Shakespeare in the Park New Yorkissa

Shakespeare in the Park New Yorkissa

Shakespeare in the Park New Yorkissa on kesäteatteritapahtuma, jonka aikana esitetään shakespearilaisia näytelmiä joka kesä Central Parkissa. Näiden esitysten katselu on monien newyorkilaisten rakastama kesäperinne. Tapahtuman tavoitteena on tuoda teatteri lähelle ihmisiä kaikkien saataville ja iloksi. Istut ulkona teatterissa kauniissa Central Parkissa. Näytelmien alkaessa on yleensä valoisaa, ja illan edetessä hämärä laskeutuu. Tämä on kaiken kaikkiaan todella kiva kokemus.

Shakespearen näytelmät

Tänä vuonna esitetään kaksi näytelmää. Ensimmäinen on Much Ado About Nothing (Paljon melua tyhjästä), ja sitä esitetään 21.5.-23.6.2019. Toinen näytelmä on Coriolanus, jota esitetään 16.7.-11.8.2018. Näytelmissä on usein mukana kuuluisia näyttelijöitä, mikä tekee teatterivierailusta vielä jännittävämmän. Aiempina vuosina näyttämölle ovat astuneet mm. Meryl Streep, Denzel Washington ja Anne Hathaway.

Liput

Liput Shakespeare in the Parkiin ovat ilmaisia, mutta valitettavasti niitä ei ole koskaan riittävästi. Ainoa tapa saada ilmaislippu teatteriesityksiin on jonottaa Central Parkissa, mikä voi viedä tuntikausia. Onneksi voit myös ostaa lippuja etukäteen, mikä takaa sinulle numeroidun paikan katsomossa. Myönnettäköön, että liput eivät ole halpoja, mutta mielestäni näiden esitysten katselu kesällä on kiva kokemus New Yorkissa. Kun päätät ostaa liput Shakespeare in the Parkiin, tuet samalla tapahtumaa ja sen jatkuvuutta.

Etkö saanut lippuja Shakespeare in the Parkiin? Katso lista Broadway-musikaaleista New Yorkissa ja löydä jokin toinen hieno show.

Miten voit ostaa Shakespeare in the Park -liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse yllä olevasta valikosta toivomasi päivä, ja näet yhteenvedon kaikista saatavilla olevista lipuista. Voit sen jälkeen valita kuinka lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa varsinaisiin lippuihin teatterissa esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua. Teatteri määrää istumapaikat.

Shakespeare in the Park New Yorkissa - yleisö Shakespeare in the Park New Yorkissa - loppunaytos

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
 • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 9 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Älä odota klassista tulkintaa Shakespeare at the Parkissa. Sen sijaan koet Shakespearen modernilla twistillä. Nämä illat loihtivat hyvin erityisen tunnelman: pääset nauttimaan auringonlaskusta ulkoilmassa sirkkojen sirittäessä taustalla. Lisäksi, kun ostat lipun esitykseen, tukesi avulla taataan tämän ainutlaatuisen kesäteatteritapahtuman jatkuminen.

Tietoa esityksistä

 • Ensimmäinen näytelmä Much Ado About Nothing 21.5 – 23.6.2019
 • Toinen näytelmä: Coriolanus 16.7. – 11.8.2019
 • Esitysaika: Kaikki esitykset alkavat kello 20.00
 • Kesto: 1,5 tuntia (ei väliaikaa)
 • Esityspaikka: Central Park, Delacorte Theater
 • Sisäänkäynti: Käytä sisäänkäyntiä 81st Street & Central Park West tai 79th Street & Fifth Avenue
 • Lisätietoja: Voit tuoda mukanasi katsomoon juomia ja ruokia, mutta ne eivät saa olla pakattuna lasiin ja niiden täytyy mahtua penkin alle

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja