USA-alennuspassi (multi-city)

Osta liput nyt
Multi City Sightseeing Pass

USA Sightseeing Pass on alennuspassi, jota voi käyttää useassa USA:n kaupungissa. Jos haluat yhdistää New Yorkin matkaan myös toisen tai useampia kaupunkeja Yhdysvalloissa, kuten Washington D.C.:n, Las Vegasin tai Miamin, on tämä hyvin mielenkiintoinen passi nähtävyyksillä käymiseen. Pääset yhdellä passilla usean suurkaupungin huippukohteisiin, muun muassa näköalatasanteille, museoihin ja risteilyille. Käytkö ainoastaan New Yorkissa? Siinä tapauksessa New York Sightseeing Flex Pass riittää.

Osta USA Sightseeing Pass tästä

Contents

Miten USA Sightseeing Pass toimii?

USA Sightseeing Passiin valitaan tietty määrä nähtävyyksiä, vähintään 5 ja enintään 30 kohdetta. Saat passin suoraan sähköpostiisi. QR-koodin muodossa sitä voi käyttää suoraan kohteissa kaikissa Sightseeing Passiin kuuluvissa kaupungeissa. Voit katsoa tästä yhteenvedon valittavissa olevista nähtävyyksistä ja kaupungeista. Passi on paljon edullisempi kuin yksittäiset liput, ja myös paljon kätevämpi. Pääset yhdellä passilla kaikkiin kohteisiin. Sinun ei tarvitse enää ostaa lippuja, joten säästät samalla aikaa ja rahaa.

Opastetut kierrokset ja nähtävyydet

USA Sightseeing Passissa voit valita parista sadasta opastetusta kierroksesta ja nähtävyydestä monessa isossa USA:n kaupungissa, New York mukaan lukien. Yksi passi käy kaikissa kaupungeissa, joten se sopii täydellisesti, jos New Yorkin lisäksi käyt jossain toisessa kaupungissa tai lähdet kiertämään Yhdysvaltoja.

New Yorkissa voit käydä muun muassa Empire State Buildingissa, Top of the Rockissa, American Museum of Natural Historyssa, Edge-näköalatasanteella ja One World Observatoryssa. Katso tästä täydellinen lista valittavissa olevista nähtävyyksistä New Yorkissa. (Nähdäksesi New Yorkin kohteet selaa nähtävyysluetteloa alaspäin: kohteet on lueteltu kaupungittain.)

USA-alennuspassi Empire State Building USA-alennuspassi (multi-city) - New York

Hop on Hop off -bussit

Hop on Hop off -kiertoajelu on vaihtoehto monessa Yhdysvaltojen kaupungissa. Hop on Hop off -bussi on loistava tapa tutustua kaupunkiin lyhyessä ajassa, joten on hyvin kätevää, että voit käyttää sitä monessa eri paikassa! Voit valita Hop on Hop off -lipun yhdeksi kohteeksi passiin useassa eri kaupungissa.

Pyöräily ja kaupunkiristeilyt

Pyöräily on toinen suosittu aktiviteetti, jonka voit valita USA Sightseeing Passiin. Sekä polkupyörän vuokraus että opastetut pyöräretket ovat vaihtoehtoja useassa kaupungissa. Risteilyt ovat myös valittavissa listalta, monessa paikassa. Lähde katselemaan nähtävyyksiä kaupunkiristeilylle New Yorkissa ja seuraavassa matkakohteessasi kiidä suoalueiden läpi rämeveneellä!

Ericin vinkki: “USA Sightseeing Pass on edullinen alennuspassi New Yorkin matkalle, kun käyt myös yhdessä tai useammassa muussa amerikkalaisessa kaupungissa. Osta passi vähintään 10 kohteelle ja matkasi kestosta riippuen voit käyttää niistä helposti noin 6 New Yorkissa. Voit hyödyntää loput muissa kaupungeissa.”

Multi-City-matkat ja kiertomatkat

Monet yhdistävät lomailun New Yorkissa myös muihin kohteisiin Yhdysvalloissa. Las Vegas ja Miami ovat suosittuja matkakohteita ja New York on suosittu paikka välilaskulle matkalla kohti USA:n länsirannikkoa. USA Sightseeing Pass on täydellinen alennuspassi näihin kaikkiin tilanteisiin.

New York ja Las Vegas

Jos käyt New Yorkin lisäksi Las Vegasissa, osta ehdottomasti tämä passi! Käytä sitä New Yorkissa nähdäksesi suosituimmat kohteet ja Las Vegasissa vieraile The STRAT Towerissa ja lähde jollekin opastetuista kierroksista, jotta pääset näkemään tämän ainutlaatuisen kaupungin!

USA-alennuspassi - Grand Canyon USA-alennuspassi - Las Vegas

New York ja Florida

USA Sightseeing Pass käy monessa paikassa ympäri Floridaa, kuten Miamissa, Key Westissä ja Orlandossa. Oletko lentämässä Miamiin New Yorkin jälkeen? Käytä siinä tapauksessa loput kohteet passistasi esimerkiksi vesiurheiluun tai lähde mielenkiintoiselle opastetulle kierrokselle.

New York ja itärannikko

Vaikka New York olisi aloituspiste Yhdysvaltain itärannikon matkallesi, on tämä passi hyödyllinen. Se käy myös Washington D.C.:ssä ja Philadelphiassa, joten tilaa passi ja nauti näiden historiallisten paikkojen kauneudesta.

New York ja länsirannikko

Yhdistä muutama päivä New Yorkissa USA:n länsirannikon kierrokseen ja näet matkallasi maan monia kohokohtia. Käyt luultavasti San Franciscossa, jossa voit myös käyttää USA Sightseeing Passia. Osta passi ja voit New Yorkin nähtävyyksien lisäksi ihailla suosituimpia kohteita myös San Franciscossa.

Osta USA Sightseeing Pass tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja