Päivämatka junalla New Yorkista Washington D.C.:hen

Osta liput nyt
Washington DC päivämatka - Lincoln Memorial

Matkustaminen junalla New Yorkista Washington D.C.:hen on helppoa. Pääkaupungista löytyy paljon muutakin nähtävää kuin Valkoinen talo. Esimerkiksi Arlingtonin sotilashautausmaa ja Smithsonian-instituutin ilmaiset museot. Aikaa on runsaasti näiden Yhdysvaltojen historian tärkeimpien maamerkkien katseluun. Reissu alkaa aikaisin aamulla Midtown Manhattanin Penn Stationilta, ja sisältää myös lounaan ja bussikierroksen.

Varaa päivämatka junalla New Yorkista Washington D.C.:hen tästä

Contents

Päivä Washington D.C.:ssä

Junamatka itsessään kestää 3-3,5 tuntia. Voit ihailla kauniita maisemia matkan aikana ja saapua Washington D.C.:hen aamupäivällä. Reissuun sisältyy kahden ruokalajin lounas Hard Rock Cafessa. Ennen ja jälkeen lounaan on runsaasti aikaa tutustua kaupunkiin. Pääset kiertämään pääkaupunkia Hop on Hop off -bussin kyydissä. Voit jäädä pois kyydistä millä tahansa nähtävyydellä. Varustaudu matkaan mukavilla vaatteilla ja kengillä, sillä paluu on vasta myöhään iltapäivällä. Kesäaikaan on hyvä ottaa mukaan vettä, naposteltavaa ja aurinkorasvaa.

New York to Washington D C by Train Day Trip Arlington Cemetery New York to Washington D C by Train Day Trip White House

Nähtävyydet: Valkoinen talo ja Arlingtonin sotilashautausmaa

Bussireitti kiertää kuuluisia nähtävyyksiä (pysähtyy lähellä tai paikan päällä), kuten Yhdysvaltain kongressi, Kongressin kirjasto, Georgetown sekä tietenkin Valkoinen talo. Aikaa on riittävästi ja ehdit vierailemaan Lincolnin muistomerkillä, Vietnamin ja Korean sotien muistomerkeillä ja jopa näkemään kuuluisan vahdinvaihdon Arlingtonin sotilashautausmaalla. Varmista kuitenkin, että olet ajoissa takaisin jotta ehdit New Yorkin junaasi.

Ericin vinkki: “Yksi päivä Washingtonissa vierähtää nopeasti, sillä kaupungissa riittää nähtävää. Koska voit suurimmaksi osaksi päättää itse mitä teet, suosittelen tekemään matkasuunnitelman etukäteen. Täten hyödynnät ajan parhaiten ja näet mahdollisimman paljon. Jos haluat mieluummin valmiin päiväohjelman, lähde siinä tapauksessa Washingtonin päiväretkelle bussilla ja näet varmasti pääkaupungin kaikki kohokohdat. Tai vaihtoehtoisesti voit varata 2 päivän matkan Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washingtoniin ja viettää lisäpäivän pääkaupungissa. Usko pois, matka on sen arvoinen.”

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa tai käyttää mobiililippuna suoraan puhelimestasi.

  • Huom: Jos varaat tämän päivämatkan alle 15 päivää ennen matkan ajankohtaa, varaukseen voi sisältyä lisämaksuja.
  • Lähtöpaikka: Pennsylvania Station (33rd Street, 7th ja 8th Avenuen välissä)

Varaa päivämatka junalla New Yorkista Washington D.C.:hen tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja