Chrysler Building Observation Deck -liput

Chrysler Building Observation Deck Tickets

Osta Chrysler Building Observation Deck -liput verkosta etukäteen jo ennen kuin lähdet New Yorkiin. Art deco -tyyliin rakennetun Chrysler Buildingin näköalatasanne tarjoaa ainutlaatuisen näkymän ympäristöstä. Tämä näkymä nähtiin viimeksi vuonna 1945, kun rakennuksen edellinen näköalatasanne sulki ovensa 15 vuoden jälkeen. Nyt on taas mahdollista päästä käymään tämän New Yorkin ikonin sisällä ja ihailla ympäröivien katujen menoa ylhäältä katsottuna. Nauti ainutlaatuisista näkymistä, jotka avautuvat muun muassa Grand Centralille ja East Riverille!

Chrysler Building Observation Deck ei ole vielä auki. Sen sijaan voit vierailla muilla New Yorkin parhailla näköalatasanteilla.

Contents

Vieraile Chrysler Buildingissa

Chrysler Building on 319 metriä korkea ja siinä on yhteensä 77 kerrosta. Näköalatasanne on tarkoitus rakentaa 61. kerrokseen. Näköalapaikat tulevat olemaan tämän kerroksen pohjois- ja eteläpuolella jo entuudestaan sijaitsevilla terasseilla, jotka ovat täsmälleen tornin kahdeksan  hopeakotkan yläpuolella. Terassit kunnostetaan niin, että ne soveltuvat toimimaan turistinähtävyytenä. Terassin laidoille pystytetään uudet ikkunat ja lasiseinät. Chrysler Building Observation Deck on uusi maamerkki yhdessä Manhattanin vanhimmista rakennuksista. Se on must-kohde jokaisen New Yorkin matkalla!

Käytännön tietoa

  • Sijainti: 405 Lexington Avenue, East 42nd ja East 43rd Streetin välissä. Pääset sinne metrolla, jää pois asemalla Grand Central – 42 Street.

Chrysler Building Observation Deck -liput - Sijainti

Pääseekö Chrysler Buildingiin ylös ilmaiseksi?

Ei, tarvitset lipun sisäänpääsyä varten. Lue lisää tästä.

Miten voin ostaa lipun Chrysler Buildingin?

Voit ostaa lippusi verkossa tästä.

Milloin Chrysler Buildingin näköalatasanne avautuu?

Näköalatasanteen avajaispäivä ei ole vielä tiedossa.

Missä kerroksessa Chrysler Buildingin näköalatasanne sijaitsee?

Chrysler Buildingin näköalatasanne tulee sijaitsemaan 61. kerroksessa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja