New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience on kaikille, jotka haluavat juhlia New Yorkin klubeilla. Kierroksen aikana ohitat jonot ja tiukat portsarit ja näet tietenkin New Yorkin kuumimmat klubit. Tämä on loistava tilaisuus tavata uusia ihmisiä ja tanssia läpi yön suosituimmilla klubeilla. New Yorkin klubikierros starttaa kello 22.45 keskeiseltä paikalta Midtownissa. Tapaat siellä oppaat ja muut kierrokseen osallistujat. Alla oleva kuvaus perustuu henkilökohtaiseen kokemukseeni, ja on hyvä pitää mielessä, että kierroksella vierailtavat klubit saattavat vaihdella.

Tämä kierros ei ole varattavissa. Osallistu sen sijaan kattoterassibaarikierrokselle ja koe New Yorkin yöelämä.

Contents

New Yorkin yöelämä

Aloitimme Midtownista ja suuntasimme ensimmäiseen yökerhoon. Paikka oli kaikkea muuta kuin turistirysä. Opas oli erittäin ystävällinen ja meillä oli aikaa jutella toistemme kanssa. Tämän jälkeen siirryimme toiselle klubille samalla alueella. Kierroksen yökerhot voivat vaihdella, joten välimatkoista riippuen siirryt klubilta toiselle joko kävellen tai yksityiskuljetuksella. Tähän kierrokseen sisältyy kolme ilmaista juotavaa. Kierroksen vetäjä jätti meidän viimeiseen yökerhoon, sillä voit jatkaa iltaa niin kuin itse haluat. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kierrokseen ei sisälly kuljetusta takaisin lähtöpaikkaan. Tähän aikaan yöstä nopein tapa liikkua on yleensä joko taksilla tai metrolla. Kierrokselle osallistuvien määrä vaihtelee illasta riippuen, maksimimäärä on 40 henkeä. Ryhmä on usein kansainvälinen ja kierroksen vetäjä puhuu englantia ja ehkä myös jotain toista kieltä. Tiukan pukukoodin takia on suositeltavaa pukeutua kierrokselle tyylikkäästi.

New York Nightclub Experience - Drinkit New York Nightclub Experience - Klubi

Ericin vinkki: Ensinnäkin tämä on loistava tarjous! New Yorkissa voi olla vaikea päästä klubeihin sisälle ja kallista – erityisesti ryhmän kanssa. Tämän kierroksen aikana vierailet parhaissa klubeissa ja hintaan sisältyy myös muutamia juomia. Normaali-iltana kuluttaisin varmaan 100–200$ pelkästään juomiin ja sisäänpääsymaksuihin. Tämä kierros maksaa vain murto-osan siitä ja sisältää kolme juomaa. Lisäksi huomasin, että monet ottivat osaa kierrokselle yksin, joten sinun ei tarvitse epäröidä kierroksen varaamista, vaikket olisi porukalla liikkeellä.

Käytännön tietoa

Maksettuasi kierroksen saat sähköpostitse kupongin (voucher), josta löytyy kaikki tarvittavat tiedot kierroksesta. Sinun ei tarvitse tulostaa kuponkia.

 • Kesto: Tämä kierros päättyy viimeiseen kohteeseen, mutta voit vapaasti jatkaa illanviettoa kierroksen jälkeen. Huomioithan, että paluukuljetus takaisin lähtöpaikkaan ei sisälly kierrokseen.
 • Lähtöpaikka: 542 9th Avenue (Midtown)
 • Lähtöaika: kello 22.45, saavu paikalle 15 minuuttia ennen kierroksen alkua. Myöhässä saapuville ei taata paikkaa kierroksella, vaikka kierroksen järjestäjä tekeekin parhaansa.
 • Päivät: perjantaisin ja lauantaisin
 • Ikäraja: 21 vuotta, tuo mukanasi voimassaoleva henkilöllisyystodistus
 • Koronarokotetodistus tarvitaan
 • Pukukoodi: ei lenkkareita, löysiä farkkuja tai shortseja
  • Suositus miehille: tyylikkäät farkut, kauluspaita, mustat kengät tai puku
  • Suositus naisille: tyylikäs iltamekko ja (mukavat) tyylikkäät kengät
 • Joissakin baareissa ja klubeissa takki on jätettävä narikkaan. Narikkamaksu ei sisälly kierroksen hintaan.
 • Kierros ei vastaa minkään onnettomuuden aiheuttamista vahingoista ja pidättää oikeuden evätä pääsyn huonosti käyttäytyviltä osallistujilta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja