Victoria’s Secret New Yorkissa

Victoria’s Secret New Yorkissa

Victoria’s Secret New Yorkissa on paras paikka ostaa alusvaatteita, tai niin minulle on kerrottu. Brändi tunnetaan alusvaatteistaan, mutta se myy myös kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä ja muita vaatteita. Victoria’s Secret on kuuluisa pinkeistä kasseista, jokavuotisesta muotishow’sta ja hyvästä palvelusta. Ostit sitten mitä tahansa, saat sen aina mukaasi legendaarisessa pinkissä kassissa. Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitsee pieni Victoria’s Secret -liike, mutta sieltä löytyy vain pieni valikoima tuotteita. Jos etsit uniikkeja tuliaisia New Yorkista, kannattaa suunnata New Yorkin Victoria’s Secretiin!

Contents

Victoria’s Secret New Yorkissa

Jättimäinen Victoria’s Secret -kauppa New Yorkissa löytyy Fifth Avenuelta. Nelikerroksinen lippulaivaliike on maailman suurin Victoria’s Secret. Siellä on myynnissä laaja valikoima rintaliivejä, pikkuhousuja, yövaatteita, urheiluvaatteita ja muita tuotteita. Tarjolla on usein kampanjoita, joissa saat alennuksen kun ostat tietyn määrän tuotteita. Esillä on myös kuvia Victoria’s Secretin muotinäytöksestä.

Alusvaatemyymälä on ylellisen tuntuinen tyylikkään sisustuksensa ansiosta. Liikkeessä on useita esillepanoja, joissa esitellään kaikki vaihtoehdot. Ystävällinen henkilökunta on aina innokas auttamaan sinua löytämään täydellisesti istuvan vaatekappaleen.

Woodbury Commonissa on jopa Victoria’s Secret Outlet. Sieltä voit ostaa Victoria’s Secretin tuotteita alehinnoin.

Victoria’s Secret New Yorkissa - Kokoelma Victoria’s Secret New Yorkissa - Alusvaatteita

Käytännön tietoa

Victoria’s Secretin lippulaivamyymälä New Yorkissa sijaitsee 51st Streetin ja Fifth Avenuen kulmassa, lähellä Rockefeller Centeriä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja