New Yorkista Washington DC:hen päivämatka bussilla

Osta liput nyt
Washington DC paivareissu New Yorkista

New Yorkista Washington DC:hen on helppo tehdä päivämatka bussilla ja nauttia pääkaupungin nähtävyyksistä. Washington D.C.:n päiväreissun aikana ehtii nähdä paljon. Bussi noutaa matkalaiset Port Authorityn bussiterminaalilta aikaisin aamulla. Ennen matkaa kannattaa syödä aamiainen ja varata matkalle mukaan syötävää ja juotavaa. Matka kulkee New Jerseyn, Delawaren ja Marylandin osavaltioiden läpi ennen kuin saavutte määränpäähän: Capitol Hill Washington D.C.

Varaa tästä New Yorkista Washington D.C:hen päivämatka bussilla

Arlington Cemetery ja Lincoln-muistomerkki

Ensimmäinen pysähdys on Arlington-hautausmaalla, jossa voit vierailla presidentti John F. Kennedyn haudalla. Opas selostaa vierailun aikana historiasta ja kertoo faktoja valtion pääkaupungista. Sen jälkeen pääset näkemään hienon Lincoln-muistomerkin sekä Vietnamin ja Korean sotien sotilaille omistetun muistomerkin. Kierros ei lopu tähän! Seuraavaksi vierailet Smithsonian National Air and Space -museossa, jossa näet maailman suurimman kokoelman historiallisia avaruus- ja lentoaluksia.

Washington DC päivämatka - Lincoln Memorial Washington DC päivämatka - Valkoinen talo

Capitol ja Valkoinen talo

Lopuksi pääset vierailemaan Capitolissa, Yhdysvaltojen kongressin kokoontumispaikassa, ja näet tietenkin Valkoisen talon, joka on Yhdysvaltojen presidentin asuinpaikka ja työpaikka.

Bussi lähtee viimeiselle kierrokselle kaupungissa, joten pidä kamera valmiina ikuistamaan panoraamiset maisemat. Saavut takaisin New Yorkiin aikaisin illalla, yleensä noin kello 20 aikoihin, mutta se voi olla myös myöhemmin riippuen liikenteestä, joten samalle illalle ei kannata suunnitella muuta ohjelmaa.

Ericin vinkki: Kierros on todella täyteen pakattu, eikä aikaa jää Washingtonissa kiertelyyn saatikka shoppailuun. Tämä päiväreissu on hyvä tapa nähdä paljon lyhyessä ajassa ja oiva oppitunti Yhdysvaltojen historiasta.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: kello 6.30

Varaa tästä New Yorkista Washington D.C:hen päivämatka bussilla

Huom: Jos matkaseurueesi kuuluu yli neljä henkilöä, tämä yksityinen Washington-kierros saattaisi olla teille. Kierrätte yksityisellä pikkubussilla yhdessä kuljettajaoppaan kanssa ja voitte koota päiväohjelman omin päin.

Washington DC päivämatka - Monumentti Washington DC päivämatka - Lincoln Memorial

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja