Kauneushoitolat New Yorkissa

Kauneushoitolat New Yorkissa

New Yorkissa on paljon kauneushoitoloita. Kaupungista löytyy niin kampaamoita, manikyyri- ja pedikyyrisalonkeja ja päiväkylpylöitä. Newyorkilaiset rakastavat pitää itsestään hyvää huolta ja kauneushoitoloissa on valinnanvaraa, mutta mitkä niistä ovat parhaita? Olen valinnut (vaimoni avulla, hän on New Yorkin asiantuntija) viisi New Yorkin parasta kauneussalonkia. Oletko tyytyväinen kokemukseesi? Älä unohda antaa tippiä!

Contents

Kauneushoitolat New Yorkissa

Oikean paikan valitseminen voi olla haastavaa, mutta kun onnistut siinä, se on sen arvoista. Väsynyt Sex and the City -kierroksen jälkeen? Rentoudu päivän päätteeksi kylpylässä äitisi tai ystäväsi kanssa tai laitata hiuksesi yöelämää varten.

 1. Spa Belles

  Spa Belles on paras paikka “mani-pediin” New Yorkissa. Sinne kannattaa mennä, kun haluaa täydelliset kynnet jotain erityistä tilaisuutta varten. Saatavilla on myös muita palveluita, kuten esimerkiksi vahausta, happiterapiaa, hierontaa ja kasvohoitoja. Erittäin hyvää palvelua kohtuulliseen hintaan.

 2. Scott J Aveda

  Jos kaipaat hemmottelua hiuksillesi, suuntaa Scott J Avedan salonkiin. Taitavat ammattilaiset ovat koulutettu käyttämään Avedan menetelmiä ja tuotteita. Kun poistut salongista, hiuksesi näyttävät kiiltäviltä ja kauniilta. Heillä on eri tason muotoilijoita (juniorista senioriin), joilla kaikilla on eri hintataso. Kaikkiin palveluihin kuuluu konsultaatio, shampoo ja hoitoaine sekä päänahan, kaulan ja hartioiden hieronta. Tämän lisäksi voit valita joko kevyen meikkauksen tai käsihoidon.

 3. The DryBar

  Jos etsit paikkaa, missä föönätään hiuksia, suosittelen menemään DryBariin. Föönaus ja hiusten muotoilu ovat heidän erityisalaansa. Ei värjäystä, raitoja tai hiustenleikkuuta, sillä kyse on vain muotoilusta. Voit valita mieluisimman muotoilutavan heidän “menustaan”. Vaihtoehtoja on kymmeniä: esimerkiksi The Manhattan (suora tyyli), The Cosmo (täyteläiset laineet) tai The Uptini (kiinni olevat hiukset). Saatavilla on jopa oma Shirley Temple -niminen tyyli alle 10-vuotiaille lapsille. Käyntisi jälkeen hiuksesi ovat täydelliset iltaa varten.

 4. QC NY Spa

  Nauti rentouttavasta päivästä ystävien tai rakkaan kanssa, tai ihan itseksesi, Governors Islandilla sijaitsevassa kylpylässä. Kylpylästä löytyy yli 20 erilaista hyvän olon kokemusta saunoista ja höyryhuoneista uima-altaisiin ja kasvohoitoihin. Kaiken kukkuraksi pääset ihailemaan Manhattanin upeita skyline-näkymiä.Jätä siis taaksesi New Yorkin vilske ja vilinä ja vietä muutama tunti rentoutuen.

  Ericin vinkki: New Yorkissa on monia kauneussalonkeja ja niihin voi usein vain kävellä sisään manikyyriä tai pedikyyriä varten. Hintataso vaihtelee, mutta tapa antaa tippiä ei muutu. Newyorkilaiset antavat aina tippiä kauneussalongeissa.

Kauneushoitolat New Yorkissa - Kauneushoitola

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja