert De Niro on ollut perustamassa ravintolaa ja Nobu Matsuhissa on japanilainen huippukokki. Hän on kouluttautunut Tokiossa ja asunut muun muassa Etelä-Amerikassa. Tämä tuo hänen annoksiinsa erikoisvivahteen. Ravintolassa tarjoillaan paljon muutakin kuin sushia. Miten olisi hummeria wasabi-pippurikastikkeella? Tai kuuluisaa turskaa misokastikkeessa!

 5. Abace Sushi

  Abace Sushi ei ehkä tarjoile New Yorkin parasta sushia, mutta se on yksi lempiravintoloistani. Ensinnäkin ruokalista on todella kattava, toiseksi paikka ei ole ollenkaan turistinen, kolmanneksi hinnat ovat kohtuulliset ja neljänneksi rullat ovat todella maistamisen arvoisia. 16-paikkainen ravintola on pieni ja yksinkertainen. Yritä saada pöytä, istahda paikallisten joukkoon ja nauti mukava lounas tai illallinen. Vinkki: maista Volcano Roll tai Colourful Dragon Roll.

 6. Whole Foods Market Columbus Circle

  Haluatko napata sushia mukaan? Whole Foodsin lisääminen tähän Top 6 -listaan voi olla yllätys. Tämä on kuitenkin yksi niistä ruokakaupoista, jossa sushia valmistetaan koko päivän ajan. Kaupassa sijaitseva sushibaari on Genji Sushi. Voit valita jonkunn valmiista sushi-paketeista tai tilata erikoisannoksen. Muutaman minuutin odottelun jälkeen sushi on valmis (tai tee muu ostokset odottaessasi). Ruokakaupan sushissa on hinta-laatusuhde kohdallaan ja myös terveysintoilijat on otettu huomioon (tummaa riisiä ja quinoa-sushia!) ja sijainti on loistava. Syö sushi Columbus Circlellä, tai mikä on vielä parempaa, viereisessä Central Parkissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja