Shakespeare in the Park New Yorkissa

Shakespeare in the Park New Yorkissa

Shakespeare in the Park New Yorkissa on kesäteatteritapahtuma, jonka aikana esitetään shakespearilaisia näytelmiä joka kesä Central Parkissa. Näiden esitysten katselu on monien newyorkilaisten rakastama kesäperinne. Tapahtuman tavoitteena on tuoda teatteri lähelle ihmisiä kaikkien saataville ja iloksi. Istut ulkona teatterissa kauniissa Central Parkissa. Näytelmien alkaessa on yleensä valoisaa, ja illan edetessä hämärä laskeutuu. Tämä on kaiken kaikkiaan todella kiva kokemus.

Delacorte Theater Central Parkissa on toistaiseksi suljettu remontin vuoksi, ja avataan uudelleen kesällä 2025.

Contents

Shakespearen näytelmät

Joka vuosi Shakespeare in the Parkissa esitetään yleensä kaksi eri näytelmää. Kyse ei ole klassisesta Shakespeare-näytelmästä, vaan useimmat tuotannot on sovitettu nykykontekstiin. Näytelmissä on usein mukana kuuluisia näyttelijöitä, mikä tekee teatterivierailusta entistä jännittävämmän. Aiempina vuosina näyttämölle ovat astuneet mm. Meryl Streep, Denzel Washington ja Anne Hathaway. Älä kuitenkaan odota klassista tulkintaa Shakespeare in the Parkissa. Sen sijaan koet Shakespearen modernilla twistillä. Nämä illat loihtivat hyvin erityisen tunnelman: pääset nauttimaan auringonlaskusta ulkoilmassa sirkkojen sirittäessä taustalla.

Liput

Liput Shakespeare in the Parkiin ovat ilmaisia, mutta valitettavasti niitä ei ole koskaan riittävästi. Ainoa tapa saada ilmaislippu teatteriesityksiin on jonottaa Central Parkissa, mikä voi viedä tuntikausia. Onneksi voit myös ostaa lippuja etukäteen, mikä takaa sinulle numeroidun paikan katsomossa. Myönnettäköön, että liput eivät ole halpoja, mutta mielestäni näiden esitysten katselu kesällä on kiva kokemus New Yorkissa. Kun päätät ostaa liput Shakespeare in the Parkiin, tuet samalla tapahtumaa ja sen jatkuvuutta.

Etkö saanut lippuja Shakespeare in the Parkiin? Katso lista Broadway-musikaaleista New Yorkissa ja löydä jokin toinen hieno show.

Shakespeare in the Park New Yorkissa - Yleisö Shakespeare in the Park New Yorkissa - Loppunäytös

Tietoa esityksistä

  • Esityspaikka: Central Park, Delacorte Theater
  • Esitysajat: kesäkuukausina
  • Sisäänkäynti: Käytä sisäänkäyntiä 81st Street & Central Park West tai 79th Street & Fifth Avenue
  • Lisätietoja: Voit tuoda mukanasi katsomoon juomia ja ruokia, mutta ne eivät saa olla pakattuna lasiin ja niiden täytyy mahtua penkin alle
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja