9/11 Tribute Museum New Yorkissa

Osta liput nyt
9/11 Tribute Museum New Yorkissa

9/11 Tribute Museum New Yorkissa on rakennettu syyskuun 11. päivän terroristi-iskujen uhrien muistoksi. Museo syventyy niiden ihmisten tarinoihin, joiden elämään iskut vaikuttivat, joko suoraan tai epäsuoraan. Heitä olivat esimerkiksi uhrit, heidän ystävänsä ja perheensä, paikallaolijat sekä ihmiset, jotka asuivat ja/tai tekivät töitä alueella. Älä sekoita tätä museota New Yorkin 9/11-museoon, joka on virallinen 9/11-museo.

Hanki 9/11 Tribute Museum -liput tästä

9/11 Tribute Center

9/11 Tribute Museum tunnettiin aiemmin nimellä 9/11 Tribute Center. Vuonna 2017 keskus muutti uusiin suurempiin tiloihin. Sen seurauksena museosta on tullut laajempi sekä ammattimaisempi, ja siksi sen nimeksi päätettiin muuttaa 9/11 Tribute Museum. Museon on perustanut September 11th Families Association. Yhdistys koostuu sammutustöissä kuolleiden New Yorkin pelastuslaitoksen palomiesten omaisista.

Ero 9/11 Tribute Museumin ja 9/11-museon välillä

Jos haluat New Yorkissa ollessa vierailla syyskuun 11. päivän iskuihin keskittyvässä museossa, voi olla vaikea valita näiden museoiden väliltä. Olen käynyt molemmissa ja kumpikin tarjoaa erilaisen näkökulman tapahtumiin. Suurin ero on, että 9/11 Tribute Museumissa painottuvat iskujen uhrien tarinat, kun taas virallinen 9/11-museo keskittyy iskuihin itseensä sekä esittelee räjähdysten jäljiltä jääneitä esineitä. 9/11 Tribute Museum on henkilökohtaisempi ja se keskittyy erityisesti New Yorkiin. 9/11-museo kertoo kuitenkin suurempaa tarinaa tapahtumista.

9/11 Tribute Museum New Yorkissa - Esineitä 9/11 Tribute Museum New Yorkissa - Historia

Sijainnit

9/11-museo (9/11 Museum) sijaitsee 9/11-muistomerkin vieressä: kaksi neliön mallista allasta, joiden paikalla kaksoistornit sijaitsivat. 9/11 Tribute Museum sijaitsee samalla alueella, mutta hieman kauempana WTC:ltä. One World Trade Centeriltä pääsee Tribute Museumiin kävelemällä Greenwich Streetiltä etelään noin kymmenen minuuttia.

Ericin vinkki: 9/11-museo yhdessä 9/11-muistomerkin kanssa kuuluvat ehdottomasti pakollisten nähtävyyksien listalle. Jos olet kuitenkin jo käynyt niissä tai etsit hiljaisempaa paikkaa vierailuun, niin suosittelen käyntiä Tribute Museumissa. Museo on vähemmän suosittu, ja siksi se on hiljaisempi ja rauhallisempi. Kannattaa harkita myös, jos haluat ostaa lipun, joka sisältää virallisen opastetun kävelykierroksen.

Käytännön tietoa

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää sen mobiililippuna puhelimestasi.

  • Aukioloajat: avoinna päivittäin
    • maanantai–lauantai: kello 10.00–18.00
    • sunnuntai: kello 10.00–17.00
  • Sijainti: 92 Greenwich Street (Greenwich Streetin ja Rector Streetin kulmassa)

Hanki 9/11 Tribute Museum -liput tästä

Osta virallisen opastetun kävelykierroksen sisältävät 9/11 Tribute Museum -liput tästä

9/11 Tribute Museum New Yorkissa - Valokuvaseinä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja