Päivämatka New Yorkista Washington DC:hen ja Philadelphiaan

Osta liput nyt
Päivämatka New Yorkista Washington DC:hen ja Philadelphiaan

Päivämatka New Yorkista Washington DC:hen ja Philadelphiaan bussilla tutustuttaa sinut saman päivän aikana kahteen tärkeään kaupunkiin New Yorkin lähellä. Oppaan johdolla saatte kuulla matkan varrella kaiken Philadelphiasta ja Washingtonista. Koska kaikki on bussikierroksella valmiiksi järjestetty, sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan voit rentoutua nauttien näistä mielenkiintoisista kaupungeista New Yorkin lähellä.

Varaa päivämatka New Yorkista Washington DC:hen ja Philadelphiaan tästä

Contents

Opastettu kierros Washington DC:hen ja Philadelphiaan

Bussi lähtee aikaisin aamulla Times Squarelta. Matka Washingtoniin kestää noin neljä tuntia. Vierailette ensimmäiseksi Iwo Jiman muistomerkillä, joka on omistettu henkensä menettäneille merijalkaväen sotilaille. Kierros jatkuu lähellä sijaitsevalle Lincolnin muistomerkille, minkä jälkeen jatkatte tutustumista Valkoisen talon ja Capitol Hillin alueella. Voitte ihailla molempia merkkipaikkoja ulkoa. National Air and Space Museum on matkan viimeinen pysähdys Washingtonissa. Voit joko vierailla museossa tai syödä lounasta lähistöllä.

Tämän jälkeen bussi suuntaa kohti Philadelphiaa ensimmäisenä määränpäänä Independence National Historical Park, missä lyhyen kävelykierroksen aikana käytte oppaan johdolla usealla historiallisella paikalla. Noin tuntia myöhemmin nousette takaisin bussiin ja vierailette tunnetuilla maamerkeillä: Liberty Bell, Independence Hall ja Rocky Steps. Tämän monipuolisen päivän jälkeen bussi lähtee takaisin New Yorkiin ja palaatte takaisin Times Squarelle illalla.

Ericin vinkki: “Näet tämän päivämatkan aikana todella paljon. Siksi matka New Yorkin ulkopuolelle on mielestäni todella kannattava. Tämä opastettu kierros on helppopääsyinen tapa tutustua sekä Washingtoniin että Philadelphiaan. Mutta kannattaa pitää mielessä, että päivä voi olla todella intensiivinen.”

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: R Lounge Times Squarella
  • Lähtöaika: kello 5.00
  • Matkan yksityiskohdat voivat muuttua päivän aikana (liikenteen) olosuhteiden mukaan

Varaa päivämatka New Yorkista Washington DC:hen ja Philadelphiaan tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja