NFL Experience Times Square

NFL Experience Times Square

NFL Experience Times Squarella on täysin amerikkalaiselle jalkapallolle omistettu nähtävyys. Kokemuksen tavoitteena on, että vierailijat tulevat sisään “faneina, heistä tulee pelaajia ja he lähtevät voittajina”. Tämä on interaktiivinen nähtävyys, jossa voit kokea amerikkalaisen jalkapallon monella eri tavalla.

NFL Experience on suljettu. Lähde sen sijaan Madison Square Garden All Access -kierrokselle.

Contents

Amerikkalaisen jalkapallon nähtävyys

Jenkkifutisfanina, erityisesti New Yorkin joukkueiden (New York Jets ja New York Giants) fanina, sinun kannattaa ehdottomasti käydä NFL Experiencessa. Vierailu nelikerroksiseen NFL Experienceen alkaa, kun hissi vie sinut ylimpään kerrokseen. Siellä on teatteri, jossa kuvia heijastetaan eteesi ja viereesi. Samalla kun istut liikkuvissa penkeissä, voit seurata pelaajia koko kauden ajan ja kokea monia yllätyksiä. Jatkaessasi eteenpäin ja alas muihin kerroksiin löydät paljon aktiviteetteja. Omat jalkapallokykysi laitetaan testiin. Katso miten korkealle pystyt hyppäämään, vertaa kätesi kokoa pelaajien käsiin ja testaa pallonheittotaitojasi. Lisäksi uusimman teknologian avulla voit sovittaa pelaajien varusteita, ja paljon muuta!

NFL Experience on todellinen käytännön kokemus jalkapallofaneille, jotka pääsevät upottautumaan sisään peliin, pelaajiin ja tämän suositun amerikkalaisen urheilulajin seuroihin. Löytyykö sinulta taitoa kehittyä kauden alun pelaajasta Super Bowlin voittajaksi? Tässä on tilaisuutesi. Jos vierailusi on herättänyt ruokahalusi, niin voit haukata jotain vierailun lopuksi NFLX Eats -kahvilassa. Päätä kokemuksesi kokeilemalla jotakin vaihtoehdoista, jotka ovat saaneet inspiraationsa oikeasta stadionilla tarjottavasta ruoasta (“stadium inspired cuisine”). Näin olet kokenut amerikkalaisen jalkapallo-ottelun kaikki puolet! Viimeistele kokemus ostamalla liput oikeaan otteluun. Katso tulevien pelien otteluohjelma New Yorkissa.

Ericin vinkki: NFL Experience on kiva vierailukohde kaikille, jotka haluavat oppia lisää amerikkalaisesta jalkapallosta. Lisäksi interaktiiviset elementit tekevät siitä hauskan paikan lapsille, vaikka he (tai sinä) eivät tietäisikään paljon tästä urheilulajista. Ennen puolta päivää on yleensä hiljaisempaa, joten suosittelen vierailua aamulla, jos haluat välttää jonot.

NFL Experience Times Square - The Experience NFL Experience Times Square - esineita

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat: päivittäin kello 10.00–20.00
  • Sijainti: 20 Times Square, 7th Avenuen ja 47th Streetin kulmassa
  • Parhaan kokemuksen takaamiseksi vierailijoiden kannattaa pukeutua mukaviin, löysiin vaatteisiin ja urheilukenkiin.
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja