Sneaker-kaupat New Yorkissa

Sneaker Stores in New York

Sneaker-kaupat New Yorkissa ovat oikea kenkäfriikkien paratiisi. New Yorkissa löytyy kaikkea isoista brändeistä eksklusiivisiin tyyleihin. Moni liike on enemmän kuin pelkkä kauppa, sillä vierailu sisällä myymälässä on todellinen elämys – nähtävää on niin paljon! Näitä lenkkarikauppoja ei kannata jättää väliin, kun shoppailee New Yorkissa.

Sneaker-kaupat New Yorkissa

New York on loistava shoppailukaupunki: voit esimerkiksi käydä Fifth Avenuella, jossa on monia nimekkäitä luksusliikkeitä, tai kuljeskella SoHon kaduilla, jossa on sekä isoja brändejä että pieniä putiikkeja. Molemmilla alueilla on Adidaksen ja Niken kaltaisia jättikauppoja.

Kenkäkauppoja löytyy ympäri kaupunkia, mutta tennareiden ystäville on New Yorkissa sneaker-kauppoja, joissa on ehdottomasti käytävä matkan aikana.

Kith

Kith New Yorkissa on ilmiö. Kenkä- ja vaatemerkki myy tuotteita paitsi omasta mallistostaan myös muilta tunnetuilta ja vähemmän tunnetuilta tuotemerkeiltä. Myynnissä on esimerkiksi Oakley, New Balance ja The North Face. Kith tekee yhteistyömallistoja myös urheilujoukkueiden, kuten New York Knicksin, ja museoiden, kuten American Museum of Natural Historyn, kanssa!

Tällä kenkä- ja vaatekaupalla on kaupungissa muutamia myymälöitä, joista SoHossa sijaitsevat ovat tunnetuimpia. Kith-kauppa Brooklynissa on myös vierailun arvoinen, ja se löytyy Williamsburgista.

Ericin vinkki: “Kithissä voi tossujen ja vaatteiden lisäksi käydä myös jäätelöllä tai pirtelöllä. Jokaisesta liikkeestä löytyy Kith Treats, joten jos nälkä yllättää ostoksilla, kannattaa poiketa myös Treatsissa.”

Sneaker-kaupat New Yorkissa - Kith Sneaker-kaupat New Yorkissa - Shoppailu

YankeeKicks

NoHossa sijaitsevasta YankeeKicksistä löydät kaikenlaisia lenkkareita; yksinkertaisista tossuista erittäin kalliisiin ja hienoihin sneakereihin. Kaupassa on jopa salahuone, jossa sijaitsevat erikoisimmat kengät. Kenkien lisäksi he ovat tunnettuja sukistaan, joita saa monissa eri väreissä.

Extra Butter

Extra Butter Lower East Sidessa on sneakerfriikkien taivas. Heidän lenkkarikokoelmansa on huolella valittu, ja kaupasta löytyy jokaiseen tyyliin kaikkea: himoituista klassikoista aina uniikkeihin malleihin. Extra Butter myy muun muassa myös koruja, kelloja ja kodintuotteita.

District One

Jos sinulla on etsinnässä eksklusiiviset lenkkarit, löydät ne todennäköisesti District One -kaupasta Lower East Sidelta. Täältä saa harvinaisia sneakereita kohtuuhintaan, ja harrastajat myyvät täällä omia kenkiään, joten valikoima vaihtuu jatkuvasti. Myös lapsille löytyy lenkkareita. District Onessa on jotain koko perheelle!

Sneaker-kaupat New Yorkissa - Sneaker-kaupat Sneaker-kaupat New Yorkissa - Kengät

Laced Up

Laced Up on toinen “resell”-kauppa eli lenkkareiden jälleenmyyjä New Yorkissa. Tämä NoHon myymälä aloitti vaatimattomana liikkeenä New Yorkin Albanyssa, ja on nyt laajentanut toimintaa eri puolille New Yorkia jo kuuteen kauppaan. Yksi kauppa löytyy myös Woodburyn outletkeskuksesta. Ketjun suurimmasta myymälästä, joka sijaitsee NoHossa, löytyy sekä uusia että käytettyjä kenkiä, joten uniikki sneakerpari on lähes taattu. Monet tossuista on pakattu muoviin, jotta ne pysyisivät kauniina ja vahingoittumattomina säilyttäen arvonsa!

Sneaker-kaupat New Yorkissa - Exclusive sneakers

Eksklusiiviset sneaker-kaupat New Yorkissa

Edellä mainittujen lenkkarikauppojen lisäksi on vielä muutama muu liike, josta löytyy isommalla hintalapulla varustettuja kenkiä. Kyseessä ovat hyvin eksklusiiviset kenkäkokoelmat ja siksi myös kaupat ovat ekslusiivisia. Yleensä kuvaaminen ei ole sallittua, ja ovella saattaa olla jonoa. Todellisen sneaker-fanin kannattaa kuitenkin nähdä nämä putiikit. Käy esimerkiksi Stadium Goodsissa SoHossa tai Flight Clubissa Union Squaren lähellä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja