2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

Osta liput nyt
2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

Matkusta New Yorkista Niagaran putouksille bussilla. Lähde tälle kahden päivän matkalle New Yorkista Kanadan rajalla sijaitseville kuuluisille vesiputouksille. Matkan varaaminen upstate New Yorkiin Niagaran putouksille on helppoa. Jätä kiireinen New York taaksesi ja lähde katsomaan yhtä maailman näyttävimmistä vesiputouksista. Luonnon kauneudesta ja voimasta nauttivat kaikki. Vierailu sopii myös erinomaisesti häämatkan ohjelmaan. Matkan aikana näet vesiputoukset sekä Yhdysvaltojen että Kanadan puolelta ja vietät yön putousten lähettyvillä, joten voit käydä siellä vielä seuraavankin päivänä ennen kuin suuntaat shoppailemaan.

Varaa tästä 2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

Seneca Lake ja Niagaran putoukset

Lähtö New Yorkista on aikaisin aamulla ja paluu takaisin myöhään iltapäivällä. Ajomatka määränpäähän kulkee todella kaunista reittiä. Ohitatte Delware Gapin ja Watkins Glen State Parkin Finger Lakes –alueella. Siellä on mahdollisuus käydä Watkins Glen -kanjonilla ja nähdä (pienempiä) vesiputouksia. Matka jatkuu suoraan Niagaran putouksille Seneca Laken läpi. Päänähtävyys odottaa perillä: “Amerikan putoukset” (American Falls). Ensimmäisenä päivänä näet Amerikan putoukset (osa Niagaran putouksia joka sijaitsee Amerikan puolella) sekä Sister Islandin ja Goat Islandin. Seurassanne on koko päivän ammattiopas. Illalla on mahdollisuus ihailla putouksia upeassa värikkäässä valaistuksessa. Tämän jälkeen siirrytte hotelliin, joka sijaitsee joko Amerikan tai Kanadan puolella.*

Maid of the Mist ja vierailu vesiputousten takana

Seuraavana päivänä pääset näkemään Niagaran putoukset aivan läheltä. Putouksen usva ja putoavan veden pauhu ympäröi sinut (joten pidä kamera turvassa!). Tämän maagisen kokemuksen tarjoaa Maid of the Mist -laiva (joka kulkee ainoastaan toukokuusta lokakuuhun). Se vie teidät niin lähelle hevosenkenkäputousta (Horseshoe Falls) kuin mahdollista. Talviaikaan pääset käymään vesiputouksen takana (Journey Behind the Falls) näköalatunneleita pitkin ja tunnet usvan kun vesi putoaa yläpuolellasi. Iltapäivällä palaatte New Yorkiin bussilla, mutta sitä ennen on tilaisuus shoppailuun yhdessä isoimmista outlet-liikkeistä. Siellä voit tehdä huippulöytöjä pilkkahintaan.

New Yorkista Niagaran putouksille 2-paivan matka - Bride Veil Falls New Yorkista Niagaran putouksille 2-paivan matka - risteily

Ericin vinkki: Matkalle kannattaa pukeutua mukavasti, sillä päivät ovat pitkät. Muista ottaa kamera mukaan! Toisena päivänä pysähdytte outletissä shoppailemassa, joten siihen kannattaa myös varautua. Jos haluat käydä Niagaran putouksilla yhden päivän reissuna, varaa tämä New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka:Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: kello 6.30

Huom: Kaikilta matkustajilta vaaditaan asianmukaiset matkustusasiakirjat Kanadaan saapuessa. Onko sinulla Suomen passi? Siinä tapauksessa matkustuslupaa ei tarvitse hakea. Koska matkustat maata pitkin, et tarvitse eTA-matkustuslupaa Kanadaan.

Varaa tästä 2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

New Yorkista Niagaran putouksille 2-paivan matka - Horseshoe Falls

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja