Urheilukaupat New Yorkissa

Sports Stores in New York

Urheilukaupat New Yorkissa ovat urheilijoiden ja urheilufanien paratiisi. Tykkäätpä sitten jääkiekosta, koripallosta, baseballista tai jalkapallosta, tai jos etsiskelet urheiluvarusteita, löydät kaiken tarvitsemasi New Yorkin urheiluliikkeistä. Käy hankkimassa newyorkilaisen suosikkijoukkueesi tuotteita tai vain ihastelemassa erilaisia muistokappaleita urheilukaupoissa New Yorkissa

Contents

Urheilukaupat New Yorkissa

New Yorkissa on lukemattomia urheilukauppoja, joista voit hankkia urheiluvaatteita ja muita urheiluvälineitä. Vielä hauskempaa on kuitenkin käydä liikkeissä, joita et ehkä muuten löytäisi. Vaikka et pitäisikään urheilusta, piipahtaminen näissä myymälöissä on yleensä kokemus, joka kannattaa.

NHL Store

NHL Shop New York City on kaikkien jääkiekkofanien ehdoton käyntikohde! New York Rangersin, New Jersey Devilsin ja New York Islandersin tuotteiden lisäksi myynnissä on myös kaikkien muiden NHL-joukkueiden tavaraa. Voit ostaa suosikkikiekkojoukkueesi pelipaidan sekä kiekkoja, lippiksiä ja paljon muuta. NHL-kaupan screeneiltä voi katsella jääkiekko-otteluita. Myymälässä on esillä monia nimmarilla varustettuja kiekkoja, sekä mielenkiintoinen jääkiekkomailan evoluutio.

Osoite: 385 9th Avenue

Urheilukaupat New Yorkissa - NHL Store

NBA Store

NBA Store löytyy New Yorkin kuuluisimmalta ostoskadulta Fifth Avenuelta. Myynnissä on NBA-joukkueiden, kuten New York Knicksin ja Brooklyn Netsin, tuotteita. Voit ostaa täältä vaatteita, kenkiä ja muita fanituotteita, mutta voit myös nähdä kuuluisien pelaajien kädenjäljillä varustettuja koripalloja, pelaajien kenkiä ja signeerattuja koripalloja.

Osoite: 545 5th Avenue

Urheilukaupat New Yorkissa - NBA Store Urheilukaupat New Yorkissa NBA Store - sisäpuolella

MLB Flagship Store

MLB Flagship Store sijaitsee suoraan Radio City Music Hallia vastapäätä. Voit myös ostaa kaikenlaisia MLB-joukkueiden, kuten New York Yankeesin ja New York Metsin tuotteita.Käy katsomassa nimikirjoituksilla varustettuja pesäpalloja ja pelipalloja tärkeistä matseista. Esillä on jopa Gold Glove -palkinto.

Osoite: 1271 6th Avenue

Sports Stores in New York - MLB Store

Yankees Clubhouse

Go Yankees! New Yorkissa on useita Yankees Clubhouse -kauppoja, jotka ovat täynnä kaikenlaista New York Yankeesiin liittyvää tavaraa, kuten klassikkolippiksiä ja pelipaitoja. Voit saada jopa ikioman Yankees-pesäpallon. Jos et pääse katsomaan Yankees-peliä, mutta haluat silti kannattaa tätä New Yorkin joukkuetta, käväise Yankees Clubhousessa.

Pelé Soccer – Times Square

Jalkapallofanit voivat hemmotella itseään Pelé Soccer – Times Square -kaupassa. Tämä keskellä Times Squarea sijaitseva liike on nimetty kuuluisan jalkapalloilija Pelén mukaan, ja voit ostaa sieltä kaikenlaisia futistuotteita niin aikuisille kuin lapsille. Myynnissä on myös New York City FC:n ja New York Red Bullsin tavaraa.

Paragon Sports NYC

Paragon Sports NYC:ssä sijaitsee lähellä Union Squarea, ja sieltä voit löytää samalla kertaa kaikki New Yorkin urheiluseurat. Myynnissä on sekä kaikkien edellä mainittujen joukkueiden tuotteita että paljon muitakin urheiluvaatteita. Jos etsit esimerkiksi uutta treeniasua, uimapukua tai retkeilykenkiä, voit hankkia ne tästä New Yorkin urheiluvälinekaupasta.

Urheilumerkkien lippulaivamyymälät

New Yorkissa on monia isojen tavaramerkkien, kuten Niken, Adidaksen ja Puman, lippulaivamyymälöitä. Niistä löytyy hyviä urheiluvaatteita, mutta ne ovat myös hyviä paikkoja hankkia lenkkarit New Yorkissa.

 

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja