Shoppailu New Yorkin SoHossa

Shoppailu New Yorkin SoHossa

Shoppailu New Yorkin SoHossa täytyy olla ehdottomasti osana matkasuunnitelmaasi. SoHo on alue Houston Streetin, Canal Streetin, Sixth Avenuen ja Lafayette Streetin välillä, josta alue on myös saanut nimensä: south of Houston. Jokainen kadunkulma näyttää olevan täynnä putiikkeja, ja se on kiva yhdistelmä nimekkäitä liikkeitä sekä pienempiä myymälöitä. Voi olla helppoa eksyä SoHossa, mutta siitä ei kannata huolissaan, sillä todennäköisesti löydät uuden upean putiikin! Tämä kaupunginosa saattaa olla todella ruuhkainen, erityisesti viikonloppuisin. Mikäli sinulla on mahdollisuus, niin suunnittele ostospäiväsi mieluummin viikolle.

Contents

Shoppailu New Yorkin SoHossa

Jos et ole varma mistä aloittaa, ota metro Prince Streetille tai suuntaa Prince Streetin ja Broadwayn risteykseen jos olet liikkeellä jalkaisin. Voidaan sanoa karkeasti, että kaikki tärkeimmät brändit löytyvät Broadwayltä. Jos etsit pienempiä liikkeitä, niin suuntaa Prince, Broome ja Spring Streeteille. West Broadwaylta löytyy useimmat galleriat.

Broadway

Broadwaylta löytyy Bloomingdale’s. Se on hieman pienempi kuin Midtownilta löytyvä myymälä. Tavaratalossa on ilmainen wifi ja ilmaiset vessat (seuraa kylttejä, joissa lukee lounge/restroom), joten se on hyvä etappi ostosreissullasi. Löydät sieltä myös ison, viisikerroksisen Nike Storen täynnä lenkkareita ja urheiluvaatteita.

Broadwaylla on myös paljon tunnettuja brändejä, kuten Banana Republic, American Eagle Outfitters, H&M ja UNIQLO. Lisäksi Forever 21 ja Prada sijaitsevat alueella. Kadulta löytyy myös muutakin kuin pelkkiä vaatteita. Suuntaa Best Buy -myymälään elektroniikkaostoksille tai Crate and Barreliin, jos ostoslistallasi on sisustustavaroita.

Shoppailu New Yorkin SoHossa - Louis Vuitton Shoppailu New Yorkin SoHossa

Prince, Broome and Spring Street

Aloita Broadwaylta ja vaeltele mukulakivikatuja pitkin kauemmaksi suurimmista ruuhkista. Löydät luksusbrändejä, kuten Louis Vuitton ja Stella McCartney. Prince Streetillä on myös iso Apple Store. Sivukadulla sijaitsee Canada Goose, jos haluat ostaa uuden talvitakin. Kannattaa käydä myös West Broadwaylla, josta löytyy muutamia kivoja taidegallerioita sekä brittimerkki Reiss ja valtava Gucci-liike, joka näyttää lähes museolta. Greene Street on myös kiva ja yleensä hieman rauhallisempi. Siellä sijaitsee amerikkalainen ulkoilu- ja urheiluvaatteita myyvä Patagonia sekä italialainen Stone Island.

Shoppailu New Yorkin SoHossa The Mercer Kitchen Shoppailu New Yorkin SoHossa Johnny Was

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja