New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla

Osta liput nyt
New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla

New Yorkista Niagaran putouksille bussilla tehtävän päivämatkan aikana käyt Niagaran putouksilla yhdessä päivässä! Niagaran putoukset ovat yksi maailman suurimmista vesiputouksista ja voit käydä niillä New Yorkin matkasi aikana. Valmistaudu pitkään päivään palkintona ikonisen luonnonilmiön ihailu: tämä on unohtumaton, kerran elämässä tehtävä kokemus! Tämä päivämatka on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Niagaran putoukset New Yorkista.

Varaa tästä New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla

Contents

Maid of the Mist

Bussi noutaa matkalaiset aikaisin aamulla keskellä Manhattania sijaitsevasta lähtöpaikasta. Liikenteestä riippuen bussimatkaan menee 7-8 tuntia. Bussissa on ilmainen WiFi-yhteys ja vessa. Puolivälissä matkaa on lyhyt pysähdys, jolloin voit jaloitella hieman. Kun itse testasin tämän päivämatkan, saavuimme putouksille aamupäivällä ja nousimme heti kuuluisaan Maid of the Mist -laivaan (liput voi varata etukäteen). Tämä lautta käy aivan vesiputousten lähellä. Jokainen saa sadeviitan, eikä turhaan, sillä putouksen voimasta vettä roiskuu satojen metrien päähän. Tämä venematka on ehdottomasti koettava, kun käyt putouksilla!

New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla - Maid of the Mist New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla - Näkymä Maid of the Mist -lautalta

Goat Island

Venematkan jälkeen minulla oli aikaa katsella paikkoja ja päätin käydä myös näköalatornissa, josta on hienot näkymät putouksille. Jos kävely ei ole ongelma, suosittelen kiipeämään läheiselle Crow’s Nestille. Joudut kiipeämään paljon portaita päästäksesi tälle näköalatasanteelle, mutta näkymät ovat sen arvoiset. Crow’s Nest on lähempänä putouksia kuin näköalatorni ja näköala on kaunis. Älä unohda sadeviittaasi, sillä tulet kastumaan myös täällä! Goat Island on putouksien viimeinen upea paikka, jossa käyt yhdessä muiden kanssa. Saari sijaitsee keskellä Niagara-jokea, Morsiushuntuputouksen (Bridal Veil Falls) ja Hevosenkenkäputouksen (Horseshoe Falls) välissä. Täältä katsottuna näkymä putouksista on täysin erilainen. Iltapäivällä palaatte bussilla takaisin Manhattanille, jonne saavutte myöhään illalla.

Ericin vinkki: “Olen testannut tämän päivämatkan kaksi kertaa! Päivä tulee olemaan todella pitkä, mutta bonuksena pääset näkemään paljon maita ja mantuja! Yritä nukkua muutama ylimääräinen tunti bussissa. Pysähdytte matkan varrella ruoka- ja juomatauolle, mutta suosittelen ottamaan mukaan myös omia eväitä ja juotavaa. Ennen lähtöä tarkista sää Niagaran putouksilla. Se voi poiketa New Yorkin säästä, joten on hyvä tietää, mitä laittaa päälle.”

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Lähtöaika: kello 04.00 aamulla

Varaa tästä New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla

New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka bussilla - Näkymät näköalatasanteelta

Voiko New Yorkista tehdä päiväretken Niagaran putouksille?

Kätevin tapa matkata New Yorkista Niagaran putouksille on varata opastettu kierros. Voit vierailla putouksilla jopa päivämatkalla. Lue lisää tästä.

Miten nähdä Niagaran putoukset New Yorkista?

Jos haluat vierailla kuuluisilla vesiputouksilla, tee bussikierros New Yorkista Niagaran putouksille. Pääset näkemään paljon yhdessä päivässä. Varaa retki tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja