Rockefeller Center -kierros

Osta liput nyt
Rockefeller Center -kierros

Opastettu Rockefeller Center -kierros vie sinut tutustumaan rakennuskompleksin historiaan, moniin taideteoksiin ja mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin. Tutustutte yhdessä oppaan kanssa Rockefeller Centeriin ja sen 19 rakennukseen, joista jotkut ovat kuuluisampia kuin toiset, vaikka jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa. Kierroksen aikana pääset sisään joihinkin Rockefellerin rakennuksiin ja kiertelet myös ulkona alueella.

Varaa opastettu Rockefeller Center -kierros tästä

Contents

Rockefeller Center -kierros New Yorkissa

Opastettu Rockefeller Center -kierros on suunnattu kaikille, jotka haluavat tietää enemmän Rockefeller Centerin historiasta, taiteesta ja arkkitehtuurista. Esimerkiksi 1930-luvulla rakennukset nimettiin vuokralaisen mukaan. Tätä varten lähestyttiin eri maita, jolloin alueen rakennusten nimiksi tuli esimerkiksi British Empire Building ja La Maison Francaise.The Channel Gardens edusti Englannin kanaalia. En halua paljastaa kierroksella kuulemastani liikaa, sillä kierros on ehdottomasti kokemisen arvoinen!

Rockefeller Centerin kierros - Sisällä Rockefeller Centerin kierros - Taide

Sisätiloissa

Kierros alkaa 30 Rockefeller Plazasta, rakennuksesta, jossa sijaitsee Top of the Rockin sisäänkäynti. Opastettu kierros on siis helppo yhdistää myös näköalatasanteella käyntiin. Rockefeller Plazalta kävelette oppaan kanssa eri mielenkiinnon kohteisiin sekä sisätiloissa että ulkona.

Ericin vinkki: “Jos sinulla on New York Pass, voit lähteä opastetulle kirrokselle ja käydä Top of the Rockissa ilmaiseksi. Saavu paikan päälle aamulla ja näytä alennuspassia lipunmyyntipisteessä, josta saat myös Top of the Rock -liput. Tiedustele kierroksen ajankohtaa ja valitse sinulle parhaiten sopiva kellonaika. Voit valita, osallistutko kierrokselle vai käytkö ensin näköalatasanteella..”

Oppaasi kertoo sinulle eri rakennuksissa ja niiden ympäristössä esillä olevasta taiteesta. John D. Rockefeller Jr, Rockefeller Centerin perustaja, ei ollut suuri taiteen ystävä. Sen sijaan hänen vaimonsa oli, ja niinpä Abby otti tehtäväkseen lisätä rakennuskompleksiin taidetta, ja tuloksena syntyi vaikuttavia taideteoksia, joita Rockefeller Centerissä on nähtävillä vielä nykyäänkin.

Ulkona

Ulkona kierrätte muun muassa Radio City Music Hallin ja speakeasyn luona (salakapakka, jonka sisällä ei käydä, mutta jossa voi vierailla kierroksen jälkeen) ohi. Näet myös useita taideteoksia, joita et ehkä muuten olisi huomannut.

Rockefeller Centerin kiertoajelu - Radio City Music Hall Rockefeller Center Tour - Taide ulkona

Käytännön tietoa

Oppaalla on tarpeen tullen vapaus muokata kierrosta. Näin ollen sitä voidaan muuttaa sään mukaan, ja jokainen kierros voi olla hieman erilainen.

Kierrokseen sisältyy kuulokkeet, joten sinun ei tarvitse seistä jatkuvasti oppaan lähellä, jotta kuulet hänet.

  • Kesto: 1 tunti 15 minuuttia
  • Lähtöpaikka: 30 Rockefeller Plaza

Varaa opastettu Rockefeller Center -kierros tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja