Helikopterilento ilman ovia New Yorkissa

Osta liput nyt
Helikopterilento ilman ovia New Yorkissa

Helikopterilento ilman ovia New Yorkissa on ainutlaatuinen tapa nähdä kaupunki. Tämän FlyNYON-lennon aikana voit ottaa joitakin todella vaikuttavia valokuvia Manhattanista. Helikopterilento on erinomainen aktiviteetti, mikäli sinulla on haussa unohtumaton elämys, kaipaat adrenaliinia tai haluat juhlistaa merkkipäivää New Yorkissa. Helikopterissa ei ole ikkunoita tai ovia, joten voit kirjaimellisesti heilutella jalkoja kaupungin yllä – jos uskallat! Ilmakuvien ottaminen Manhattanista on erinomaista tällä lennolla, sillä helikopterin rakenteet tai heijastukset ikkunoista eivät ole esteenä. Tämä on paras helikopterilento New Yorkissa valokuvaajille sekä kenelle tahansa, joka haluaa kokea jotain ainutlaatuista ja erityistä.

Varaa helikopterilento ilman ovia New Yorkissa tästä

Jos yllä oleva helikopterilento ei ole saatavilla, voit varata tämän helikopterilennon ilman ovia

Edullinen FlyNYON-helikopterilento

Ilmasta käsin sinulla on huikeat näköalat New Yorkiin. Brooklynin sillan ja Vapaudenpatsaan näkeminen lintuperspektiivistä on unohtumaton kokemus. Tämä lento kestää 15 minuuttia, ja kiertää kaikki Downtown Manhattanin kohokohdat. Lisäksi ovien puuttuessa näköesteenä ei ole mitään. Sen ansiosta voit myös ottaa “kenkäselfien” Vapaudenpatsas taustanasi! Kaikki kamerat, puhelimet ja irralliset esineet turvataan vaijerilla, joten sinun ei tarvitse olla huolissaan siitä, että pudottaisit jotain lennon aikana. Lento lähtee New Jerseyn puolelta, lyhyen ajomatkan päästä.

Ericin vinkki: Olen kokenut jo useamman tavallisen helikopterilennon New Yorkin yllä, joten odotin tätä mielenkiinnolla. Lento oli mahtava! Se on täysin erilainen kokemus kuin muut lennot. Tämä aktiviteetti sopii ehdottomasti hurjapäille, valokuvaajille tai sellaisille, kuten minä, jotka ovat olleet jo helikopterilennolla aiemmin ja haluavat kokea jotain erilaista. Ja tämä lento on jopa edullisempi kuin perushelikopterilennot!

Helikopterilento ilman ovia New Yorkissa - Selfie Helikopterilento ilman ovia New Yorkissa - Vapaudenpatsas

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa tai näyttää suoraan älypuhelimestasi lippuna kierroksella.

  • Kesto: 15 minuuttia
  • Lähtöpaikka: Kearny, New Jersey heliport
  • Lähtöajat: päivittäin, myös sunnuntaisin, kello 9.00–22.00
  • 
Ikärajoitukset: Vähimmäisikä lennolle ilman ovia on 12 vuotta. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa.

Varaa helikopterilento ilman ovia New Yorkissa tästä

Jos yllä oleva helikopterilento ei ole saatavilla, voit varata tämän helikopterilennon ilman ovia

Ekstra-pitkä helikopterilento ilman ovia

Jos 15 minuuttia on mielestäsi liian lyhyt aika tai jos olet esimerkiksi valokuvaaja ja haluat ottaa ilmakuvia kaikessa rauhassa, on olemassa toinenkin vaihtoehto. Tämä lento kestää noin 30 minuuttia ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden valokuvata Manhattan kokonaisuudessaan ilmasta käsin.

Varaa ekstra-pitkä helikopterilento ilman ovia tästä

Helikopterilento ilman ovia New Yorkissa - kenkäselfie

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja