New York Sightseeing Day Pass

Osta liput nyt
New York Sightseeing Day Pass
Jopa -34% alennus

New York Sightseeing Day Pass on edullinen ja laadukas alennuspassi New Yorkiin. Passilla näet lähes kaikki New Yorkin suosituimmat nähtävyydet etukäteen valitun voimassaoloajan aikana. Sightseeing Day Pass tulee paljon halvemmaksi kuin yksittäisten sisäänpääsylippujen ostaminen nähtävyyksille. Maksat vain passista, nähtävyyksillä ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja erikseen. Tämän lisäksi passia on helpompi käyttää kuin yksittäisiä lippuja. Yhdellä passilla näet kaiken mitä haluat kokea New Yorkissa!

Osta New York Sightseeing Day Pass tästä

ERIKOISTARJOUS: Nyt jopa -34% alennus 3, 4, 5, 6, 7 & 10 päivän Sightseeing Day Passeista! Osta päiväpassi tänään, se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Käytä koodia “ERICOFFER”.

Contents

Sightseeing Day Passin hinnat

Valitse kuinka monta päivää haluat käyttää Sightseeing Day Passia. Alle 2-vuotiaat lapset eivät tarvitse omaa passia. 3–12-vuotiaille lapsille on puolestaan oma passi alennettuun hintaan. Passilla säästät aina 65% sisäänpääsyhinnoista verrattuna erillisten lippujen ostamiseen.

Hinnat

3 päivää 4 päivää 5 päivää 6 päivää 7 päivää 10 päivää
Aikuiset $344 $246 $394 $284 $444 $322 $474 $341 $509 $360 $549 $379
3-12 v $234 $175 $279 $202 $314 $238 $354 $252 $384 $261 $399 $270

Mitä Sightseeing Day Passin kanssa voi nähdä ja tehdä?

Osta Sightseeing Day Pass 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivän ajaksi. Valitsemiesi peräkkäisten päivien ajan voit vierailla niin monessa kohteessa kuin haluat. Voit vierailla nähtävyyksissä yhden kerran. Voit valita mieleisesi yli 100 nähtävyyden listasta, johon sisältyy muun muassa Empire State Building, Edge, One World Observatory, Top of the Rock, kaupunkiristeilyt ja Hop on Hop off -kiertoajelu. Myös pyöräretket ja pyöränvuokraus sekä sähköpyörät ja skootterit sisältyvät listaan. Saat myös ilmaisen eSIMin, jossa on 10 GB datapaketti. Löydät listan kaikista kohteista tästä.

Day Passin kanssa voit käyttää Big Bus -yhtiön Hop on Hop off -bussien Uptown- ja Downtown-reittejä yhden päivän ajan. Voit nousta kyytiin saman tien näyttämällä passia reitin ensimmäisellä pysäkillä.

9/11 Museum

Koska 9/11-museo ei tällä hetkellä sisälly tämän passin nähtävyyslistaan, voit ostaa lipun erikseen tietylle kellonajalle. Näin voit vierailla museossa haluamanasi ajankohtana varmistaen sisäänpääsyn, etkä päädy tuhlaamaan aikaasi jonossa seisomiseen New Yorkin vilkkaimmassa nähtävyydessä. Osta 9/11 Museum -liput tästä.

New York Sightseeing Day Pass - Hop on Hop off -bussi New York Sightseeing Day Pass - Nähtävyydet

Helikopterilento alehintaan Day Passilla

Kun olet ostamassa Day Passia, voit samalla lisätä helikopterilennon Manhattanin yllä hintaan $229 + helikenttämaksu, joten se on erittäin hyvä tarjous verrattuna siihen, että varaisit helikopterilennon erikseen. Tämä maksu lisätään Sightseeing Day Passin hintaan.
Vahvistussähköpostista löytyy sekä Day Passin koodi että erillinen koodi helikopterilentoa varten. Vahvista varaus seuraamalla sähköpostissa olevia ohjeita. Tee tämä ajoissa, jotta saat varmasti paikan.

Miten Sightseeing Day Pass toimii?

Osta New York Sightseeing Day Pass kätevästi netin kautta ennen matkaasi. Saat heti sähköpostitse kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä koodi on passisi. Pääset nähtävyyksiin näyttämällä koodia puhelimestasi. Suosittelen myös varmuuden varalta tulostamaan kupongin ja koodin.

Muuttuivatko suunnitelmat? Peruutusturva lisätään automaattisesti ostoskoriin, mikä tarkoittaa, että voit peruuttaa käyttämättömän passin maksutta 12 kuukautta oston jälkeen. Passi aktivoituu ensimmäisestä käyttökerrasta. Siitä hetkestä lähtien passi on voimassa valitsemiesi päivien ajan (yhtäjaksoisesti).

Sightseeing Day Pass on todella joustava. Sinun ei tarvitse valita nähtävyyksiä etukäteen, vaan voit päättää ne halutessasi paikan päällä. Heti tilattuasi passin saat myös linkin sähköiseen oppaaseen, josta voit lukea lisää nähtävyyksistä, opastetuista kierroksista ja passin käyttöohjeista kaikilla nähtävyyksillä.

Osta New York Sightseeing Day Pass tästä

Ericin vinkki: “Sightseeing Day Passin avulla voit nähdä ja kokea todella paljon matkasi aikana. Saat parhaan hinta-laatusuhteen, kun ostat vähintään kolmen päivän passin. Haluatko kiertää kaupunkia rauhallisempaan tahtiin? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Flex Pass, jolloin voit valita kuinka monta nähtävyyttä haluat nähdä ja sinulla on 60 päivää aikaa nähdä ne.”

New York Sightseeing Day Pass - Edge

Kannattaako hankkia New York Sightseeing Day Pass?

Käytä luomaani alennuspassin valintakonetta, joka näyttää mikä passi on sinulle hinta-laatusuhteeltaan sopivin. Paras vaihtoehto riippuu siitä, mitä haluat nähdä ja tehdä New Yorkissa!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja