NBC-studiokierros New Yorkissa

Osta liput nyt
Nbc studios new yorkissa

NBC-studiokierros New Yorkissa sopii amerikkalaisen tv-viihteen ystäville, varsinkin jos suosikkilistalta löytyvät amerikassa paljon suosiota keränneet ohjelmat The Today Show ja Saturday Night Live. Tällä kierroksella pääset kulissien taakse ja näet useiden amerikkalaisten tv-ohjelmien kuuluisat studiot. Opas esittelee sinulle myös joitakin kuuluisia elokuvien kuvauspaikkoja New Yorkissa.

Varaa liput NBC-studiokierrokselle New Yorkissa tästä

Tämä kierros ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lähde sen sijaan Rockefeller Center -kierrokselle.

Contents

Vieraile NBC-studioilla

Kierros alkaa opastetulla kävelyllä New Yorkin katujen halki. Näet TV-sarjoista ja elokuvista tuttuja paikkoja. Oppaan avulla pääset tutustumaan tunnettujen elokuvien ja sarjojen kuvauspaikkoihin. Kierroksen jälkeen jatkat vierailulla kahteen tuotantostudioon. Näissä studioissa kuvataan useita tunnettuja tv-ohjelmia, muun muassa Saturday Night Live ja Tonight Show. Seuraavaksi kierros jatkuu video- ja äänitysstudioille, NBC:n hallintokeskukseen ja sinulle esitellään tv-show’n tuotantoprosessi. Kierroksen kohokohtana pääset luomaan yhdessä ryhmäsi kanssa oman tv-ohjelman pätkän, joka lähetetään sinulle myöhemmin sähköpostitse.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierroksella, tai näyttää puhelimestasi mobiililippuna.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pulitzer Fountain (Plaza Hotelin edessä), 59th Street ja Fifth Avenue
  • Lähtöaika:
    • maanantai, keskiviikko ja perjantai: kello 12.00
    • lauantai: kello 13.30

Varaa NBC-studiokierros tästä

Ericin vinkki: Tämä kierros on mielenkiintoinen amerikkalaisen tv-viihteen ystäville. Jos minulta kysytään, niin jättäisin tämän kierroksen väliin ellet ole tv-ohjelmien fani. En myöskään suosittelisi tuomaan lapsia mukaan tälle kierrokselle, elleivät he ole myös faneja.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja