2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

Osta liput nyt
2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

Matkusta New Yorkista Niagaran putouksille bussilla. Lähde tälle kahden päivän matkalle New Yorkista Kanadan rajalla sijaitseville kuuluisille vesiputouksille. Matkan varaaminen upstate New Yorkiin Niagaran putouksille on helppoa. Jätä kiireinen New York taaksesi ja lähde katsomaan yhtä maailman näyttävimmistä vesiputouksista. Luonnon kauneudesta ja voimasta nauttivat kaikki. Vierailu sopii myös erinomaisesti häämatkan ohjelmaan. Matkan aikana näet vesiputoukset sekä Yhdysvaltojen että Kanadan puolelta ja vietät yön putousten lähettyvillä, joten voit käydä siellä vielä seuraavankin päivänä ennen kuin suuntaat shoppailemaan.

Varaa tästä 2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

Contents

Seneca Lake ja Niagaran putoukset

Lähtö New Yorkista on aikaisin aamulla ja paluu takaisin myöhään iltapäivällä. Ajomatka määränpäähän kulkee todella kaunista reittiä. Ohitatte Delware Water Gapin ja Watkins Glen State Parkin Finger Lakes –alueella. Siellä on mahdollisuus käydä Watkins Glen -kanjonilla ja nähdä (pienempiä) vesiputouksia. Talvella sen sijaan reitti kulkee Montour Falls -putouksille. Siitä matka jatkuu Niagaran putouksille Seneca Laken läpi. Päänähtävyys odottaa perillä: “Amerikan putoukset” (American Falls).

Ensimmäisenä päivänä näet Amerikan putoukset (Niagaran putousten osa, joka sijaitsee Amerikan puolella) sekä Luna Islandin ja Goat Islandin. Seurassanne on koko päivän ammattiopas. Illalla on mahdollisuus ihailla putouksia upean värikkäässä valaistuksessa. Tämän jälkeen siirrytte hotelliin, joka sijaitsee joko Amerikan tai Kanadan puolella.

Maid of the Mist ja vierailu vesiputousten takana

Seuraavana päivänä pääset näkemään Niagaran putoukset aivan läheltä. Putouksen usva ja putoavan veden pauhu ympäröi sinut (joten pidä kamera turvassa!). Tämän maagisen kokemuksen tarjoaa Maid of the Mist -laiva (joka kulkee ainoastaan toukokuusta lokakuuhun). Se vie teidät niin lähelle hevosenkenkäputousta (Horseshoe Falls) kuin mahdollista.

Jos vierailet putouksilla talviaikaan, pääset todistamaan putousten voimaa Cave of the Windsissä, joka on putousten juurelle johtavien tasanteiden reitti: vesi pauhaa ja ryöppyää suoraan edessäsi. Iltapäivällä palaatte New Yorkiin bussilla, mutta sitä ennen on tilaisuus shoppailuun yhdessä isoimmista outlet-liikkeistä. Siellä voit tehdä huippulöytöjä pilkkahintaan.

New Yorkista Niagaran putouksille 2-paivan matka - Bride Veil Falls New Yorkista Niagaran putouksille 2-paivan matka - risteily

Ericin vinkki: “Matkalle kannattaa pukeutua mukavasti, sillä päivät ovat pitkät. Muista ottaa kamera mukaan! Toisena päivänä pysähdytte outletissä shoppailemassa, joten siihen kannattaa myös varautua. Haluatko nähdä lisää? Lähde 3 päivän matkalle Niagaran putouksille ja Finger Lakes -alueelle. Jos haluat nähdä putoukset mieluummin yhden päivän reissuna, voit varata tämän päivämatkan New Yorkista Niagaran putouksille bussilla.”

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka:Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: kello 6.30

Huom: Kaikilta matkustajilta vaaditaan asianmukaiset matkustusasiakirjat Kanadaan saapuessa. Onko sinulla Suomen passi? Siinä tapauksessa matkustuslupaa ei tarvitse hakea. Koska matkustat maata pitkin, et tarvitse eTA-matkustuslupaa Kanadaan.

Varaa tästä 2 päivän matka New Yorkista Niagaran putouksille

New Yorkista Niagaran putouksille 2-paivan matka - Horseshoe Falls

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja