2 päivän matka New Yorkista Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washington D.C.:hen

Osta liput nyt
2 päivän matka New Yorkista Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washington D.C.:hen

Kahden päivän matkalla New Yorkista Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washington D.C.:hen pääset vierailemaan useissa kohteissa itärannikolla. Tämä on yksi suosituimmista matkoista New Yorkin ulkopuolelle ja suosittelen ehdottomasti varaamaan sen etukäteen. Matka alkaa ylellisessä, ilmastoidussa linja-autossa Port Authorityn bussiterminaalilta aikaisin aamulla ja suuntaa kohtaa Philadelphiaa (lempinimeltään City of Brotherly Love). Siellä bussi ajaa muun muassa Elfreth’s Alleyta pitkin, joka on Yhdysvaltojen vanhin asutettu katu.

Varaa 2 päivän matka New Yorkista Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washington D.C.:hen tästä

Contents

Liberty Bell ja “Rocky-portaat”

Yksi matkan tärkeimmistä nähtävyyksistä on Liberty Bell, historiallisesti merkittävä Yhdysvaltojen itsenäisyyden ja vapauden symboli. Tämän kellon kerrotaan soineen, kun Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus luettiin 8. heinäkuuta 1776. Kellossa on kaiverrus: “Proclaim LIBERTY throughout all the land unto all the inhabitants thereof”. Kellon jälkeen saat juosta Philadelphia Museum of Artin etuportaat ylös kuin Rocky konsanaan. Nämä 72 porrasta ovat tietenkin tutut Rocky-elokuvasta. Emme suosittele korkkareita!

Yhdysvaltain kongressitalo, Valkoinen talo ja senaatti

Philadelphiasta vierailu jatkuu Delawaren ja Marylandin kautta Washington D.C.:hen. Washingtonissa odottaa Yhdysvaltain kongressitalo Capitol, Valkoinen talo ja senaattirakennukset. Aikaa on varattu myös kansallisessa ilmailu- ja avaruusmuseossa (Smithsonian National Air and Space Museum) vierailuun ja Lincolnin muistomerkillä käyntiin. Voit myös vierailla Vietnamin ja Korean sodan veteraanien muistomerkillä. Ota kaupungista ilo irti ennen kuin jatkatte kolmen tähden hotelliin Washington D.C.:n tuntumaan.

2 päivän matka New Yorkista Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washington D.C.:hen - Lincoln Memorial New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn päivämatka bussilla - Philadelphia Museum of Art

Arlingtonin sotilashautausmaa

Aikaisin seuraavana aamuna, aamiaisen jälkeen matka jatkuu Arlingtonin sotilashautausmaalle, jossa näet kuuluisan vahdinvaihtoseremonian. Arlingtonin sotilashautausmaa perustettiin sisällissodan aikana ja siellä lepää yli 400 000 sodassa menehtynyttä amerikkalaista sotilasta. Sinne on haudattu myös sotilaita viimeaikaisista sodista Irakissa ja Afganistanissa sekä myös Vietnamin sodassa menehtyneitä.

Vilkkaan Washingtonin jälkeen vuorossa on Pennsylvanian Lancaster, hiljainen amissien asuttama pikkukaupunki, jossa saat tietää amissien kulttuurista. Voit tutustua tarkemmin alueeseen, amissien käsin tekemiin tuotteisiin ja jopa matkustaa hevoskärryillä. Saat hyvän käsityksen myös miltä tuntuu elää ilman sähköä, puhelinta tai juoksevaa vettä. Ennen kuin huomaatkaan on päivä melkein ohi ja palaatte bussilla takaisin New Yorkin humuun.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: kello 6.30

Varaa 2 päivän matka New Yorkista Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washingtoniin tästä

New Yorkista Amish country ja Philadelphia 2-päivän matka bussilla - Capitol 2 päivän matka New Yorkista Amish Countryyn, Philadelphiaan ja Washington D.C.:hen - Valkoinen talo

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja