Lataa MTA New Yorkin metro- ja bussikartat 2022

Löydät alta kaikki New Yorkin metro- ja bussikartat vuodelle 2022, jokaiselle hallintoalueelle New Yorkissa. Kartat ovat MTA:lta (Metropolitan Transportation Authority). MTA on yhtiö, joka on vastuussa New York Cityn julkisesta liikenteestä.

New Yorkin metro- ja bussikartat

Lataa kartat PDF-tiedostona klikkaamalla alla olevia painikkeita. Tallentamisen jälkeen voit käyttää karttoja New Yorkin matkallasi. Jos haluat selata Ison Omenan karttaa offline-tilassa ilman internetiä, kannattaa ladata matkalle mukaan ilmainen sovellukseni. Se näyttää myös kaupungin metrolinjat ja -asemat kartalla. Päivitän sovellustani jatkuvasti, joten kaikki tieto on ajan tasalla. Ja jos hankit sivujeni kautta New York MetroCard -nimiset metrokortit, saat tilauksesi mukana myös paperisen metrokartan. Suosittelen aina ostamaan metroliput etukäteen ennen kuin matkustat New Yorkiin. Näin vältät jonot asemien lippuautomaateilla ja voit lähteä tutustumaan kaupunkiin saman tien.

New Yorkin metrokartta Manhattanin bussikartta Brooklynin bussikartta Bronxin bussikartta Queensin bussikartta Staten Islandin bussikartta Staten Islandin Express-bussin kartta

Esteettömät metroasemat

Kaikilla New Yorkin metroasemilla ei ole hissejä, eivätkä ne ole välttämättä esteettömiä. New Yorkin metrokartasta näet, mitkä metroasemat sopivat pyörätuolilla liikkuville.

Esteettömät metroasemat

LIRR New York ja Metro-North

Long Island Rail Road (LIRR) New Yorkissa on rautatieverkko, joka kulkee Manhattanilta Brooklyniin, Queensiin ja koko Long Islandin alueelle. MNR tulee sanoista Metro-North Railroad ja se on rautatieverkko, joka liikennöi New Yorkin kaupungista New Yorkin osavaltion pohjoisosiin.

Long Island Rail Road - LIRR New York kartta Metro-North Railroad kartta

Jos sinulla on kysyttävää New Yorkin julkisesta liikenteestä, ota ihmeessä yhteyttä.

MTA:n metro ja bussikartat

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja